Valja se večeras 49ersima obrukati, šta da se radi.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa gdje si gorane? Danima te nema, prodjose 3 fantasy lige bez tebe a ti ni da se javis.GoRaN je napisao/la:E koja hinja ispade AB, pokvari mi kafu totalno. Em je dao onim hameljima novi život, em je odveo Oakland u pakao a Raiders Nation možda u nestanak. Leš Bradya, Michel, Brown...I sa manje su radili velike stvari. Da ima pravde nosio bi onu kožnu kapicu od prije sto godina. Mučna sezona nas čeka.![]()
oćemo li kaldionicu kojoj hefti će iznijeti lamara!Lillard je napisao/la:Poželio se gledat onakav napad svaki tjedanMElloo je napisao/la:Pocinjeeee
Pozelio se vala Ravensa proslo je 9 mjeseci od zadnje utakmice
BLEEE DAT![]()
romo je u klivlendu, a drugi termin nemam pojma koga da gledam, možda garopopopopolaBocaJuniors1905 je napisao/la:Ma to će biti neki retardirani komentatorski par, bolje Jenkije slušatitm01hzne je napisao/la:SK5 radiBocaJuniors1905 je napisao/la:Kanzas protiv Džeksonvila će biti dobra utakmica, mora se dobar strim naći
jesil spreman za slijedećih 5-11GoRaN je napisao/la:E koja hinja ispade AB, pokvari mi kafu totalno. Em je dao onim hameljima novi život, em je odveo Oakland u pakao a Raiders Nation možda u nestanak. Leš Bradya, Michel, Brown...I sa manje su radili velike stvari. Da ima pravde nosio bi onu kožnu kapicu od prije sto godina. Mučna sezona nas čeka.![]()
tampa je cool! ne baš ko brownsi ali cool, a i đe ne bi bili cool kad im je cilj 8-8 a ne playoffMElloo je napisao/la:Goran je nakhrabriji ovdje covjek za tampu navija Hha
Zivi tamo pa zatoMElloo je napisao/la:Goran je nakhrabriji ovdje covjek za tampu navija Hha
stvarno?? ja sam vazda mislio da je on negdje u brezi ili varešu.... zar nisi čuo za čuvene pirate sa stavnjealemsa je napisao/la:Zivi tamo pa zatoMElloo je napisao/la:Goran je nakhrabriji ovdje covjek za tampu navija Hha
Ma ovo mu je zadnja šansa, primijeti se da je malo oprezniji. Obarao je on i pozitivne i negativne rekorde, samo da malo bolje izbalansira to.tuzlak1987 je napisao/la:Samo ko ce da zamjeni Jaemisa kada baci 4INT? Nema Fitzmagije vise. Nema Tampa QB-a i to je to. A onda i odbrana u koju je ulozeno zadnjih godina nema motiva da igra kada te neko vec na poluvremenu napumpa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.