1921boy je napisao/la: ↑08 apr 2021, 12:37
Bravo momci Vi ste ŽELJEZNIČAR
Nadovezujem se na ovo gore :
23.01.2021 - Samir Cerić je novi predsjednik FK Željezničar Sarajevo
08.04.2021 - pitanje šta je Samir Cerić uradio do sada ? Osim stotinjak intervijua i gostovanja po razno raznim televizijama.
Kako on reče do 30.06.2021 će izmiriti sva dugovanja i da će klub biti čist i spreman za ulazak stranih investitora ! Ostala su još dva mjeseca do toga pa da vidimo ...
Da li je Dino Husak Osmanović "pročešljao" papire da se vidi stvarna suma iznosa i koliko se prema kome duguje ? Naravno da nije .. U 10 intervijua koje sam pratio Cerić kaže : "U narednom periodu ćemo izvršiti reviziju poslovanja i dugovanja " ... pa opet pa opet pa opet svaki put samo drugi datum a ništa se konkretno nije obavilo ...
Gdje su generalni sponzori ? Kutjevo i Mozzart - najveći ugovori u historiji kluba kao i Macron vjerovatno ?
Ljudi nisu u stanju završiti pregovore i finiširati koje je rahm. Džubur zajedno sa Badžakom i Ustamujićem započeo ..
Prodaja pomoćnog ne dolazi u obzir pa makar cifra bila 30 miliona € a ne KM.
Ukoliko se pomoćni proda u roku od mjesec dana u klubu neće biti Amar&Co sigurno i neki ljudi u UO će napustiti jer će svako dobiti dio "kolača" i onda nek se pjevaju borbene ...
Očigledno da od Cerića nema ništa za sada a do 30.6 bi lahko mogao biti smijenjen ukoliko ne nađe nekog Šeika koji će bacit jednu veliku vreću kešha.
Gdje su sad veliki Željovci da pomognu kad očigledno znaju i vide da ovo ne ide na dobro ? Ja sam prvi bio za promjene ali sad žalim zato što se odbio Gredićev i Vukotićem plan na skupšini/pred skupštinu.
Gdje su sad Žujo,Brković,Terzić,Ustamujić,Hadžiosmanović,Kozarić,Misimović,Telibećirević ? Sigurno je njihovo prošlo i neće da rade sa Amarom Gdje je ta ljubav u koju su se kleli ? Naravno ne mogu da ne spomenem Zubanovića,Refika Šabanadžovića i Biščevića koji redovno pljuju po fudbalskim stranicama na društvenim mrežama (Buki prvenstveno direktno) dok Zuban i Refik onako nameću neko mišljenje indirektno.
Žujo skoro dao interviju sa ** ne može on od obaveza u firmi. Brković pokušaje kroz savez da pomogne i da se bori za nešto.
Ustamujić nakon najvećeg sponzorskog ugovora nestade i podnese ostavku. Hadžiosmanović glavni nadređeni za izgradnju Evropske Grbavice nakon što ode Misimović prekide sve kontakte sa klubom (Vjerovatno jer smo se okrenuli footballu). Kozarić, Misimović ? Gdje su neće sa Amarom vjerovatno. Nekadašnji predsjednik Željezničara Telibećirević vozi auto od 370K KM i on sigurno ne može od obaveza ?
Da se udruže samo ovi što sam nabrojao nama Arap,Kinez,Malezijac ne bi trebao ali ne kod svih njih je "Željezničar iznad svakog pojedinca" a evo vidimo kako je iznad svako u svoj kavez pljuj drugog hvali sebe i tako.
Vukotić,Gredić,Brković,Terzić,Žujo,Misimović,Kozarić,Telibećirević,Zubanović,Šabanadžović,Biščević,Hadžiosmanović,A.Osim - pokažite sad ljubav prema klubu i pokažite da klub nije društvo jednog lica i da je "ŽELJEZNIČAR IZNAD SVIH"