Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- maroonGiant
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
http://www.klix.ba/sport/nogomet/sramot ... /140928072
http://www.jutarnji.hr/deset-tisuca-lju ... c-/311640/
http://mondo.ba/a618647/Sport/Fudbal/Na ... vi-se.html
Evo ti nabrzinu par tekstova, a i sam sam bio par puta u toj vašoj selendri tako da znam dobro šta čujem. Ne znam šta hoćete vi od nas ? Možda da zaboravimo svog druga, brata sa tribine, jer se to neće nikada desiti. Horde zla kao i svi navijači Sarajeva nikada neće zaboraviti Vedrana! Upamtite to, uvijek ćemo mu skandirati, ne zbog provokacije, nego zato što je bio jedan od nas i tog dana je poginuo samo zato jer je bio navijač Sarajeva. I na svakoj utakmici će se čuti njegovo ime.
Uredu ako kažete da ne podržavate tog jada što je kukavički pucao, ali kada to počnete pokazivati, makar većina vaših stanovnika i navijača evo ja prvi obećavam da ću vas gledati kao sportske rivale, do tada....
Evo ti nabrzinu par tekstova, a i sam sam bio par puta u toj vašoj selendri tako da znam dobro šta čujem. Ne znam šta hoćete vi od nas ? Možda da zaboravimo svog druga, brata sa tribine, jer se to neće nikada desiti. Horde zla kao i svi navijači Sarajeva nikada neće zaboraviti Vedrana! Upamtite to, uvijek ćemo mu skandirati, ne zbog provokacije, nego zato što je bio jedan od nas i tog dana je poginuo samo zato jer je bio navijač Sarajeva. I na svakoj utakmici će se čuti njegovo ime.
Uredu ako kažete da ne podržavate tog jada što je kukavički pucao, ali kada to počnete pokazivati, makar većina vaših stanovnika i navijača evo ja prvi obećavam da ću vas gledati kao sportske rivale, do tada....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imas i kada 10.000 ljudi skace uz pjesmu ''gazi Balije'' misleci da vrijedjaju Bosance nakon sto su ubili momka i nakon sto su nas napali a mislim da Siroki Brijeg toliko ima stanovnika ako ne i manje tako da su svi izasli najvjerovatnije na ulice. Dovoljno je kada cujes ''javi se, javi se'' kada se odaje pocast nastradalom momku od tih istih ljudi koji i daje podrzavaju to ali nisi trebao lijepiti tekstove, naci ce se vec neki izgovor i govor mrznje, k'o da si od jucer. Nas Vedran Puljic je bio katolicke vjeroispovijesti i mi smo ponosni na to sto smo mix bosanaca, srba, hrvata, zidova i ostalih i svakog momka cemo gledati tako i svakog cemo tretirati isto a to je ono sto boli mnoge ljude koji ne razumiju kako mozemo biti takvi i kako mozemo gledati ljude bez obzira na to kako se zovumaroonGiant je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/sramot ... /140928072
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koja gomila gluposti i nacionalizma svaki dan na svim temama na kojima stignete pisati.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
De Mortem momak malo se saberi. Ne bih ulazio u vjeroispovjest mrtvog čovjeka, ali sumnjam da je bio katoličke vjeroispovjesti jer zna se kako izgleda katolički grob. ako ništa drugo. U biti zar je bitno koje je vjeroispovjesti bio ili nije bio. to što stalno ističete da nije musliman, dovoljno govori o vama.
Kažem da bi i za jedne i druge bilo bolje da se ubojica napokon osudi da se tenzije malo spuste.
Ali eto vas tamo.
Kažem da bi i za jedne i druge bilo bolje da se ubojica napokon osudi da se tenzije malo spuste.
Ali eto vas tamo.
- sarajevo46
- Kontakt:
Jesu navijaci (pojedinci ne svi) drugih klubova dosadni s ovim smiri tenzije. Da ti ja ubijem nekog da li bi se između mene i tebe smanjile tenzije za par godina? NECEMO zaboraviti VEDRANA, NECEMO njima oprostiti ni SMIRIVATI nesto s njima.FaustinoAsprilla je napisao/la:De Mortem momak malo se saberi. Ne bih ulazio u vjeroispovjest mrtvog čovjeka, ali sumnjam da je bio katoličke vjeroispovjesti jer zna se kako izgleda katolički grob. ako ništa drugo. U biti zar je bitno koje je vjeroispovjesti bio ili nije bio. to što stalno ističete da nije musliman, dovoljno govori o vama.
