FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rece onaj pacijent iz Saveza, da se na Pecari može igrati 3 pretkolo EL i play off
Na šta smo spali, da je ta ustaška selendra, ispred nas.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 25 jul 2019, 11:15, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
#pare #zelenastoka #csr #stadion #mokričvorovi #čvorovi #enterijer #uzdužipoprijeko #****** #kraj #theend #zora #gorilacollector je napisao/la:Samo pere pare zelena stoka u suradnji sa CSR-om preko stadiona, **** im mokri cvorovi i vanjski enterijer sve uzduz i poprijeko sto imaju i to 55 puta koliko su ih radili...
Ima Boga, doci ce i vama kraj... ne treba kleti nista, al nicija do zore nije gorila...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:#pare #zelenastoka #csr #stadion #mokričvorovi #čvorovi #enterijer #uzdužipoprijeko #****** #kraj #theend #zora #gorilacollector je napisao/la:Samo pere pare zelena stoka u suradnji sa CSR-om preko stadiona, **** im mokri cvorovi i vanjski enterijer sve uzduz i poprijeko sto imaju i to 55 puta koliko su ih radili...
Ima Boga, doci ce i vama kraj... ne treba kleti nista, al nicija do zore nije gorila...
Treba zaboraviti nekad...Stroj1946 je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:#pare #zelenastoka #csr #stadion #mokričvorovi #čvorovi #enterijer #uzdužipoprijeko #****** #kraj #theend #zora #gorilacollector je napisao/la:Samo pere pare zelena stoka u suradnji sa CSR-om preko stadiona, **** im mokri cvorovi i vanjski enterijer sve uzduz i poprijeko sto imaju i to 55 puta koliko su ih radili...
Ima Boga, doci ce i vama kraj... ne treba kleti nista, al nicija do zore nije gorila...![]()
Zaboravio od huje
#NuaciliSte #SvakaCast #UJedinstvuJeSnaga #NarodZna #ZnaForum #HujaMeUhvatila #BoljeHujaNegoŠandoprc
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
To je sto posto, da je nas stadion bio bi ko Bilino odavno, al ne mozes ti protiv ove bande, sta god im ponudis oni odbiju, i glupo bi bilo da tudji stadion sredjujemo, Otoka kosto rece svako je ebeno, Butmir je ok, sto da ne, pa eto kao trebamo stadion imat kod sebilja, jer smo gradski klub, sta fali i Butmir, Grbavica nista nije bolja, iznad ljudi kliziste stoji godinama, smao cekaj kad im se golovi jedan dan spoje. Zemljista u gradu su preskupa, i da damo pare tesko ko ce da proda tolko zemljiste, banda je toLaznjak je napisao/la:Vjerovatno da se nista nece desiti sada, ali receno je u naredne 3 godine da ce se rijesiti pitanje stadiona.paulus je napisao/la:Ma bezeze se lozite da ce bit nes za stadion , cim se zavrsio Evropa niko to nece spomenut , posebno nasa zakopcana uprava .Ni sad ne spominju , kaze u nezavidnom smo polozaju , ne kaze Sarajevo ce nastojati da rjesi problem stadiona , ne moze vise ovako . Ko ce ba platit stadion ne mogu renovirat teren, prostorije , wc i klupe. Da neko pljune milione na stadion , sanjate. Ja bi volio da nije tako, al svaka izjava iz bilo kojeg pravca govori tako, Nismo ni akademiju zavrsili nikad tupavo pricamo o stadionu. Velez ,seljo, Celik , pa i Tuzla **** City ima bolje uslove da nes napravi , mi ni lokacije nemamo a kamoli plana. da kazu napravicemo ga za 5 godina bice tu. Kakav stadion . U nezavidnom smo polozaju sto bi Sabina rekla.
Zasto bi ulagali u kosevo? Da Merlin i Marija mogu binu da sarafaju na sred terena, da Hajra moze u stiklama da djuska. Bjezi, evo ko je voljan meni u auto da ulozi imam nekih popravki sijaset. Da je nase vidio bi ti Vemblija. Mislim da je Otoka rijesenje i da se ona ganja. 3 tribine i objekat sa tri sprata tribina, mala Bombonjera.
Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Pa naša je Čaršija gazde bi pogurala nekom lovom,navijači, sponzori,dijaspora,Kanton radi glasova,nesto Savez,tu je Tan i Vijetnamac.
Nema kluba u državi,koji ima takvu ljubav prema klubu kao Sarajevo,samo to popratiti mediski, nastala bi euforija kao da dolazi Real Madrid.
Znaci samo naći lokaciju i objaviti cifru i krenuti u akciju,nema vise čekanja.
Pa naša je Čaršija gazde bi pogurala nekom lovom,navijači, sponzori,dijaspora,Kanton radi glasova,nesto Savez,tu je Tan i Vijetnamac.
Nema kluba u državi,koji ima takvu ljubav prema klubu kao Sarajevo,samo to popratiti mediski, nastala bi euforija kao da dolazi Real Madrid.
