Jedino povreda Oremusa brine ali jbg,puklo puklo sta da se radi,u svakom losem ima nesto i dobro a to je da ce mali Djokanovic sada imati puno vise prilika,i ako odigra kao protiv Zrinjskog bit ce to bombonica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije to ni kriticno toliko,cak sta vise puno bolje je nego pred Zrinjski,cak sam se obradovao sto ce i Pidro se vratiti prije kraja polu sezone
Jedino povreda Oremusa brine ali jbg,puklo puklo sta da se radi,u svakom losem ima nesto i dobro a to je da ce mali Djokanovic sada imati puno vise prilika,i ako odigra kao protiv Zrinjskog bit ce to bombonica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh ovo se desava kad ti neko vodi pripreme, sa 0 iskustva, da je makar nekad pionire pripremao...I onda jaka utakmica dolazi das 110% mogucnosti i onda imas bolnicu. Dzevade Š. ovo je vasa greska!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Taman pomisliš ne može gore s povresama kad paf i neki problemi sa Velkoskim.
Jedina dobra stvar je u vezi Džafića, nadam se da se momak oporavio i da je bolest iza njega.
Jedina dobra stvar je u vezi Džafića, nadam se da se momak oporavio i da je bolest iza njega.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pidro i Stanojevic, Dzafic su od prije povredjeni, Oremusu pukla košćica od udaraca, Jedino Rahmanovic zadnja loza i Dupovac ledja to je od napora. Hodzic i Letic su oporavljeni.Molit Boga da ne bude vise povreda i ovo je vec previse.zlo87 je napisao/la:Nadam se da ovaj broj povreda nije zbog promjene kondicionog trenera.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 jul 2019, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nadam se da ce taj stoper i vezni ubrzo.
Djokanovicu ugovor dat sto prije !
Ja ne znam kakve veze imaju pripreme sa povredama ?
Sad ste presli sa Husrefa na nekog drugog eh...
Djokanovicu ugovor dat sto prije !
Ja ne znam kakve veze imaju pripreme sa povredama ?
Sad ste presli sa Husrefa na nekog drugog eh...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Strašno puno povreda, da dovedemo još 5 igrača trojica bi se dan nakon toga povrijedila, ogroman ogroman hendikep je to vezano za Oremuša jer je bio ubjedljivo najzvučnije ime u prijelaznom roku i sada ga nema minimalno 2 mjeseca, znači računaj na 3 odmah.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Historicar
- Kontakt:
Evo stavili izvještaj o povredama, dakle kritike na forumu, urodile plodom
Ali Rahmanović ako propusti Bate/Rosenborg, to će biti katastrofa teška
Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
Bas nas je krenulo od povreda do izvlacenja koda na mrvama spavamo,ovo za Djafica mi pravo drago da je bolest iza njega.Svima sto brzi oporavak bice strasna ekipa kad se svi vrate na teren
Ne diraj stručni štab, zaratit će se opet.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Ne diraj stručni štab, zaratit će se opet.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije istiina. To je laz.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
Jeleskovic je najavio dosta ranije da ce biti do kraja sezone i da zavrsava s tim poslom. Covjek je profesor na fakultetu bavi se naukom i prosle godine nije stalno bio s ekipom, Cosic i ostali su odradjivali sta on spremi. Sad Šaric radi to po njegovim uputama. Ne znam odakle vam sve te ideje za stvaranje negative
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zajebava sebordobijeli je napisao/la:Nije istiina. To je laz.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
Jeleskovic je najavio dosta ranije da ce biti do kraja sezone i da zavrsava s tim poslom. Covjek je profesor na fakultetu bavi se naukom i prosle godine nije stalno bio s ekipom, Cosic i ostali su odradjivali sta on spremi. Sad Šaric radi to po njegovim uputama. Ne znam odakle vam sve te ideje za stvaranje negative
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bitno je da Rahman nije duze ozlijeden , pa se i mozemo nekako krpiti.Drago mi je za Dzafica bas , Pidro je vec krenuo sa odredenim vjezbama sto ke jako dobro.Naci nekog stopera 3 da bude i koji moze igrati zadnjeg veznog i opet je to dobro 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
bordobijeli
- Kontakt:
A jbg ne mozes vise pofatati sta je ozbiljno sta zejeb.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ti doš'o da probaš malo vatre potpaliti... A ove naše teško naložiti, upale se ko hepok kockica.broj6 je napisao/la:Dobio sam informacije iz prve ruke da stručni štab nije htio raditi po planu kondicionog trenera. On se naljutio jer je kako kaže čitav život spremao ekipe za Evropu. Naši nisu htjeli nego su našli nešto i radili po svom. Kondicioni se naljutio i zbog toga i otišao. A mi smo kao rezultat dobili pola nespremne i pola povrijeđene ekipe. Kažu i da sada ekipa trenira bez ikakvog plana treninga. Prije su imali po tri mjeseca plan unaprijed što im je čovjek pravio. Sada to ide od treninga do treninga.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nikog ne prodavat, dovest trećeg štopera i zadnjeg veznog što prije dok nas ove povrede nisu stigle u ligi.
Lome kosti ko da su od stiropora. Bezbjednije izgleda igrat ragbi i bavit se MMA nego igrat protiv Celtica i pokušat trenirat poslije toga. Nabijem na qrac i taj Celtic, bolje da smo izgubili 7:0 u obje utakmice al bili u stanju svi komplet odradit trening poslije njih
Lome kosti ko da su od stiropora. Bezbjednije izgleda igrat ragbi i bavit se MMA nego igrat protiv Celtica i pokušat trenirat poslije toga. Nabijem na qrac i taj Celtic, bolje da smo izgubili 7:0 u obje utakmice al bili u stanju svi komplet odradit trening poslije njih
FK Sarajevo
Nama je sa Rahmanom, Pidrom, Stanojevicem i Oremusom titula jako blizu. Bez njih bice velika patnja. Drzat prvi dio sezone u plusu kolik god, i kad krene drugi dio ovi ce biti spremni. Steta za Evropu sa njima smo mogli hladno do playoffa, be z njih tesko. Nadam se nekoj bravuri Djokanovica ili mozda ovaj brazilac da pooudi.
Protiv Celika na BP bod ko kuca sa ovom ekipom..
Protiv Celika na BP bod ko kuca sa ovom ekipom..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Valjda Gavrić nastavi ovako i zamjeni Rahmana dok se ne vrati a valjda ce se vratit brzo. Sad mora zapet ko nikad. Za Pidru imamo kvalitetnu zamjenu. Problem je vezni red, pod hitno dovest kvalitetnog veznjaka kad već Orumusa nema dugo.
FK Sarajevo