Ali eto vas tamo.
Sad je bolje da se okrenemo fudbalu na ovoj temi.
Koja kolicina gluposti napisana pogotovo od doticnog balavca iz Rame. I jos pise "bola"
ma tako je braato stara ramljanska uzrecica
sjecam se kad sam ti u dede birvaktile uzim'o kupus on je vazda govorio "bola znas kako se ukiseli"

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A nisi htio procitati da smo mi ponosni na to sto smo mix svega i da nam nije bitno ko je ko nego je najbitnije da nas sve ista ljubav spaja sto bi rodjeni rekli? Jeste moja greska, dovoljno govori o nama sto cijenimo ljude na osnovu licnosti a ne radi imena ili necega drugog. Prije par sati tvoj hairlija napisa da je Bosna Hrvatska regija i jucer se cudio kako Sarajevo ima vise trofeja od Zrinjskog, reci mi da li je to normalno? na stranu sto zivi u neznanju sto se tice trofeja ali mozes li mi odgovoriti na ovo prvo? Ali eto, ne znam ni kome govorim kada ce se naci vec neki drugi izgovor za sve i kada ce se prebacivati na neku lijevu stranu, moja greska je sto me to toliko sve pogodilo i sto to ubistvo nikada necu oprostiti ni zaboraviti a na svu srecu, 6 ostalih momaka koji su upucani u dobrom su stanju i dan danas koliko sam ja upucen. Izvinjavam se svim forumasima koji su morali ovo citati ali trebate biti tamo i trebate to isto prezivjeti da vi shvatili zasto branim momka i zasto se zgrozim kad neko napise ''Bosna je Hrvatska regija'' i kada istice nacisticke simbole i ostalo. Necu vise pisati na ovu temu, mislim da sam dovoljno rekao i da svi mogu procitati istinu bilo gdje, o fudbalu cemo dalje jer necu ni ja da citam ovo vise, tesko je. Sarajevo46 je upravu ali bih samo dodao da uvijek moze doci do neke vrste pomirenja(mozda) ali dok se ne iskorijeni nesto iz tih ljudi, u godinama koje dolaze, mozda nekad u buducnosti..FaustinoAsprilla je napisao/la:De Mortem momak malo se saberi. Ne bih ulazio u vjeroispovjest mrtvog čovjeka, ali sumnjam da je bio katoličke vjeroispovjesti jer zna se kako izgleda katolički grob. ako ništa drugo. U biti zar je bitno koje je vjeroispovjesti bio ili nije bio. to što stalno ističete da nije musliman, dovoljno govori o vama.
Ali eto vas tamo.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 11 jan 2016, 17:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koji je ovo nick majstore, šta bi sa prošlim?Agamemnon je napisao/la:Koja gomila gluposti i nacionalizma svaki dan na svim temama na kojima stignete pisati.
1946
- Evolve
- Kontakt:
Tako je. Nema smirivanja nece nikad bit mira tako je doktore tako je. Nezaboravi fantomku i šipke sljedeci put kad budes dolazio na Pecaru.sarajevo46 je napisao/la:Jesu navijaci (pojedinci ne svi) drugih klubova dosadni s ovim smiri tenzije. Da ti ja ubijem nekog da li bi se između mene i tebe smanjile tenzije za par godina? NECEMO zaboraviti VEDRANA, NECEMO njima oprostiti ni SMIRIVATI nesto s njima.FaustinoAsprilla je napisao/la:De Mortem momak malo se saberi. Ne bih ulazio u vjeroispovjest mrtvog čovjeka, ali sumnjam da je bio katoličke vjeroispovjesti jer zna se kako izgleda katolički grob. ako ništa drugo. U biti zar je bitno koje je vjeroispovjesti bio ili nije bio. to što stalno ističete da nije musliman, dovoljno govori o vama.
Ali eto vas tamo.
Sad je bolje da se okrenemo fudbalu na ovoj temi.
Znas cije ime ja skandiram? Pedesetpetogodisnjaka Željka Zadru kojeg je banda umalo ubila na kucnom pragu kod stadiona.
