FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
Rosenborg je imao daleko lakši posao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
tako gledajuci Bate je prosle godine izbacio daleko jace protivnikeMortemHz je napisao/la:BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
Rosenborg je izbacivao Cork City, Shkendiju, timove koje bi i mi
ne znam nisam pametan, idemo na slabijeg iz ovog meca, sad ko ce zijanit ne bih znao rec
A Rozenborg cemo dobiti, prosjecna ekipa vjerujte mi. Oni su u istom rangu kao i mi. Znaci imamo priliku da prodjemo, jbg kurate smo srece, ali ovo se moze proci. Ako bude pristup kao protiv Seltika mislim da imamo dobre sanse. A sta reci jis jedan velikan nam dolazi, ali to nije ni V od velikana kakav je bio. Moja prognoza da prolazimo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa evo pošto moram birati ja bi izabrao Rosenborgextazy je napisao/la:tako gledajuci Bate je prosle godine izbacio daleko jace protivnikeMortemHz je napisao/la:BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
ne znam nisam pametan, idemo na slabijeg iz ovog meca, sad ko ce zijanit ne bih znao rec
Cini mi se da se Bate rasprodo, a najskuplji igrac im je povrijedjen, mada su idalje beton, Rosenborg nisam pametanMortemHz je napisao/la:Pa evo pošto moram birati ja bi izabrao Rosenborgextazy je napisao/la:tako gledajuci Bate je prosle godine izbacio daleko jace protivnikeMortemHz je napisao/la:BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
Haman je kradja to bila, taj prolazak BATEa. Ovi Poljaci su ih ubili po ovome sto sam ja nasao, statistički daleko bolji bili i trebali proći, imali 1-1 iz prve tekme u Bjelorusiji gdje su dominirali u svemu i 1-0 kući do 82. minute kad su primili iz penala, pa u 87. jos jedan iz kontre. Znači Poljaci su vjerovatno kvalitetniji od BATEa iako su ovi prosli. Mislim da možemo igrati s njima fino, favoriti će biti kao i Rosenborg al imamo i mi sansi.MortemHz je napisao/la:BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
Najbolja stvar je sto bi prolazak BATEa nas odveo do statusa nosioca u PO i onda bi dobili ekipu po mjeri da se pobijemo za grupe.
Moja želja je definitivno BATE.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se ali ipak su to Poljaci a ovi su protiv amatera igrali. Tu su mi negdje ove ekipe, apsolutno moramo nabaviti neki stream da ih gledamo.bodi123 je napisao/la:Haman je kradja to bila, taj prolazak BATEa. Ovi Poljaci su ih ubili po ovome sto sam ja nasao, statistički daleko bolji bili i trebali proći, imali 1-1 iz prve tekme u Bjelorusiji gdje su dominirali u svemu i 1-0 kući do 82. minute kad su primili iz penala, pa u 87. jos jedan iz kontre. Znači Poljaci su vjerovatno kvalitetniji od BATEa iako su ovi prosli. Mislim da možemo igrati s njima fino, favoriti će biti kao i Rosenborg al imamo i mi sansi.MortemHz je napisao/la:BATE je izbacio mnogo težu ekipu u prvom kolu a i ta ekipa je jača od nas.
Najbolja stvar je sto bi prolazak BATEa nas odveo do statusa nosioca u PO i onda bi dobili ekipu po mjeri da se pobijemo za grupe.
Moja želja je definitivno BATE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da se ne lažemo, oba tima su jača od nas i to je jedina istina. Naravno, što ne znači da ćemo ponijeti vazelin i dobro se namazati i čekati da se to završi. Jači jesu, ali to je samo na papiru. Teren je jedino mjerilo i nikad se ne zna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Rosenborg uveliko igra svoje prvenstvo,trenutno su nakon 15 kola koliko su odigrali tek na 6-tom mjestu i kasne 9 bodova za prvim.
Nebi ih volio samo jel nisam siguran dali bi Besim imao pravo igranja,a i svakako sam vise za Bjeloruse,vidim da su neke strance prodali i da su 90% to Bjelorusi u ekipi .
