sad ce uci balo i zabit 6 golova
edit : barem nam je gida na pdf-u, ja us'o sad na pdf City-ja da se malo zahebavamm kad ono zadnji post prije 10 dana, kome da sta napisem hehe.. ej ba tim im vodi 4:1 a ono vise navijaca ima djurdjevik iz zivinica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
trebate ga pustiti u Real,tamo bi imao s kimrope11 je napisao/la:Prosle godine smo za poluvrijeme primili 5, a sad 4 gola. Napredujemo.![]()
Agazzi, odbrana i sredina. Nista necu reci, ovo je dovoljno.![]()
Honda se klasicno izgubio (a sta drugo ocekivati od njega), Niang telac se ruku na srce trci i trudi, ali lik veze nema.
Ovaj jadni Saravi nesto pokusava, utrcava, al' njega nit' ko vidi, a kamo li da mu loptu doda. Zao mi ga, moze on puno bolje, ali nema s kim.
Ma pustili bi mi njega al nema Real dovoljno para da ga kupiL-Train je napisao/la:trebate ga pustiti u Real,tamo bi imao s kimrope11 je napisao/la:Prosle godine smo za poluvrijeme primili 5, a sad 4 gola. Napredujemo.![]()
Agazzi, odbrana i sredina. Nista necu reci, ovo je dovoljno.![]()
Honda se klasicno izgubio (a sta drugo ocekivati od njega), Niang telac se ruku na srce trci i trudi, ali lik veze nema.
Ovaj jadni Saravi nesto pokusava, utrcava, al' njega nit' ko vidi, a kamo li da mu loptu doda. Zao mi ga, moze on puno bolje, ali nema s kim.
Maestro21 je napisao/la:Prekinut meč zbog nevremena.
Može se i tako rećironaldo99 je napisao/la:Maestro21 je napisao/la:Prekinut meč zbog nevremena.
zbog kise golova u nasoj mrezi![]()
Trenutno korisnika/ca: Andrej, celikmilan i 7 gostiju.