FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Pitaristok
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislio sam da je bate jaci, sad gledam nisu nesto, laksi su oni od rosenborga
Na Koševu.amypitar je napisao/la:Zna li se gdje prvu igramo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Izvlacenje za play off 5. augusta 
Znaci nosioci smo Bate koeficijent 27 000
Znaci nosioci smo Bate koeficijent 27 000
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nema predaje ali realno igramo najsporiji fudbal. Da je jedna utakmica sanse i nisu toliko, medjutim u dvomecu smo autsajderi bas kako nas je i zdrijeb postavio. Bate je ipak nesto tezi protivnik, bilo bi ih bolje izbjeci.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nama sad kad je bilo izvlacenje, cini mi se da sam vise prizeljkivao Seltik nego BATE.
Frajeri su sugavi, neki nigdje veze fudbal, tvrd...Prije 2 god u LE kuci smo s njima igrali 1-1, a tamo ih oducili od fudbala i opet 0-0.
Mada mislim da sada imaju slabiju ekipu nego tada.
S Rosenborgom je vec druga prica. Tu imate realnije sanse, po mom misljenju...
Ugl, qrceva sreca, ali tako se samo i moze napraviti neki iskorak, ko mi onda kad smo izbacili Spartu, pa Krasnodar!
Frajeri su sugavi, neki nigdje veze fudbal, tvrd...Prije 2 god u LE kuci smo s njima igrali 1-1, a tamo ih oducili od fudbala i opet 0-0.
Mada mislim da sada imaju slabiju ekipu nego tada.
S Rosenborgom je vec druga prica. Tu imate realnije sanse, po mom misljenju...
Ugl, qrceva sreca, ali tako se samo i moze napraviti neki iskorak, ko mi onda kad smo izbacili Spartu, pa Krasnodar!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
michplatini
- Kontakt:
Iskoristiti ovaj period da se oporave povrijedjeni,uvesti u takmicaraki ritam ove mladje i napraviti pravu atmosferu za taj dvomec.Uz pozitivan naboj moze se protiv obje ekipe,mada vise bi volio norvezane radi stila igre.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Transfermarkt;
FK Sarajevo- 10,25 mil.
Bate Borisov- 12 mil.
Rosenborg-17,50 mil.
FK Sarajevo- 10,25 mil.
Bate Borisov- 12 mil.
Rosenborg-17,50 mil.
Rosenborg vrijedi samo 15 miliona eura, nmg vjerovat, Cvezda 100 km, Dinamo 120 km, mi 10 miliona eura
Rosenborg je baš u takmičarskoj formi i imaju niz od 5 pobjeda. Mislim da će lagano Rosenborg proći jer je Bate jedva one Poljake prošao. Po statistici Poljaci ih uzeli u obje utakmice. Bate je baš imao sreće i u zadnjih 10 minuta zabio dva gola (prvi iz penala). To obećava da i mi možemo sa njima igrati.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ovaj bate je taman, mislio sam da imaju vrijedniju ekipu, dal prodali sta li, samo 12m su vrijedni
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 22 jul 2019, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Jest al ti Poljaci su prvaci svoje zemlje, ispred Legije. Lecha i Wisle, beton su oni, mada krpit ce se ovibroj6 je napisao/la:Rosenborg je baš u takmičarskoj formi i imaju niz od 5 pobjeda. Mislim da će lagano Rosenborg proći jer je Bate jedva one Poljake prošao. Po statistici Poljaci ih uzeli u obje utakmice. Bate je baš imao sreće i u zadnjih 10 minuta zabio dva gola (prvi iz penala). To obećava da i mi možemo sa njima igrati.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Moze se igrat s ovim levatima. Igrali smo sa celticom i nismo bili levati sa ovima imamo sanse!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
bas nakon pocetkog soka, reko da vidim, kontam BATE vrijedi 120 miliona, ono rasprodato, gledam Rosenborg, izbacili sve do grupe, timove koje bi mi izbacili, mata Bate bi nas mogo zapast, tanji su nego sto su biliFrancescoTotti je napisao/la:Moze se igrat s ovim levatima. Igrali smo sa celticom i nismo bili levati sa ovima imamo sanse!!!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jebote hljeb i sreca i izvlacenje. Cijelu jutro Boga molim za Valletu ili one estonce i eto sta dobijemo. Fuj.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Dan mi pokvarilo... od 5 kuglica najgora te zapadne...
Do kad su ovi nasi povrijedeni ?
Ma treba u ned celik uzeti !
Do kad su ovi nasi povrijedeni ?
Ma treba u ned celik uzeti !
Ma daj nam onda BATE. Evo gledam da nisu puno skuplji prema transfermarku od nas jbt, 12 miliona eura samo vrijede, kontao sam da vrijede barem 30. Bolja je kombinacija BATE pa nosioci u PO nego Rosenborg pa onda opet neki tajkun poslije.Mokes je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Imamol sansi da budemo nosioci u PO ako prodjemo Rosenborg, kakav im je koeficijent i da li mi uopste uzimamo njihov u slučaju prolaska?Po ovome, trenunto su Astana i Sheriff nosioci u play-offu, Nama dakle treba da sad u 2. pretkolu ispadne ili Astana (igraju s Santa Colomom) ili Sheriff (igraju s Partizanijem). Naravno, da se ne dese neka iznenađenja u 2. pretkolu.The six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path will be seeded, along with the two teams emerging from the ties in the third qualifying round of this competition's champions path that involved the seeds with the highest coefficients.
EDIT. Ima i Ludogorets. Dakle piši propaloOsim ako nam ne dođe BATE i njih izbacimo, onda smo sigurno nosioci.
Sve u svemu medju hiljadu čki mi bi za qrac uhvatili, jos jednom se potvrdilo, ebo ti nas.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Fokusirati se na Čelik i odbranu titule, a ovdje ako šta uradimo, uradimo.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Au nisam znao pa daj onda BATE, nekim cudom mozemo bit i nosioci u PO hahaha
Koda sada gledam playoff PAOK 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pact1921, Serha, Tatamata1946 i 33 gosta.