FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema ni sad za ligasku u Zenicu buseva,nema nista organizovano.Dole u Zenici okupljanje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Realno ovo oko stadiona je možda i dobro što se desilo, tek sad bi stvari mogle da se okrenu za 180°.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sada se i moraju desiti nove stvari, samo da počne nešto a logično je da izgradnja stadiona i ostalog traje godinama..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba organizovati navijački voz,taman ne bi bilo gužve u voz može stati bruku raje. Dogovori se fino sa željeznicama da kreće i da se vraća u neko normalno vrijeme i ljepota.miky_hz je napisao/la:Nema ni sad za ligasku u Zenicu buseva,nema nista organizovano.Dole u Zenici okupljanje
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma vjerujem da bi se odavno radilo na izgradnji stadiona, ali oduvijek je lokacija ujebavala stvar.
Amer Dupovac!
Taman da vidimo kakva je atmosfera kad je pun stadion pitara, i kad su tribine blizu terena.
Ako ne bude bilo nekog efekta, gledati kod gradnje novog stadiona (ABD) da terem bude sto dalje od tribina
Ako ne bude bilo nekog efekta, gledati kod gradnje novog stadiona (ABD) da terem bude sto dalje od tribina
Zato sto se navijace slusa gdje stadion treba biti.Rahma je napisao/la:Ma vjerujem da bi se odavno radilo na izgradnji stadiona, ali oduvijek je lokacija ujebavala stvar.
2,5 godine....
Ja ne vidim po statistici da ih je bate razvalio igrom
Vanja ima mozda vise informacija 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stigli su ih posljednjih 25 minuta, ono je na početku bilo razvaljivanje, zato sam i namjerno naglasio 15 minuta jer ko zna šta može biti sljedeći napad ili do kraja poluvremena a tako i bi etoDadox je napisao/la:Ja ne vidim po statistici da ih je bate razvalio igrom
-
bordobijeli
- Kontakt:
Do gola Rosenborga Bate bolji poslje Rosenborg, Slicno ko mi s Celticom. Cinim se da norvezani vise trce.Dadox je napisao/la:Ja ne vidim po statistici da ih je bate razvalio igrom
Al ovo je 50 - 50
"Okupljanje je od 17:30h do 18:00h ispred stadiona.
U Zenici je okupljanje na željezničkoj stanici, odakle korteom idemo prema stadionu.
Nema organizovanog prevoza", poručio je UNFKS.
U Zenici je okupljanje na željezničkoj stanici, odakle korteom idemo prema stadionu.
Nema organizovanog prevoza", poručio je UNFKS.
Amer Dupovac!
Ja znam da kad je Zepce igralo nije se moglo uci na Jug,na ostale tribine jest... i onda nakon pocetka utakmice odjednom ulaze robijasi na jug sa zastavama,salovima... tako da karte nisu ni postojale za jug... e sad sve zavisi koliko se proda karti...jer je logicno da ce Sarajevo imati puno vecu podrsku nego sto je Zepce imalo...Laznjak je napisao/la:Kako ce biti kad ce se karte prodavati u klubu?rishovski je napisao/la:Samo da ne bude ko onda kad je Žepče igralo u Europi protiv Baškimija pa jug navijao za makedonce
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
A sramote u pm
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
On ima info jedino o cijeni paradajza na veliko ili patlidžana, eventualno.Zip je napisao/la:Vanja ima mozda vise informacija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Siguran sam da smo od obje ekipe tehnički potkovaniji. Klasična skandinavska i istočni blok ekipa - trke i tempa puno, igre jako malo. Nije da nam to leži, svakako su nam šanse 20% s kim god budemo igrali, al ove ekipe su odvratne za gledati.bordobijeli je napisao/la:Do gola Rosenborga Bate bolji poslje Rosenborg, Slicno ko mi s Celticom. Cinim se da norvezani vise trce.Dadox je napisao/la:Ja ne vidim po statistici da ih je bate razvalio igrom
Al ovo je 50 - 50
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Karte prodavati u klubu, cak mozda i samo sa clanskom, tako cemo se rijesiti raznih kvislinga na tribinama. Mislim na ovo 3. Pretkolo.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo neki idejni projekat ili?MortemHz je napisao/la:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 14 gostiju.