Pa naravno da je zadovoljan , prima milione a sjedi na klupiLarryDavid je napisao/la:Dzeko: "Zadovoljan sam u Citiju."raul-zakon je napisao/la:Za sve hejtere...
Iker:"Ronaldo i ja smo u jako dobrim odnosima .."
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa kako ti možeš znati da Džeko nije zadovoljan u City-ju?LarryDavid je napisao/la:Dzeko: "Zadovoljan sam u Citiju."raul-zakon je napisao/la:Za sve hejtere...
Iker:"Ronaldo i ja smo u jako dobrim odnosima .."
Kako znaš da laže?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kako ti znaš da Iker govori istinu u vezi toga s Ronaldom?
Ček, nije zar da je neko očekivao kako će izaći u javnost sa pričom kako nije dobar sa Ronaldom, kako mu on smeta ili nesto slično?
Naravno da će izjaviti da je sve uredu, pa nije R. Madrid GOŠK jbt
Ček, nije zar da je neko očekivao kako će izaći u javnost sa pričom kako nije dobar sa Ronaldom, kako mu on smeta ili nesto slično?
- raul-zakon
- Kontakt:
Nije jarane, ali nije ni City(GOŠK).mandraX je napisao/la:Kako ti znaš da Iker govori istinu u vezi toga s Ronaldom?
Kada neki igrač nije zadovoljan, to svi mi primjetimo bez "pomoći" žutila.
A u ove priče koje nam ovih dana plasiraju katalonski i drugi "novinari" ne bi povjerovala ni francuska sobarica.
Eno, sad čitam, ponovo iskopali neprijateljstvo Joze i Valdana.
Valjda im ponestalo tema za potpaljivanje vatre, pa izvlače ove stare iz naftalina. Jadna majko, na čemu se sve pare zarađuju.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- LarryDavid
- Kontakt:
ma hajde nema veze dal se ronaldo i iker vole bitno je da na terenu funkcionisu...
inace nece biti primera zanimljiva...
inace nece biti primera zanimljiva...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

ova tetkica david ne odustaje
koji je qrac tebi drug
sereš po pdf-u danima ne znam kako moderatorima nisi dopizdio
a da si riječ pametnu napiso pa hajd,
cijeli pdf Madrid okupiran culesima koji vode raspravu o Madridu
e jes vas Jose hebno u glavu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- LarryDavid
- Kontakt:
nemoj tako brate madridiste, kako nisam napiso nijednu pametnu?!...pa gotov svaka mi je za memoara... naravno nekad i onako opusteno nesto prokomentarisem...ne mozes uvijek biti najpametniji...
a iskreno sam govorio ovo za Vase funkcionisanje na terenu...liga bi stvarno bila upola manje zanimljiva ako real nastavi sa ovim kiksevima...al et ja vjerujem da cete se vratiti na prave staze...vjerujem u murinha i zelim da nastavite sa dobrim igrama kao u 1 poluvremenu uzvrata superkupa, iako mi se ne svidja njegovo ponasanje cesto i ona nekakva namrstenost...volio bih da je malo srdacniji i opusteniji npr kao pep guardiola...nije sto sam navijac barce nego onako ljudski...
da nisi napiso to ironično, sad bih ti pružio ruku,pa je izmaknuo.LarryDavid je napisao/la:nemoj tako brate madridiste, kako nisam napiso nijednu pametnu?!...pa gotov svaka mi je za memoara... naravno nekad i onako opusteno nesto prokomentarisem...ne mozes uvijek biti najpametniji...a iskreno sam govorio ovo za Vase funkcionisanje na terenu...liga bi stvarno bila upola manje zanimljiva ako real nastavi sa ovim kiksevima...al et ja vjerujem da cete se vratiti na prave staze...vjerujem u murinha i zelim da nastavite sa dobrim igrama kao u 1 poluvremenu uzvrata superkupa, iako mi se ne svidja njegovo ponasanje cesto i ona nekakva namrstenost...volio bih da je malo srdacniji i opusteniji npr kao pep guardiola...nije sto sam navijac barce nego onako ljudski...
naprijed rejal
kažem ja tetkica,podmukli komentari ,dvosmislene izjave,tipično,kaži šta misliš nemoj nam svima ovdje trošit vrijeme pokušajima da nekog isprovociraš na način da glumiš inteligentnog forumaša,trust me sister nisi smiješna nikom ko ne slini na sinan sakića i sl. gamad.
