Lažni insajderu, kad će amerikanac? Kad će Ordagić? Kad će Ovčina? Zar Santos i Hodžić nisu potpisali ugovore još uvijek? Zar se nije čekalo da ovaj proslavi 23 rođendan?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nemoj njega. On je trebao ući u klub s Kozaricem,poslo mu mail. Da spase klub,al uletio Diglisulic i jbgA
Ne žalim ja za Edisom Mulalićem, treneri dobijaju otkaze, to je normalno u fudbalu. Žalim za neuspostavljanjem sistema, za amaterizmom koji se pokazuje iz dana u dan, za ljudima koji nemaju osjećaj za tajming i da su kao takvi postavljeni visoko u hijerarhiji odlučivanja.KANA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:26jel moguce da ima neko da zali za Mulalicemnabij Stevanovicu ,drugi mandat nabij Santosu ,8 utakmica koje nam nista nisu znacili on stavlja Vucenovica i ostale smecare. Umjesto da djeci da sansu da vidi ima li ista od njih
pusti zadnje 2 tekme Velez i Leotar ,mozes i derby pa zali za seljackim fudbalom
Ti to nikad nećeš shvatiti i kao navijača te razumijem, ali oni koji odlučuju ne smiju biti kao ti, jer smo onda dodatno najebali. Oni moraju raditi detaljne analize prije svake odluke, a otkaz Edisu Mulaliću u ovom trenutku je neracionalan i veoma štetan, posebno sad kad znamo da nemaju pojma koga dovesti.
Treneri kao Bašić nemaju šta izgubiti, oni ovaj posao mogu prihvatiti i bez para jer je za njega win-win situacija, ako nešto uradi - odlično za njegov CV, a ako ne izbori Evropu - nije on kriv.
Nije ovo normalna liga i normalan fudbal pa da smjena trenera donese taj čuveni pozitivni šok. Pozitivni šok očekuješ kada imaš kvalitet, a mi ga nemamo u toj mjeri, jer mi kao i svi ostali izuzev Zrinjskog se oslanjamo na individualni kvalitet i bljesak pojedinca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jointunija
- Kontakt:
Ja ne bih smio napisati koliko je imao..pobiti će ti dokaz
-
- Kontakt:
Ja sramote
De ne pisite svasta
Ofirno i procitat ko zeljovac
A kamoli neko sa strane dw gleda
De ne pisite svasta
Ofirno i procitat ko zeljovac
A kamoli neko sa strane dw gleda
Mahalski klub, svi sve znaju, i svi sve hoće da znaju.
Kakav sistem nikad ga nismo ni imali kamoli u ovoj bijedi sad , zakasnili su tacno godinu dana sa otkazom .Bez obzira sto nista nismo dobili bar smo pokusali a i da ga vise ne gledam .Virtu4l je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:02Ne žalim ja za Edisom Mulalićem, treneri dobijaju otkaze, to je normalno u fudbalu. Žalim za neuspostavljanjem sistema, za amaterizmom koji se pokazuje iz dana u dan, za ljudima koji nemaju osjećaj za tajming i da su kao takvi postavljeni visoko u hijerarhiji odlučivanja.KANA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:26jel moguce da ima neko da zali za Mulalicemnabij Stevanovicu ,drugi mandat nabij Santosu ,8 utakmica koje nam nista nisu znacili on stavlja Vucenovica i ostale smecare. Umjesto da djeci da sansu da vidi ima li ista od njih
pusti zadnje 2 tekme Velez i Leotar ,mozes i derby pa zali za seljackim fudbalom
Ti to nikad nećeš shvatiti i kao navijača te razumijem, ali oni koji odlučuju ne smiju biti kao ti, jer smo onda dodatno najebali. Oni moraju raditi detaljne analize prije svake odluke, a otkaz Edisu Mulaliću u ovom trenutku je neracionalan i veoma štetan, posebno sad kad znamo da nemaju pojma koga dovesti.
Treneri kao Bašić nemaju šta izgubiti, oni ovaj posao mogu prihvatiti i bez para jer je za njega win-win situacija, ako nešto uradi - odlično za njegov CV, a ako ne izbori Evropu - nije on kriv.
Nije ovo normalna liga i normalan fudbal pa da smjena trenera donese taj čuveni pozitivni šok. Pozitivni šok očekuješ kada imaš kvalitet, a mi ga nemamo u toj mjeri, jer mi kao i svi ostali izuzev Zrinjskog se oslanjamo na individualni kvalitet i bljesak pojedinca.
-
- Kontakt:
Kad sanjinlego komentarise hulahopku ili obrnuto a isti lik. Isti lik. Sramota za forum, velika sramota za najveci klub u drzavi sta se dopusta.
3500 je imao kad je došao, kad je produžio, dogovorili su da povećaju platu.
A što se tiče Dudića, normalno da mu je bilo smiješno to kad mu se nije ni dolazilo.
