Posto su njegovi u ch u istom dzematu kao i moji rodjaci, znam da nece igrati za BiH.NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:28Nije to tajmuhamedhulk je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:26Koliko znam, nece on za nas igrati. Uvrijedio se sto je dosao i nije igrao ili sta je vec bilo.
Uglavnom, odazvace se za CH.
Ovaj mali nikad nije bio u prici s nama
igro za Svicarsku u15, u16 i sad za u17 igra
Treba mu poslat odmah poziv za u21
To su to godine stangiranja bez ulaganja
Sad molimo hoce li dijaspora izbaciti igraca
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Posto je ovaj iz Barce veliki talenat, nema sanse da ce igrati za nas. Jedino ako bude padao kao onaj Beciragic, krenut ce price htio sam uvijek igrati za BiH i slicne gluposti. Nije da je prvi sto je to sve uradio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jos jedan džematlija kojem je vjera sve ali bi da igra pod zastavom sa mrskim krstommuhamedhulk je napisao/la: ↑27 okt 2023, 16:23Posto su njegovi u ch u istom dzematu kao i moji rodjaci, znam da nece igrati za BiH.NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:28Nije to tajmuhamedhulk je napisao/la: ↑25 okt 2023, 19:26
Koliko znam, nece on za nas igrati. Uvrijedio se sto je dosao i nije igrao ili sta je vec bilo.
Uglavnom, odazvace se za CH.
Ovaj mali nikad nije bio u prici s nama
igro za Svicarsku u15, u16 i sad za u17 igra
Treba mu poslat odmah poziv za u21
To su to godine stangiranja bez ulaganja
Sad molimo hoce li dijaspora izbaciti igraca
Prije ce Vladan Kovacevic punog srca zaigrati za nas nego ove bosnjacke dzematlije po dijasporama.
Fuade, dzemat ti kroji repku ... hodze totalno zakazale ... reis mora djelovat' ... sad il' nikad ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Juniori (U17) odigrali 3:0 protiv Andore, Alajbegovic dvije asistencije i gol. Kako li ce juniorke odigrati protiv Portugala nakon onog debakla protiv Spanije...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Sta bi s onog sto je izabro Cesku jel uopste fudbaler lik 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Igra u drugoj češkoj ligi, dao je dva gola ove sezone.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Denis Alijagic. Igra za Brno, druga liga Ceske.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo nasa U17 gubi 0-1
Kakvo brukanje. Dokle ćemo više trpiti ovog nepotističkog kretena Rasčića? 

-
- Kontakt:
Yebo svoju mater vise. Sto je najgore, ne bi ni dobio posao da mu brata nisu ubili

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jasic - evo veli Janković da postoje pritisci iz kluba...nama to zvuci nerealno ali ima toga koliko toliko.
Odjednom je preselio na klupu kada se odlučio za nas. Nije li to malo simptomaticno?! Nek je malo i u formi pao i dobijes klupiranje.
Za Smajlovića je lijepo rekao. Decko je ispao GOFNO samo tako, ali bukvalno.
Bajraktarevic je veliko razočarenje.
Odjednom je preselio na klupu kada se odlučio za nas. Nije li to malo simptomaticno?! Nek je malo i u formi pao i dobijes klupiranje.
Za Smajlovića je lijepo rekao. Decko je ispao GOFNO samo tako, ali bukvalno.
Bajraktarevic je veliko razočarenje.
-
- Kontakt:
On je iz treće lige Švedske stigao u Lecce. Odradio je pripreme sa prvim timom, no nije igrao zvanične utakmice. Željeli smo samim pozivom da mu olakšamo put i u njegovom klubu, odnosno da vide u Lecceu da računamo na njega.
Gledaj ove ublehe! On da mu pozivom u u21 yebene drzave, koja nikad nije ucestvovala na nekom prvenstvu, olaksa put igracu u Serie A. HA HA. Kakva je ovo covjece parodija. Uvjek oni posteni, a nikad igraci. On fakticki dosao do prelaska u Lecce bez pomoci Svedske ili BiH reprezentacije, znaci neko prepoznao taj neki talenat, i sad ovaj trener pametuje kako bi mu BiH pomogla.