Nebi ih volio samo jel nisam siguran dali bi Besim imao pravo igranja,a i svakako sam vise za Bjeloruse,vidim da su neke strance prodali i da su 90% to Bjelorusi u ekipi .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Za razliku od Celtica, ovo su ekipe sa kojim se može igrati, igrači tih ekipa ne lete kao ovi iz Celtica, da su jači od nas - jesu definitino ali da imamo šanasi - imamo.
Nadam se da ćemo makar do tih utakmica biti koliko toliko kompletni.
Nadam se da ćemo makar do tih utakmica biti koliko toliko kompletni.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ma ko vjeruje ovim iz UEFE vise nije normalan , to je ba sve namjesteno , jebote Celtic pa Rosenburg , , nema sanse da si tolko nesretan kroz sve ove god , to se nastima , sta ce njima Sarajevo u grupama , samo novci njih zanimaju
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Svaka vama cast na optimizmu. Ali ja ne vidim nase sanse protiv BATE-a. Realan omjer je 30-70. Oni nikad nisu bili neka skupa ekipa ali uvijek igraju grupne faze. Ako nisu kvalitetniji od nas trenutno, uzet ce nas na iskustvo jer mi takve utakmiice realno ne znamo igrati. Igraju dosadan fudbal, tvrd, sa dosta grube igre sto nama ne pase opet ni to, mi hocemo da se nadigravamo. Ja bi licno volio da nas oni ne zapadnu.
Bez obzira sto je Rosenborg kvalitetniji od nas ja ipak mislim da bi sa njima se mogli nositi itekako. Nisu neki bauk, ne igraju cesto grupne faze,nemaju to neko iskustvo, ja vjerujem i da nas Serbecic moze upoznati sa svim njihovim manama i prednostima. Znaci skauting imamo iz prve ruke. A i skandinavci su nam lezali do sada pa nek opet bude tako.
Bez obzira sto je Rosenborg kvalitetniji od nas ja ipak mislim da bi sa njima se mogli nositi itekako. Nisu neki bauk, ne igraju cesto grupne faze,nemaju to neko iskustvo, ja vjerujem i da nas Serbecic moze upoznati sa svim njihovim manama i prednostima. Znaci skauting imamo iz prve ruke. A i skandinavci su nam lezali do sada pa nek opet bude tako.
Ma na Kosevu prva 0-0 u drugoj 1-0 za rosenborg do 85. I onda strasni Besim zabija glavom iz kornera za prolazak.
Realno je da ćemo u trećem kolu biti igrački jaći nego protiv Seltika.
Protiv Seltika nije bilo loše, a sa tim nivoom igre, a nadam se boljem imamo šanse da odemo dalje.
Naše je da napunimo Koševo, a za ostalo će se pobrinuti SS i igrači
Protiv Seltika nije bilo loše, a sa tim nivoom igre, a nadam se boljem imamo šanse da odemo dalje.
Naše je da napunimo Koševo, a za ostalo će se pobrinuti SS i igrači
Hebibovic sa 45 metara pod precku u 92Pirkehzsa je napisao/la:Ma na Kosevu prva 0-0 u drugoj 1-0 za rosenborg do 85. I onda strasni Besim zabija glavom iz kornera za prolazak.
Yebem majku i Uefi i ovom sto izvlaci, dabogda mu se ruka osusila
U ligi svaku tekmu ici maksimalno , nista taktizirat zbog evrope, posvetit se ligi a ovamo sta bude nek bude, tanke su nam sanse svakako
U ligi svaku tekmu ici maksimalno , nista taktizirat zbog evrope, posvetit se ligi a ovamo sta bude nek bude, tanke su nam sanse svakako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
nukleusmember
- Kontakt:
kada igraju ovi kreteni?srijeda?
VVVBK
VVVBK
Ma sve ti je jasno kakva su ekipa u odnosu na nas kad Besim nije mogao igrati nikako kod njih a kod nas iz aviona skoči u prvu postavu.
Rosenborg sesti u svojoj ligi...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Ammko99, BordoArmy88, bordobijeli, bordobijelisampion, Bosniacum Lilium, DoktorXabaras, Ferroviere1987, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Google Adsense [Bot], iliyaa8, JavierBosnia, Marsiano, misstianopenaldo, muhamedhulk, NazorUso, NeSamSafetee, PapakIzSa, PingoFTW, Posejdon, Rahatlokum, Redfire16, rimljanin90, rodjeeni1922, Zeljoo1921 i 195 gostiju.