NK Široki Brijeg
- sarajevo46
- Kontakt:
Naravno da vam necemo zaboraviti to nikad.Evolve je napisao/la: Tako je. Nema smirivanja nece nikad bit mira tako je doktore tako je. Nezaboravi fantomku i šipke sljedeci put kad budes dolazio na Pecaru.
Znas cije ime ja skandiram? Pedesetpetogodisnjaka Željka Zadru kojeg je banda umalo ubila na kucnom pragu kod stadiona.
Ti si lud ako fakat misliš da su navijači FK Sarajevo one godine došli s namjerom da naprave belaj dole.
- Evolve
- Kontakt:
Dosli cvijece bacat po gradu? Jaooo izvini brate izvini pravo.sarajevo46 je napisao/la:Naravno da vam necemo zaboraviti to nikad.Evolve je napisao/la: Tako je. Nema smirivanja nece nikad bit mira tako je doktore tako je. Nezaboravi fantomku i šipke sljedeci put kad budes dolazio na Pecaru.
Ti si lud ako fakat misliš da su navijači FK Sarajevo one godine došli s namjerom da naprave belaj dole.
Stavljam te na ignore jer iskreno samo ces me natjerat da napisem nesto za sto cu dobit ban ili perma ban sto nezelim. Necu ds gledam tvoje postove ispunjene nevidjenom mrznjom vise.
NK Široki Brijeg

FK Velež: Osuđujemo fizički napad na profesora Grebu
Sa žaljenjem smo primili vijest da je napadnut profesor Zdravko Grebo. Bez obzira što je po izjavama aktera uzrok napada bilo isticanje pripadnosti našem klubu, smatramo da se iz tog razloga ne smiju vrijeđati i fizički napadati ljudi koji dolaze na stadione kako bi gledali fudbal i uživali u igri fudbalera bilo kojeg kluba. Sigurno da potez službenih predstavnika Širokog Brijega, koji su pokušali da pomognu gospodinu Grebi, pokazuje da klubovi pokušavaju da se izbore sa ovakvim huliganskim potezima. Osoba koja je fizički napala gospodina Grebu, samo zbog toga što on navija za Velež ne može biti navijač nijednog kluba, niti takvi trebaju bilo kojem klubu.
Profesoru Grebi, našem dragom Veležovcu koji je to uvijek pokazivao i na ligaškim i na reprezentativnim utakmicama, želimo brzo ozdravljenje, sa nadom da ćemo ga uskoro vidjeti i na utakmicama „Rođenih“. Naravno u dresu njemu najdražeg kluba
Neki su baš nevjerojatni. Po njima i dana danas ispada HZ "cvijeće" (što su pokazale i u kasnijim ratobornim pothvatima kao i na taj dan kad su napdali službene osobe, palili auto i zna sve već sve šta je bilo), osuđuju komplet grad zbog nesreće za koju su svi od kluba, navijača itd izrazili žaljenje i sućut i što nikome normalnom naravno nije drago zbog toga, gdje se čovjek koji je navodno kriv javio na sud u ZG i koji će odgovarat ako mu se dokaže krivnja ali ni to nije to, i dalje su igrači Širokog Brijega, klub, grad, stanovnici ubice, komplet svi.
A zamisli to licemjerstvo kad ti isti daju podršku osuđenom ubojici koji je ubio nevinog čovjeka i koji je dobio 18 godina zatvora. Ti isti koji sve drugo prigovaraju, a ovaj put je podrška zato jer je taj iz njihovog tabora. Koji mozgovi. Al oni će tu reći da to nije mišljenje svih i da ne podržavaju svi taj transparent podrške za Vuka i pravdajući se tako. Što je s druge strane smiješno jer će za druge, ljude iz Širokog, reći da su ubice komplet svi, da su fašisti, ustaše itd itd Da su svi nacisti jer su dizali nacističku zastavu (koju su držala dva debila jedno 15-20 sec dok ostali nisu skužili) bez obzira što to nije stav drugih i što to drugi ne podržavaju.
Nikad neće biti mir, nikad neće biti samo sportsko rivalstvo, nikad se strasti neće smiriti. Taman i da se osudi ubojica. Uvijek će biti ovako.