Tu ljubav nema ni Velez, kojem navijaci izgradise stadion ili?amypitar je napisao/la:Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Koliko ja znam odbili su nas za halilovic i uopste za novi grad. Konama su obecali neku zemlju u Novom Gradu za trening centar koji kao planiraju.
Ali da bi mi planirali neki stadion prvo moramo zaradit lovu. I dok ne pocnemo prodavati igrace od minimum 5 Milki eura nista od zemlje za stadion.
Bilo je lokacija unazad nekoliko godina na kojima se nesto moglo zapocet al jbg mi nismo imali te pare.
Otoka moze posluzi ti za nasu ligu ali tamo nemas nikako parkinga tako da ti otpada to za Evropu. Onaj parking na Otoci je od džamije. Tako da tu ostaje zemlja onoliko koliki je stadion i to je to.
Ali da bi mi planirali neki stadion prvo moramo zaradit lovu. I dok ne pocnemo prodavati igrace od minimum 5 Milki eura nista od zemlje za stadion.
Bilo je lokacija unazad nekoliko godina na kojima se nesto moglo zapocet al jbg mi nismo imali te pare.
Otoka moze posluzi ti za nasu ligu ali tamo nemas nikako parkinga tako da ti otpada to za Evropu. Onaj parking na Otoci je od džamije. Tako da tu ostaje zemlja onoliko koliki je stadion i to je to.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Kod nas je narod apsolutno zaosto, smjesno ljudima sta rade politicari od sporta, cuj njima smjesno, kad to vidis, vidis u kakvo smo k, taj isti sto se smije, na more nije otiso 20 godina, na birou je 15 godina, al bitno je da Kosevo nema trecu kategoriju, jer je to smjesno, Bosnu ugasise, Europskog sampiona, diglo se raje, diglo se hordi, al ne mozemo, ne mozes protiv bande, jer je ostalima smjesno, jer su ovdje ljudi i takvom sivilu da im sport i ne treba, mi moramo nesto kontati, al u ovakvom okruzenju tesko, sreca pa imam normalne ljude koji ulazu, jer samo je pitanje vremena kad ce se klubovi poceti gasiti, mnogi su odavno u dubokim dugovanjima, u rumuniji sta je klubova propalo u zadnje vrijeme, a sta su oni sta smo mi, jedna Steau da se ugasi, da se ne ugasi Zeljeznicar, Sloboda, nas kolko ce se politicari trzat, opet ce se raja dic, nedaj da se ugasi i tako to, al propada sve to, nasa sreca je sto imamo para, sto nas nece sudbina ostalih zadesit, makar to, stadion u Butmiru vala mozemo gradit, sto dalje od Koseva i ove bande, ne treba nikakve veze sa njima imat, sreca pa im ne damo u klub, oni bi to pokrali sve, na vrijeme smo reagovali kad se pocelo desavati, sad su ljudi posteni, samo stadion skontat, al tesko ce bit sve dok je drzava ovakva
Srusit cemo dzamijuShofaII je napisao/la:Koliko ja znam odbili su nas za halilovic i uopste za novi grad. Konama su obecali neku zemlju u Novom Gradu za trening centar koji kao planiraju.
Oni su poseban slucaj, deluzija apsolutna, da nesto planiras a dugovanja tolka, i ako pocnu gradit to ce bit zadnje sto ce uradit, velicinu su neku umislili a vodu ne mogu platit, a vide i sami kako se politika prema sportu ponasa, kad se krene gasit niko a nece recShofaII je napisao/la:Koliko ja znam odbili su nas za halilovic i uopste za novi grad. Konama su obecali neku zemlju u Novom Gradu za trening centar koji kao planiraju.
Ma polahko narode, eto izbora. Ako opet bude isto i zasluzujemo da nas karaju kako stignu. Po meni je najrealnije rjesenje Butmir, za izgradnju stadiona. Sto se tice Otoke, ja ne bih. Kao sto kazu, to je samo teren i nemas se gdje dalje siriti.
Amer Dupovac!
keno83 je napisao/la:Tu ljubav nema ni Velez, kojem navijaci izgradise stadion ili?amypitar je napisao/la:Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Kakav ba Velez.
Porediti Velez i Sarajevo je smiješno.Ne mislim samo prema ljubavi prema klubu,već prema drugim stvarima.Sarajevo je u kantonu sa budžetom od blizu milijarde,ovde se lova okreće,Sarajevo je centar BiH.
Pa mi imamo bruku navijača, koji drže jake privatne firme.Imas Čaršiju gdje se lova okreće.Jake firme koje bi pogurali nekom lovom.Imas jake gazde,sponzore,samo treba krenuti u akciju.
Obići opštine vidjeti lokacije,cifru i pustiti u javnost.
Prvi cilj kupiti zemlju,pa onda postepeno početi izgradnju.
Najlakše je čekati da ti uhljup Ajnadjic traži donatore za Koševo.
