kako mislis ne postoji u sta sam ja tal spucao hahahaha
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ako i ijedan od tih pokemona i ima clansku i desetogodisnju od dns moj pulen je veseli
Moze je bacit samo ako je dobio, boli ga. Al je nema to je realnije. Bjednici
A normalno brate,haj ono kad ti napravis zajebanciju sa ovim avatarima,pa ono sve osim Stile da se malo zezamo i to,ali dizati ove poluigrace a klub na amaterskom nivou i u amaterskoj ligi je smijesno fkt...Naravno ne mislim da treba hrakati nekoga ,igra u nasem klubu ali praviti od njih neke zvijezde a mi ne mozemo do 3 kola u kvalifikacijama dobacitiPlavac87 je napisao/la: ↑07 jul 2020, 14:15
Kako je to mene nerviralo dok su bile "ustaljene" procedure. Boom, janje, hajcaj, pitari na aparatima, skinuli im igrača, top, beton, imao ponude vani, krši, lomi, deri, aplaudiraj, najbolja uprava, zainatio se mega.... tup Senad Husić&Co.
Kažeš fino nemojte ljudi dizati igrače tako, dobiješ; jel' te to Violina poslao da pišeš, neprijatelju kluba.
Sa druge strane, popišali uzduž i poprijeko skoro sve i jednog bivšeg igrača, legendu, uspjeh, titulu. I dan danas nedaju na Kostića, kažu gospodin.
Zato, možemo se šegačiti, puleni, ovo ono, ali dok ne naprave nešto konkretno, manje priče više rada. Čast izizetcima i uz opasku, ova klapa trenutna, fakat kapa dole zbog drugih stvari, posebno za vrijeme pandemije. Izašli su klubu u susret pofino i to treba poštovat!
Samo po zaslugama,tacno tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.