LjoZee je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:36Osim13 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:35i meni je to jedna od prvih koje onako pamtim, upravo vjerovatno zbog te raje i atmosfere, ureže ti se. mene stari nije držao na ramenima al me zato ubio ko konja kući kad smo došli, taj dan sam neki belaj napravio al je bilo "vićeš poslije utakmice", i bogam vidio ja, mislim nisam od suza al eto...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije mi prva, ali jedna od najfascinantnijih. Studentski dani, ja i drustvo iz Srebrenika dosli. Bili na istoku, bilo raje iz Zenice, Mostara. Bukvalno nisi mogao sjesti, kao u tramvaju se stajalo. Jedan jaran obukao dres Gradine, Sehalija Sehric, svi ga po Sarajevu tapsali po ledjima.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 jul 2020, 19:07Moja prva tekma u zivotu. 90.minuta babi na ledjima...
3 dana su ga bolila ramena, kaze da u zivotu nije prisustvovao vecoj guzvi. Jednostavno nije me smio spustiti na stolicu, nije imao gdje.
Na povratku kuci, sat vremena izlazili iz Sarajeva od velike guzve, ova budaletina sto je vozila kombi, otvorio vrata i odvrnuo Refkine ahbabe ili koja je vec izvorna muzika bila, ljudi nad gledali k'o da smo s druge planete.
Lijepa vremena.
Gledam ovu sad sliku, meni bi bilo jos bolje da stoji samo Zeljo od ovih bijelih stolica na sredini tribine. Ovo FK mi nesto uvijek u oci upadalo jer ne pise puni naziv kluba vec nadimak. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad opet ovo gledam, doduse, sad na tv-u, opet one iste emocije kao da se sad igra. Kosevo puno, navijaci sa plavim dresovima,salovima, zastavama (a ne ko danas sto se fura neka crnina), ludnica prvo bila u gradu a onda i na tribinama
Poslije utakmice sam bio toliko ponosan, ponosan do neba, mi bili ravnopravni sa tada bas jakim Newcastlom..
ps. **** mater ovom linijskom sto je ponistio gol Gredica..
Poslije utakmice sam bio toliko ponosan, ponosan do neba, mi bili ravnopravni sa tada bas jakim Newcastlom..
ps. **** mater ovom linijskom sto je ponistio gol Gredica..
-
Walterrorist
- Kontakt:
Tu noc nikad zaboraviti necu, onolika guzva a ja na jugu, ni sam ne znam kako sam uspio stajati i uz to jos skakat ko lud, sjecam se da 3 dana nisam mogao normalno da pricam...kako godine leteee..ostarilo se haha
Ali Sablja i Hare čuvaju Shearera, to je kao da danas Kosorić i Jovanović čuvaju Harry Kanea.
ma na jugu je bilo 7000, red stolica pun pa red betona pun i tako do vrha...kad ga Gredic zabi na startu kod ofsajda onog lebdio sam u zraku 10 sekundi koliko je raja nagrnula dole.
Dje ce smiješni Aubameyang na štoperski tandem s Pala
- PravacPlavo
- Kontakt:
Ro su neka vremena bila kada smo bili otvoreniji kao društvo. Naklonjeni sportskim, kulturnim manifestacijama. Odziv je bio velik na sve, a naročito kad je u pitanju plava armija. Sada neka letargična vremena, nema duha, nema pokreta. Nema naroda, samo skup invalida skopčan na šnjure one il koju drugu vrstu klošarenja, prvenstveno pričam o mladima. Čast izuzecima. Čast plavima. 
Za 4 dana nova prijateljska na Grbavici
Ne svira penal i primimo go.
Kakva je ovo tekma, ljepota se prisjetiti.
Kakva je ovo tekma, ljepota se prisjetiti.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
joj imena ebem ti kralja, gledaj ovo sve i dođe neki moždani proljev da pljuje Amara a begi Željovac, qarina moja popušite mi karinu svi uz moje uživanje

to ja odavno govorim, ide Papin jezik pred svaku tekmu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Poslovna vecera
Ako bude kakav clanak da je bio belaj neki u Makarskoj veceras znajte da su nasi i nista ne istrazujte

Ako bude kakav clanak da je bio belaj neki u Makarskoj veceras znajte da su nasi i nista ne istrazujte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.