Gledaj ove ublehe! On da mu pozivom u u21 yebene drzave, koja nikad nije ucestvovala na nekom prvenstvu, olaksa put igracu u Serie A. HA HA. Kakva je ovo covjece parodija. Uvjek oni posteni, a nikad igraci. On fakticki dosao do prelaska u Lecce bez pomoci Svedske ili BiH reprezentacije, znaci neko prepoznao taj neki talenat, i sad ovaj trener pametuje kako bi mu BiH pomogla.
da, i u pravu je. takvi igraci nam ne trebajuHansestadt je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:43On je iz treće lige Švedske stigao u Lecce. Odradio je pripreme sa prvim timom, no nije igrao zvanične utakmice. Željeli smo samim pozivom da mu olakšamo put i u njegovom klubu, odnosno da vide u Lecceu da računamo na njega.
Jedino pametno iz citavog izlaganja ... steta sto nece nikad zazivit' ...Danas u svijetu imamo mnogo metoda rada sa omladinskim selekcijama. Recimo, neki Savezi forsiraju da njihove selekcije od one najmlađe pa do najstarije, igraju istim sistemom kojim igra i A tim. Na taj način pripremaju igrače za ono što će ih čekati u seniroskoj reprezentaciji. S druge strane naravno imaju i Savezi koji rade po drugim metodama. Šta vi mislite o tome, odnosno koji je recept za uspjeh bh. reprezentativnog fudbala?
"Od starta sam zagovornik jednog potpuno drugačijeg principa i rada u omladinskim selekcijama. Mislim da bismo trebali pokušati napraviti akademiju tih mlađih uzrasta gdje bi najbolji igrači u našem trening kampu u Zenici radili zajedno tokom cijele sedmice, a onda za vikend igrali za klubove iz kojih dolaze. Bili bi na jednom mjestu, tu se školovali i siguran sam da bismo tako dobili kvalitet, homogene grupe i sutra potencijalne igrače za mladu i A selekciju. Nije to nepoznanica u svijetu fudbala. Istina je da iziskuje mnogo troškova, pa zatim i odricanja, ali mislim da bi se uz pomoć UEFA-e mogla pokrenuti ta priča. Po meni je to jedini ispravan put za budućnost bh. fudbala".
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U-19 reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 15. do 21. novembra u Luksemburgu učestvovati na turniru grupe 11 kvalifikacija za EURO 2024.
Pored naše selekcije i domaćina turnira u grupi su još Holandija i Azerbejdžan.
Selektor Dubravko Orlović je za ovu reprezentativnu akciju pozive uputio sljedećim igračima:
Arman Šutković (Sarajevo), Tarik Karić (Kapfenberg SV, Austrija), Patrik Zrnić (DVTK, Mađarska), Marsel Zrnić (DVTK, Mađarska), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Nidal Čelik (Sarajevo), Savo Sušić (Borac), Marko Kozina (Zrinjski), Kenan Muharemović (Wolfsberger, Austrija), Ajdin Beganović (Sloboda), Milijan Kovačević (Borac), Amar Zahirović (Osijek), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Petar Samardžija (BSK), Amir Duraković (Zrinjski), Matej Stojčić (Borac), Antoni Bajkuša (Široki Brijeg), Muamer Hamzić (Sarajevo), Hamza Ljukovac (Sarajevo), David Čamber (Rijeka, Hrvatska), Muhamed Bejdić (Hessen Kessel, Njemačka), Stefan Marčetić (Borac).
Pored naše selekcije i domaćina turnira u grupi su još Holandija i Azerbejdžan.
Selektor Dubravko Orlović je za ovu reprezentativnu akciju pozive uputio sljedećim igračima:
Arman Šutković (Sarajevo), Tarik Karić (Kapfenberg SV, Austrija), Patrik Zrnić (DVTK, Mađarska), Marsel Zrnić (DVTK, Mađarska), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Nidal Čelik (Sarajevo), Savo Sušić (Borac), Marko Kozina (Zrinjski), Kenan Muharemović (Wolfsberger, Austrija), Ajdin Beganović (Sloboda), Milijan Kovačević (Borac), Amar Zahirović (Osijek), Niko Kovač (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Petar Samardžija (BSK), Amir Duraković (Zrinjski), Matej Stojčić (Borac), Antoni Bajkuša (Široki Brijeg), Muamer Hamzić (Sarajevo), Hamza Ljukovac (Sarajevo), David Čamber (Rijeka, Hrvatska), Muhamed Bejdić (Hessen Kessel, Njemačka), Stefan Marčetić (Borac).
Sta ovo nema Nurkovica? jest to dobio poziv za u21 ? samo 4 igraca Sarajeva 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.