A zamisli to licemjerstvo kad ti isti daju podršku osuđenom ubojici koji je ubio nevinog čovjeka i koji je dobio 18 godina zatvora. Ti isti koji sve drugo prigovaraju, a ovaj put je podrška zato jer je taj iz njihovog tabora. Koji mozgovi. Al oni će tu reći da to nije mišljenje svih i da ne podržavaju svi taj transparent podrške za Vuka i pravdajući se tako. Što je s druge strane smiješno jer će za druge, ljude iz Širokog, reći da su ubice komplet svi, da su fašisti, ustaše itd itd Da su svi nacisti jer su dizali nacističku zastavu (koju su držala dva debila jedno 15-20 sec dok ostali nisu skužili) bez obzira što to nije stav drugih i što to drugi ne podržavaju.
Nikad neće biti mir, nikad neće biti samo sportsko rivalstvo, nikad se strasti neće smiriti. Taman i da se osudi ubojica. Uvijek će biti ovako.
Kakve veze imaju ovi linkovi sa ovim što sam ti odgovorio? Kao prvo Škripari nisu skandirali ni zasnji put a ni prije "javi se", to ti mora biti jasno. Skandira dio publike, recimo ja nisam niti dosta ljudi oko mene na tribini nije reagiralo na to uopće. Zanimljivo je to da recimo prije koju godinu na isto skandiranje nije bilo reakcije, jednostavno vas je publika ignorirala, ali naravno o tome se nije pisalo jer nije zanimljivo medijima..Dalje, skandiraju i Manijaci uvijek i ostali, tu bude isto malo reakcije ali je zanimljivo da nitko, apsolutno nitko ne reagira kad se spominju drugi navijači. Još jedna stvar je zanimljiva bila kad je Željo zadnji put gostovao Manijaci su skandirali ime ovog dečka što ga je ona budala ubila u udruzi, znaš koja je reakcija bila publike? PLJESAK.. Misliš da je to netko spomenuo i provukao kroz medije? Jest al u k...cu, to im nije interesantno.maroonGiant je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/sramot ... /140928072
Dalje gdje si vidio da se skandira Knezoviću? Kad si to čuo? Nemoj izmišljat!
I kome to se ja ili bilo tko treba opravdavat, dokazivat i pokazivat? Tebi? HZ? Sarajlijama? Smiješan si dečko. Čuj, ti obećavaš
Nikad stanje neće biti bolje, nikad. A to većini odgovara u ovoj državi, takvo stanje i inače kaos stanje u društvu.
- sarajevo46
- Kontakt:
[youtube][/youtube]brig je napisao/la:Kakve veze imaju ovi linkovi sa ovim što sam ti odgovorio? Kao prvo Škripari nisu skandirali ni zasnji put a ni prije "javi se", to ti mora biti jasno. Skandira dio publike, recimo ja nisam niti dosta ljudi oko mene na tribini nije reagiralo na to uopće. Zanimljivo je to da recimo prije koju godinu na isto skandiranje nije bilo reakcije, jednostavno vas je publika ignorirala, ali naravno o tome se nije pisalo jer nije zanimljivo medijima..Dalje, skandiraju i Manijaci uvijek i ostali, tu bude isto malo reakcije ali je zanimljivo da nitko, apsolutno nitko ne reagira kad se spominju drugi navijači. Još jedna stvar je zanimljiva bila kad je Željo zadnji put gostovao Manijaci su skandirali ime ovog dečka što ga je ona budala ubila u udruzi, znaš koja je reakcija bila publike? PLJESAK.. Misliš da je to netko spomenuo i provukao kroz medije? Jest al u k...cu, to im nije interesantno.maroonGiant je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/sramot ... /140928072
I kome to se ja ili bilo tko treba opravdavat, dokazivat i pokazivat? Tebi? HZ? Sarajlijama? Smiješan si dečko. Čuj, ti obećavaš![]()
Nikad stanje neće biti bolje, nikad. A to većini odgovara u ovoj državi, takvo stanje i inače kaos stanje u društvu.
Glupost. Navijači vam sjede u klupskom kafiću u dresovima Veleža nitko ih ne dira niti im išta govori. A ovaj tekst je smijurija, pijandura došla (Grebo), gurkala se, glumio budalu i čovjek (inače kratak fitilj) ga odalamio i to je to. Sumnjam da je znao tko je i šta je.Cocaine je napisao/la:
Sa žaljenjem smo primili vijest da je napadnut profesor Zdravko Grebo. Bez obzira što je po izjavama aktera uzrok napada bilo isticanje pripadnosti našem klubu, smatramo da se iz tog razloga ne smiju vrijeđati i fizički napadati ljudi koji dolaze na stadione kako bi gledali fudbal i uživali u igri fudbalera bilo kojeg kluba. Sigurno da potez službenih predstavnika Širokog Brijega, koji su pokušali da pomognu gospodinu Grebi, pokazuje da klubovi pokušavaju da se izbore sa ovakvim huliganskim potezima. Osoba koja je fizički napala gospodina Grebu, samo zbog toga što on navija za Velež ne može biti navijač nijednog kluba, niti takvi trebaju bilo kojem klubu.