mindfuked by Mou
mindfuked by Mou
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- LarryDavid
- Kontakt:
nista ja ne glumim prirodno sam inteligentan...a sto se tice dvosmislenosti nekad se i sam dvoumim sta mislim, a dvosmislenost je i osnova dobrog humora..zasto onda ne spojiti ugodno s korisnim? i sto se tice murinha iskren sam...cak bi nekako rekao da mi pocinje prirastati k srcu...citao sam clanak o njemu na wikipediji interesantan i poucna karijera i put...kako da ga ne zavolim...covjek je pun sarma...ne voli ga dzaba i ne cijeni toliko naroda...zasto bi ja bio izuzetak...a evo i ovdje jedne njegove izjave koju sam zabiljezio:
One of the most important things I learnt from Bobby Robson is that when you win, you shouldn't assume you are the team, and when you lose, you shouldn't think you are rubbish.
p.s. na neki nacin zavolio sam i Real Madrid, dobar klub, lijepo i atraktivno igraju i sl. a kako i ne bi kad su mnogi navijaci Reala moji drugari i sapatnici na forumu i u sportu...sto rekla lepa brena,' ja bi ljubav mogla poklanjati svima toliko u meni ljubavi ima'
One of the most important things I learnt from Bobby Robson is that when you win, you shouldn't assume you are the team, and when you lose, you shouldn't think you are rubbish.
p.s. na neki nacin zavolio sam i Real Madrid, dobar klub, lijepo i atraktivno igraju i sl. a kako i ne bi kad su mnogi navijaci Reala moji drugari i sapatnici na forumu i u sportu...sto rekla lepa brena,' ja bi ljubav mogla poklanjati svima toliko u meni ljubavi ima'
Istina, no ti ga nemaš ni trun. Odustani, prije no što utvrde da potajno slušaš mitra mirića.LarryDavid je napisao/la: a dvosmislenost je i osnova dobrog humora.
naprijed rejal
Ja mislim da se ponasa bas u skladu svoga avatara..
ontopic
veceras protiv Milonersa il kako vec u okviru ESB trofeja , klub iz kojeg je dosao u Real i ucinio ga najvecim svih vremena.
ontopic
veceras protiv Milonersa il kako vec u okviru ESB trofeja , klub iz kojeg je dosao u Real i ucinio ga najvecim svih vremena.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- LarryDavid
- Kontakt:
hehehSveti je napisao/la:Istina, no ti ga nemaš ni trun. Odustani, prije no što utvrde da potajno slušaš mitra mirića.LarryDavid je napisao/la: a dvosmislenost je i osnova dobrog humora.
btw gledam ovu redondovu majstoriju stvarno fenomenalno...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/redonda ... vili/88583" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Samo da ova veceras prodje bez povreda, idealna prilika za b tim,s obzirom na raspored koji ide ne sumnjam da ce Jose kombinovati
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Prijatelju, ozbiljno. Em je glupa konstatacija, em je gramatički tačna ko valdezovi driblinzi.LarryDavid je napisao/la:hehehSveti je napisao/la:Istina, no ti ga nemaš ni trun. Odustani, prije no što utvrde da potajno slušaš mitra mirića.LarryDavid je napisao/la: a dvosmislenost je i osnova dobrog humora.kazu da je sve sto vrijedi raditi dobro vrijedi u pocetku raditi lose...
btw gledam ovu redondovu majstoriju stvarno fenomenalno...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/redonda ... vili/88583" onclick="window.open(this.href);return false;
naprijed rejal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vuče, kako ti ne dosadi? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije zar?Monolog je napisao/la:Vuče, kako ti ne dosadi?
- LarryDavid
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Prijatelju, ozbiljno. Em je glupa konstatacija, em je gramatički tačna ko valdezovi driblinzi.LarryDavid je napisao/la:hehehSveti je napisao/la: Istina, no ti ga nemaš ni trun. Odustani, prije no što utvrde da potajno slušaš mitra mirića.kazu da je sve sto vrijedi raditi dobro vrijedi u pocetku raditi lose...
Gledaj, Ronaldo kad je poceo tjerati loptu, sigurno nije briljantno sutao od prve, zar ne?
Ali vremenom je postajao sve bolji i bolji i bolji....i dan danas zapuca makar 10-ak suteva dok jedan ne pogodi, zar ne? Cak bih rekao da ja imam mnogo bolji prosjek od njega, nije li tako? A mozda cak i ti, zar ne? Nije li onda tacno da sve sto vrijedi raditi dobro, vrijedi u pocetku raditi lose?
[youtube][/youtube]
joooooooj kad se sjetim ove tekme i ove akcije!!!
joooooooj kad se sjetim ove tekme i ove akcije!!!
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Zavisi sto ko zeli, neko postane najbolji fudbaler na svijetu a neko avazov novinar, a ko to dvoje stavlja u istu recenicu za mene je totalno poremecen.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.