FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giljotina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giljotina » 25 jul 2019, 08:29

Od 90 uposlenika u Klubu niko nije pomislio da može doći do ovog problema sa stadionom?

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 08:36

joker90 je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:E da Bog da u Hadzicima bio
Neuzubillah, pa nismo Radnik.. :kafa:
E brate vjeruj mi, idealno, na prvu ti se cini daleko, ali ja sam od tamo, radnik iz ha ima bolji teren nego krupa npr, radnik iz bijeljine, tusanj itd...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 08:38

Giljotina je napisao/la:Od 90 uposlenika u Klubu niko nije pomislio da može doći do ovog problema sa stadionom?
Upravu si, ja ocekivao da se sabrina i sejla uzeti lopatu u ruke, mjesalicu i lagano razvezat odradit i renovirat. Znam sejlu , da vidis kako malterise dobro...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 25 jul 2019, 08:48

Eno u Ilijašu se pravi extra moderan stadion 5-6 miliona ulaganje, poklopiti ga dok svoje šta ne napravimo ili dok na Otoci bar teren ne uredimo i tamo odemo. J.e.bo više ovo ovako. Otoka je najbolja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2019, 08:48

Yebes ti Tana kad nam nije ponudio da igrano domacu u Cardifu ili u Belgiji :kafa:
To je jedna ubleha, tek sad se to moze kristalno jasno vidjeti :kafa:

Yebo vas zeljo, mislim da grbavica i ne ipunjava uslove za 3. Pretkolo.
Kada su igrali prosle godine ja miskim sa AIKom, bila je prica ako prodju gdje ce igrati.

Trenutno, Zenica je najbolja opcija, tj jedina opcija.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jul 2019, 08:49

AngelDiMaria je napisao/la:
Giljotina je napisao/la:Od 90 uposlenika u Klubu niko nije pomislio da može doći do ovog problema sa stadionom?
Upravu si, ja ocekivao da se sabrina i sejla uzeti lopatu u ruke, mjesalicu i lagano razvezat odradit i renovirat. Znam sejlu , da vidis kako malterise dobro...
Prvo nek nauče engleski!

Čuj na zvaničnoj postaviti “Gasi sve!”.
:lol:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 08:50

E dobra ideja, ako kojom srecom ne dobijemo real madrid u play ofu pa odemo u grupe, nek nas amidja u cardifu ugosti hahahaha

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 08:52

Giljotina je napisao/la:
Prvo nek nauče engleski!

Čuj na zvaničnoj postaviti “Gasi sve!”.
:lol:
Hahahahahah a ko to ne zna engleski zivota ti, mozda husref i jahic, sto se zena tice, tj ove gore dvije navedene, znaju itekako dobro, a st ose tice tog gasi sve, sto sta fali, uvijek smo bili klub za raju, jel to trebalo kulturnije da se napise u fazonu "prekinite sva strujna kola koja pokrecu ove instalacije" ili sta vec.
Mislim da uprava ova sad radi perfektan posao, osim naravno te medijske zatvorenosti, mada i to donekle razumijem kad vidim kakvih sve medija ima.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 25 jul 2019, 08:58

O. K.

Zaključit ćemo da ni ti ne znaš engleski! Ili ne čitaš ispade?!
Ulični žargon nije za zvanične internet profile kluba kao što je FKS.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 25 jul 2019, 09:03

.
Zadnja izmjena: alacious, dana/u 25 jul 2019, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 25 jul 2019, 09:11

Giljotina je napisao/la:O. K.

Ti ne znas bosanski, a kad budes govorio jezika koliko ja, dodji da se raspravljamo oko nasih ispada sa mnom.

Lp

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 25 jul 2019, 09:12

U prodaji 13.0000 karti za duel u nedjelju, bice to izgleda praznik nogometa, kojeg ce po svemu sudeci kisa pokvariti
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 09:16

dinodino2019 je napisao/la:U prodaji 13.0000 karti za duel u nedjelju, bice to izgleda praznik nogometa, kojeg ce po svemu sudeci kisa pokvariti
I to vec vidim scenario da u onom prvobitnom terminu od 17:30 nece padati,vec tamo oko 20:00 ce krenuti :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 09:20

Giljotina je napisao/la:O. K.

Ti ne znas bosanski, a kad budes govorio jezika koliko ja, dodji da se raspravljamo oko nasih ispada sa mnom.

Lp
Vjeruj, ako išta ovaj čovjek zna, to je bosanski jezik! Znanje u PES-u mu je već upitno i tu je bio giljotiniran. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 jul 2019, 09:24

joker90 je napisao/la:
Vjeruj, ako išta ovaj čovjek zna, to je bosanski jezik! Znanje u PES-u mu je već upitno i tu je bio giljotiniran. :lol:
Znači zvanično je ovo naš High. :lol: :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 09:25

Postoje samo one u Ajnadžićevim obećanjima. Nameće se pitanje koliko se u zanemarivanje obnove stadiona Asim Ferhatović Hase uklapa kontinuiran pritisak načelnika Ajnadžića i ljudi oko njega na menadžment Fudbalskog kluba Sarajevo? Godinama oni traže od uprave FK Sarajevo da tajkunima prodaju zgradu u Titovoj 38. Na mjestu gdje se sada nalaze klupske prostorije žele izgraditi stambeno-poslovnu zgrada

Mamu vam zelenu j.ebem!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 25 jul 2019, 09:27

Bolje i Zenica nego cigani

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 jul 2019, 09:28

Ma bezeze se lozite da ce bit nes za stadion , cim se zavrsio Evropa niko to nece spomenut , posebno nasa zakopcana uprava .Ni sad ne spominju , kaze u nezavidnom smo polozaju , ne kaze Sarajevo ce nastojati da rjesi problem stadiona , ne moze vise ovako . Ko ce ba platit stadion ne mogu renovirat teren, prostorije , wc i klupe. Da neko pljune milione na stadion , sanjate. Ja bi volio da nije tako, al svaka izjava iz bilo kojeg pravca govori tako, Nismo ni akademiju zavrsili nikad tupavo pricamo o stadionu. Velez ,seljo, Celik , pa i Tuzla **** City ima bolje uslove da nes napravi , mi ni lokacije nemamo a kamoli plana. da kazu napravicemo ga za 5 godina bice tu. Kakav stadion . U nezavidnom smo polozaju sto bi Sabina rekla.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 25 jul 2019, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2019, 09:30

skoroalen je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Znači zvanično je ovo naš High. :lol: :salut:
Mađari i ostali Čovketovci u strahu, a moderatori opet kandžiju spremaju. Endehazija, katolifilija, kurtizana i hipokrizija su riječi čija će upotreba u narednom periodu da se opet ustali na ovoj temi. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 jul 2019, 09:35

Sve maleri forumski se vratili nije ni cudo ovih losih vijesti :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.