Profesoru Grebi, našem dragom Veležovcu koji je to uvijek pokazivao i na ligaškim i na reprezentativnim utakmicama, želimo brzo ozdravljenje, sa nadom da ćemo ga uskoro vidjeti i na utakmicama „Rođenih“. Naravno u dresu njemu najdražeg kluba
Ma idiot, profesor ali profesor gluposti. Pijan za šankom vrijeđao ljudi ga slušali do neke granice dok se momak nije ustao i zavalio mu šamarčinu. Isto kao da mi čovjek dođe u kuću ja ga primim ugostim i on me vrijeđa, naravno da bi mu bila klempa. Ali eto biti će da je heroj kod ovih dolje .brig je napisao/la:Glupost. Navijači vam sjede u klupskom kafiću u dresovima Veleža nitko ih ne dira niti im išta govori. A ovaj tekst je smijurija, pijandura došla (Grebo), gurkala se, glumio budalu i čovjek (inače kratak fitilj) ga odalamio i to je to. Sumnjam da je znao tko je i šta je.Cocaine je napisao/la:
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- Osttribine
- Kontakt:
Kakve veze imaju ovi linkovi sa ovim što sam ti odgovorio? Kao prvo Škripari nisu skandirali ni zasnji put a ni prije "javi se", to ti mora biti jasno. Skandira dio publike, recimo ja nisam niti dosta ljudi oko mene na tribini nije reagiralo na to uopće. Zanimljivo je to da recimo prije koju godinu na isto skandiranje nije bilo reakcije, jednostavno vas je publika ignorirala, ali naravno o tome se nije pisalo jer nije zanimljivo medijima..Dalje, skandiraju i Manijaci uvijek i ostali, tu bude isto malo reakcije ali je zanimljivo da nitko, apsolutno nitko ne reagira kad se spominju drugi navijači. Još jedna stvar je zanimljiva bila kad je Željo zadnji put gostovao Manijaci su skandirali ime ovog dečka što ga je ona budala ubila u udruzi, znaš koja je reakcija bila publike? PLJESAK.. Misliš da je to netko spomenuo i provukao kroz medije? Jest al u k...cu, to im nije interesantno.
I kome to se ja ili bilo tko treba opravdavat, dokazivat i pokazivat? Tebi? HZ? Sarajlijama? Smiješan si dečko. Čuj, ti obećavaš
Nikad stanje neće biti bolje, nikad. A to većini odgovara u ovoj državi, takvo stanje i inače kaos stanje u društvu.[/quote]
[youtube][/youtube][/quote]
Ma nisu to oni, to su zlocesti sarajevski mediji sve izmislili
, za sve nas bi najbolje bilo da krivac ili krivci budu adekvatno kaznjeni, kako pocinioc ubistva Vedrana Puljica tako i osobe koje su ranile jos 5 navijaca Sarajeva iz vatrenog oruzja. Pripadnici HZ koji su se dovodili u vezu sa tim dogadjajima iz Sirokog su svoje kazne odlezali, javnost je bila sa tim upoznata, dok iz Sirokog niko nije odgovarao, a to kako ste odali sucut kako kazete preminulom navijacu vidimo svaki put kada Sarajevo gostuje kod vas.
Nikad stanje neće biti bolje, nikad. A to većini odgovara u ovoj državi, takvo stanje i inače kaos stanje u društvu.[/quote]
[youtube][/youtube][/quote]
Ma nisu to oni, to su zlocesti sarajevski mediji sve izmislili
Ljudi moji sta vam je,ne raspravljajte sa **** samo bezveze banove mozete dobiti.Ne vrijedi fasistima ni objasnjavati ni iznositi argumente
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
Convicts1988
- Kontakt:
Nije mi jasno kako admini dozvoljavaju ovom da na profilu drži grb fašističke zločinačke tvorevine Herceg-Bosne ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.