FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ultrabosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bice vrhunska priprema policije siguran sam ali savjetujem ko god ide da ne luta puno po carsiji sa obiljezjima. I sto rece jedan lik "neka priznaju da su zagadjeniji i nece biti problema"
Sretno svima!
I kad ti budu svi leđa okrenuli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kone slave ovo što igramo u Zenicu ahhahahaha kakvi deb.ili pa ne mogu da vjerujem hahah jao kakvi ret.ardosi
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz kluba su obećali javno da će se potruditi da nam bude ugodno u Zenici e sad šta god to značilotilo je napisao/la:DZABA ULAZ I AUTOBUSI !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bez toga nema utakmice to samo moze biti na noz dole .. a on kako hoce..MortemHz je napisao/la:Iz kluba su obećali javno da će se potruditi da nam bude ugodno u Zenici e sad šta god to značilotilo je napisao/la:DZABA ULAZ I AUTOBUSI !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jedinstvena prilika da se odmaknemo od ovih vanago koji godinama upravljaju imovinom stanovnika Općine kao da je njihova.
Drago mi je da je došao trenutak da ozbiljno razmisle o uhljebljenim ljudima u izmišljenoj firmi koja služi za pranje para.
Kad odemo mi, ostat' će samo uspomene.
Živim za dan da prijavimo drugi stadion za domaćinstvo pa makar u Trebinju igrali.
Hvala za link
Drago mi je da je došao trenutak da ozbiljno razmisle o uhljebljenim ljudima u izmišljenoj firmi koja služi za pranje para.
Živim za dan da prijavimo drugi stadion za domaćinstvo pa makar u Trebinju igrali.
Hvala za link
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro oni ni do Švrakina ne mogu otići pa im svaka ''negativna'' vijest iz Sarajeva dobro dođe a nema veze što ni božićni turnir ne mogu igrati, pusti ba tih par debila, svojima nisu bitni a ne meni ili namaBordoSarajevo je napisao/la:Kone slave ovo što igramo u Zenicu ahhahahaha kakvi deb.ili pa ne mogu da vjerujem hahah jao kakvi ret.ardosi
Bolje bit 2 liga i imat svoj stadion,nego da evropske utakmice igramo u pizdicima,sramota,uzas...toliko od rata proslo nisu mogli neki kredit zaduzit se napravit stadioncic,nema sanse da u zenicu idem
Samo da ne bude ko onda kad je Žepče igralo u Europi protiv Baškimija pa jug navijao za makedonce 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
100% .Odje.bati Kosevo i SDAobiteljskicovjek je napisao/la:Jedinstvena prilika da se odmaknemo od ovih vanago koji godinama upravljaju imovinom stanovnika Općine kao da je njihova.
Hvala za link
A prije manje od 2 mjeseca mu na noge isli,hej citav tim od prve glave kluba do onog sto ves pere.Fol obecao im stadion.J*** li mu bogove mrtve lazljive
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 jul 2019, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Historicar
- Kontakt:
Smjene mu se zatrlo ko glasa za SDA i rogatičog papka Ajnadžića
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BATE rastavlja od života Rosenborg trenutno a 15 minuta prošlo, pazite ovo
1-0, 73-27 posjed, 5-0 korneri, 2 žuta za Rosenborg
1-0, 73-27 posjed, 5-0 korneri, 2 žuta za Rosenborg
- BordoSarajevo
- Kontakt:
BATE bolji dosta, mada u odnosu nas, obje ekipe dosta ozbiljnije izgledaju.
Okršaj Rahmana i Velkoskog? Sumnjam, provjerih instagram, jedan drugom redovno pucaju lajkove, sumnjam da bi da su u nekom okršaju.
Ubi ih BATE, valjda ih prođu, yebeni su.
Okršaj Rahmana i Velkoskog? Sumnjam, provjerih instagram, jedan drugom redovno pucaju lajkove, sumnjam da bi da su u nekom okršaju.
Ubi ih BATE, valjda ih prođu, yebeni su.
FK Sarajevo
Nam i ne zna za ovo 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ga otjerati iz Sarajeva nazad u Rogaticu šljam seljačkiHistoricar je napisao/la:Smjene mu se zatrlo ko glasa za SDA i rogatičog papka Ajnadžića
20-30 minutaRahma je napisao/la:Koliko treba do Zenice autoputem?
ISTINA ZA VEDRANA!
- prisonbreak
- Kontakt:
Cega ba 20-30inutaLecler je napisao/la:20-30 minutaRahma je napisao/la:Koliko treba do Zenice autoputem?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa ovo i jest bruka da se u cernobilu mora igrati..da je obrnuto ja bi im se prvi na grbacu natovario..MortemHz je napisao/la:Ma dobro oni ni do Švrakina ne mogu otići pa im svaka ''negativna'' vijest iz Sarajeva dobro dođe a nema veze što ni božićni turnir ne mogu igrati, pusti ba tih par debila, svojima nisu bitni a ne meni ili namaBordoSarajevo je napisao/la:Kone slave ovo što igramo u Zenicu ahhahahaha kakvi deb.ili pa ne mogu da vjerujem hahah jao kakvi ret.ardosi
Najosnovnije za fudbal nemamo... ide lopta, teren pa igraci.
I pita se spiker sto ima malo ljudi. Grad gori, puno sve ko sibica, sija sa svih strana... dodjes na stadion tuga te opali.. a najjaci tim u drzavi imas... sramota...
I pita se spiker sto ima malo ljudi. Grad gori, puno sve ko sibica, sija sa svih strana... dodjes na stadion tuga te opali.. a najjaci tim u drzavi imas... sramota...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.