FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
operi te ruke bagave prije izvlacenja mamu ti hebem tu odvratnu i ko te posla da ti izvlacis kuglice
Pa danima se truni samo da se izbjegne ovaj kurcev par ko i za prvo kolo lige prvaka sto je samo bilo bitno izbjeci **** Celtic! Majke mi jos ne vjerujem!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jos da Rosenborg izgubi od Bate B. i da Serbecic ima klauzulu u posudbi da ne moze igrati protiv njih.

FKS❤️1946
ne treba izvlacenja ni gledat odma znas igras sa najjacim i cao,ja baksuza jbt
K'o sa smo na Boga kamenje bacali, ovo nije normalno vise.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ma bog me ne mere ubjedit da ovo nije namjesteno, ne mere vala svaki put nama najgore
E srece i go...
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
**** mu mater, mozemo se nositi s njima. Imam osjecaj da ovdje dalje Bate prolazi, sto znaci da nam Rosenborg dolazi. Lord Bendtner dolazi na Kosevo 
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 22 jul 2019, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
Ma mrs u pm jbt i uefa i fudbal i nasa **** sreća
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i sta sad????
igrati 120% protiv ovih kretene pa ga popushiti u ligi, ili igrati onoliko eto da ispadnemo casno i cuvati se za lige????
igrati 120% protiv ovih kretene pa ga popushiti u ligi, ili igrati onoliko eto da ispadnemo casno i cuvati se za lige????
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ade43, Admir74, Aemon, amypitar, AngelDiMaria, benko21, BIHfan, BosnianKingdom, Brackan, deda, Evander, extazy, FoSte95, hapuc, hm59, JavierBosnia, johntravolta123, KonjicBOY, kontra, kupus army, Laznjak, Lecler, ledesma, menadjer, Mig_Mig, Mokes, Napapijri, NickiZedostizeko88, Pantelija, Pirkehzsa, pitara, Pitaristok, Poligon10, Rahma, ROMA78, samoSA, SedrenikHz, ShofaII, skoJaa, skoroalen, tilo, tm01hzne, zagorski i 329 gostiju.
Trenutno korisnika/ca: ade43, Admir74, Aemon, amypitar, AngelDiMaria, benko21, BIHfan, BosnianKingdom, Brackan, deda, Evander, extazy, FoSte95, hapuc, hm59, JavierBosnia, johntravolta123, KonjicBOY, kontra, kupus army, Laznjak, Lecler, ledesma, menadjer, Mig_Mig, Mokes, Napapijri, NickiZedostizeko88, Pantelija, Pirkehzsa, pitara, Pitaristok, Poligon10, Rahma, ROMA78, samoSA, SedrenikHz, ShofaII, skoJaa, skoroalen, tilo, tm01hzne, zagorski i 329 gostiju.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja nmg da vjerujem grob te ne yebo pa sta je ovo.
Ali haj bolje bi nam legao Rosenborg nego Bate,a i Serbecic zna sve o njima
Ali haj bolje bi nam legao Rosenborg nego Bate,a i Serbecic zna sve o njima
HAHAHAHHAHAHAado-hz je napisao/la:operi te ruke bagave prije izvlacenja mamu ti hebem tu odvratnu i ko te posla da ti izvlacis kuglice
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Izbaciti cemo mi ovaj Rosenborg, zivi bili pa vidjeli! Jeste da je najgori moguci par, al nije da smo bez sansi kao sto smo bili kad smo Celtic izvukli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ovo konzilij hodza ne moze saprat
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Može se i sa BATE-om igrati ba, Rosenborg je već teško
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
I ka'e, plasiraj se negdje... Plasiraj se u tri **** materine, da Juventus zaluta u ove žrijebove udarili bismo na njega, J*** ti i Rosenborg i Vikinge i Thora ****. Aaaaaa jes mi krivo u pm
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.