A što se tiče Dudića, normalno da mu je bilo smiješno to kad mu se nije ni dolazilo.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Zakasnili smo i smijenili su ga ali bez spremne zamjene...KANA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:26jel moguce da ima neko da zali za Mulalicemnabij Stevanovicu ,drugi mandat nabij Santosu ,8 utakmica koje nam nista nisu znacili on stavlja Vucenovica i ostale smecare. Umjesto da djeci da sansu da vidi ima li ista od njih
To je amaterski a Edis trener za Želju nije pa makar u kantonalnoj igrali.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Nije edis za zelju al za te pare ljudi treniraju u malo jace klubove u drugoj federaciji
Mi smi nezahvalni
Jos ste isto tetke mahaluse sve morate pisati po forumu
Nije ni cudo sto su curile prije informacije iz kluba
Mogu misliti mahalasa uzivo
Sram vas biloo
Za samara su vam ta pisanja o param
Ne samo sad i za plate igraca santosa i ostale ste izofirali nije ni cudo sto hoce da ide milju vise da mu neko ponudi njemu je to ko nekom 10.000 vise
Konukreti imaju svoje pticcice po forumu
Informacije brzo se prenose
Mi smi nezahvalni
Jos ste isto tetke mahaluse sve morate pisati po forumu
Nije ni cudo sto su curile prije informacije iz kluba
Mogu misliti mahalasa uzivo
Sram vas biloo
Za samara su vam ta pisanja o param
Ne samo sad i za plate igraca santosa i ostale ste izofirali nije ni cudo sto hoce da ide milju vise da mu neko ponudi njemu je to ko nekom 10.000 vise
Konukreti imaju svoje pticcice po forumu
Informacije brzo se prenose
-
- Kontakt:
Ti ne znaš financije u svojoj kući, a ne koliko je ko imao, pa produžio .. ili šta već hahah .. kakve provale.
To je istina, ali sistema nema bez stručnih ljudi i para, ali i ono ključno strpljenja. I zbog toga teško da ćemo ikada na zelenu granu. Može se desiti po par godina izleta, i onda će opet biti ista situacija kao i sad, čupanje i preživljavanje.Virtu4l je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:02Ne žalim ja za Edisom Mulalićem, treneri dobijaju otkaze, to je normalno u fudbalu. Žalim za neuspostavljanjem sistema, za amaterizmom koji se pokazuje iz dana u dan, za ljudima koji nemaju osjećaj za tajming i da su kao takvi postavljeni visoko u hijerarhiji odlučivanja.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Kako smo uspjeli saznati, promjena u stručnom štabu neće biti, tako da će Bašiću asistirati dosadašnji članovi stručnog štaba.
Evo vam Uprave, evo vam sportskog direktora .. fuj! Šljam se nakotio i ne možeš ga izbaciti! Ni marke više!
Evo vam Uprave, evo vam sportskog direktora .. fuj! Šljam se nakotio i ne možeš ga izbaciti! Ni marke više!
Uprava napoljesanjinlego je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:38Kako smo uspjeli saznati, promjena u stručnom štabu neće biti, tako da će Bašiću asistirati dosadašnji članovi stručnog štaba.
-
- Kontakt:
Nije nu cudo sto dejavu ne pise na forumu
A lik ide na tekme vise nego svi zajedno
A lik ide na tekme vise nego svi zajedno
-
- Kontakt:
Još jedan dokaz tko je i šta edis mulalic zvani helanke.
Fuj, i Uprava i svi koji to podržavaju. Uništavanje terena, bez ugovora za Santosa i Hodžića .. loši rezultati ..
Omer Joldić: Iz Želje su me otjerali dugogodišnji “prijatelji”
Fuj, i Uprava i svi koji to podržavaju. Uništavanje terena, bez ugovora za Santosa i Hodžića .. loši rezultati ..
Omer Joldić: Iz Želje su me otjerali dugogodišnji “prijatelji”
-
- Kontakt:
Dobro sanjo edis je proslost
Ne znam sta pokusavas postic s pisanjem o edisu
Hos opet da mu otkaz daju
I ja sam ga spominjo od sad najbolje da ga vuse niko ne spominje ni po dobrom ni po losem
Uprava ne valja ni meni al ne mozemo sad nista vise mijenjat
Ko ce ti doc
Ja sam za da se mijenja al evo ja prvi ne znam koga bi doveli
Kad smo ovoliko izdrzali
Mozemo izdeverat do kraja sezone
Pa vemo vidjet sta i kako
I ja sam ga spominjo od sad najbolje da ga vuse niko ne spominje ni po dobrom ni po losem
Ko ce ti doc
Kad smo ovoliko izdrzali
-
- Kontakt:
Cuj sta hocu postic? Pa vidis kakav amaterizam vlada u klubu kad svi imaju neke utjecaje, ko ce i kad biti u klubu? I taj Joldic prvi nije pobjegao kad u klubu nije bilo marke .. bitno je da su tu alihodzic, bogicevic i ostala “sposobna” lica ..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:50Dobro sanjo edis je proslost
Ko ce ti doc
Kad smo ovoliko izdrzali
Zadnja izmjena: sanjinlego, dana/u 11 apr 2023, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.