NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
A razumljivo je zašto nije popularno ovdje. Ko hoće i ko se interesuje nađe način i gleda šta ga interesuje. Najgora stvar je kad dođu ljudi i se*u drugima šta će gledati. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
A realno u bosni ti se smiju za sve sto nije fudbal
AB ce igrat ipak
Trrba da udaljiy od lige sta je ono ludo onakoWinters je napisao/la:Or not.MElloo je napisao/la:AB ce igrat ipak

Ma libo ga, AB je brand
Kad mu dojadi prcanje, potpisat ce za neku ekipu i ponasat se normalno i sve rega
Kad mu dojadi prcanje, potpisat ce za neku ekipu i ponasat se normalno i sve rega
OTpusten je evo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Izasao novi first down
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
zera falila da armija uzme mičigen
izvukose mičigen u produžetku, army prije toga propustio second and goal (inches) kod vodstva 14:7.
nije da sam i za jednu vojsku ovoga svijeta, ali svaki put kad onaj šupak harbaugh uzme tekmu to definitivno nevalja!

nije da sam i za jednu vojsku ovoga svijeta, ali svaki put kad onaj šupak harbaugh uzme tekmu to definitivno nevalja!

Sta imas protiv Harbaugha.49ersi se nisu sastavili otkad su njega otpustili.Dobar strucnjak hahahajestamaji je napisao/la:zera falila da armija uzme mičigenizvukose mičigen u produžetku, army prije toga propustio second and goal (inches) kod vodstva 14:7.
![]()
Gledao sam prosuzetke malo je falilp
Sad texas protiv Trevora
šupak je i to ufurani. takav je bio dok je bio QB i takav je osto do danas
nemogu više gledat ove srbe i krištijana, prebacio sam na klemson-a&m
nemogu više gledat ove srbe i krištijana, prebacio sam na klemson-a&m
lawrence TD u kontra trku sa krive noge ... zna znanje, frknu je ko rodžo, young ili elway
ako ga cheateri na neku trehu dobiju ja prestajem gledati fudbal
ako ga cheateri na neku trehu dobiju ja prestajem gledati fudbal
- akisarajevo92
- Kontakt:
hahahahahhahahaha brown u PAtsima
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je, taman sam kontao da sam opet draftovao najcrniju ovcu na fantasy. 
Bostonska mafija je ocito vrbovala Browna da pravi pizdarije. A ko mu sada moze nesto reci otisao je u patriote, klub plave-bijele-crvene. Covjek je domoljub. Medijski napadi danas prestaju.

Bostonska mafija je ocito vrbovala Browna da pravi pizdarije. A ko mu sada moze nesto reci otisao je u patriote, klub plave-bijele-crvene. Covjek je domoljub. Medijski napadi danas prestaju.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Da unaprijed poželim dobrodošlicu Brownu![]()
Tako je.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.