Da sumiramo. Nikad mi stadion necemo dobiti. Nakon ovog, nesto malo ce se uloziti u Kosevo. U naredne dvije godine zamjenit ce teren i jos nesto malo usminkati, cisto da se zadovolji ta kategorija 3 i to je to.
Mozda ce Europa biti upitna i slijedece godine, gdje ce se igrati.
U grupnu fazu se i onako nikad necemo plasirati.
Zivimo u BiH, puno bitnijih tema je nerijesivo ovdje, od stadiona.
Mozda ce Europa biti upitna i slijedece godine, gdje ce se igrati.
U grupnu fazu se i onako nikad necemo plasirati.
Zivimo u BiH, puno bitnijih tema je nerijesivo ovdje, od stadiona.
Ovdje mrtvi glasaju vec godinama, i da svi glasamo protiv njih opet ce pobjedit, to je tolko razvijen kriminal da ovo u Boliviji nema. Ma Butmir sta fali, al zanimame sta je sa Betanijom, ogromno zemljiste odma iznad Koseva, livade obicne, mozel se sta tu skontatRahma je napisao/la:Ma polahko narode, eto izbora. Ako opet bude isto i zasluzujemo da nas karaju kako stignu. Po meni je najrealnije rjesenje Butmir, za izgradnju stadiona. Sto se tice Otoke, ja ne bih. Kao sto kazu, to je samo teren i nemas se gdje dalje siriti.
Brate te gazde su imale priliku da se dokažu kad je klub bio pred gašenjem. Ni u kog se ne smijemo pouzdat, samo šta mi sami skupimo od tog gradit. Vjerujem da se za 20 miliona može napravit osnovno. Teren, dvije tribine, parking itd. Poslije se nadograđivat, natkrivat, uvodit brojače i ostala sr.anja. Nek se pravi 15 god ako treba, samo nek se počne s projektom.amypitar je napisao/la:Pa 8,9 miliona i nije neka cifra.nesto se mora i platiti.Garantujem da se objavi lokacija i cifra za istu da bi se pare našle za tren oka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kad Dragan sudi Sarajevo ne gubi
Sarajevo će gostovati u Zenici kod Čelika, a glavni sudija je Dragan Petrović iz Banja Luke dok su njegovi pomoćnici Sreten Udovičić i Igor Radaković, a četvrti sudija je Zoran Grbičć, svi iz Prijedora. Delegat je Vladimir Glavaš iz Drinovca dok je posmatrač suđenja Danko Ćavar iz Širokog Brijega. Predstavnik bezbjednosti je Adnan Džindo iz Sarajeva
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A Betanija, cije je to vlasnistvno ? Nista se tamo jos ne gradi, a blizu je lokacija, mozel se uzet komad zemlje u blizini i gradit, sta je sa tim opste
Moze, nove zgradeextazy je napisao/la:Ovdje mrtvi glasaju vec godinama, i da svi glasamo protiv njih opet ce pobjedit, to je tolko razvijen kriminal da ovo u Boliviji nema. Ma Butmir sta fali, al zanimame sta je sa Betanijom, ogromno zemljiste odma iznad Koseva, livade obicne, mozel se sta tu skontatRahma je napisao/la:Ma polahko narode, eto izbora. Ako opet bude isto i zasluzujemo da nas karaju kako stignu. Po meni je najrealnije rjesenje Butmir, za izgradnju stadiona. Sto se tice Otoke, ja ne bih. Kao sto kazu, to je samo teren i nemas se gdje dalje siriti.
Ne trebamo mi gledat ni na gradski prijevoz i tu neku udaljenost od centra grada nego samo da nadjemo lokaciju ostalo ce se samo posložiti.
Kosevo je eliminisalo ili ce eliminisati prvo atletske klubove, onda ce lagano nas eliminisati i tu ce se gradit sasvim nesto drugo. Mi da smo shvatili to ranije bilo bi nam mnogo lakše, ali jbg bilo vecini draze vjerovati da ce se izgraditi tu neki stadion sa trznim centrima hotelom i tako tim glupostima.
@evander prije da ce obrnuto bit
@extazy to je otprilike isti prostor na koji smo mi ciljali ali opstina očito ima drugačije poglede na nas i njih. Sumnjam da ce oni to ikada i napraviti u Novom Gradu al eto.
Kosevo je eliminisalo ili ce eliminisati prvo atletske klubove, onda ce lagano nas eliminisati i tu ce se gradit sasvim nesto drugo. Mi da smo shvatili to ranije bilo bi nam mnogo lakše, ali jbg bilo vecini draze vjerovati da ce se izgraditi tu neki stadion sa trznim centrima hotelom i tako tim glupostima.
@evander prije da ce obrnuto bit
@extazy to je otprilike isti prostor na koji smo mi ciljali ali opstina očito ima drugačije poglede na nas i njih. Sumnjam da ce oni to ikada i napraviti u Novom Gradu al eto.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.