FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Trunks
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Trunks » 29 jun 2019, 12:36

SiamoNoi je napisao/la:Koji mu je to gol za Argentinu?Vec jedno 5.-6. u ni 10 nastupa.
6. gol u 10 nastupa.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 jun 2019, 13:26

Icardi 8 utakmica 1 gol, Dybala 18 utakmica 1gol, Lautaro 10 utakmica 6 golova :tokralju:

I neko razmišlja o tome sta cemo bez ovog papucara i prizeljkuju ovu drugu prevaru, a ovakvog majstora u ekipi imamo

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jun 2019, 15:45

Blasfemija je da Icardi i Dybala nemaju ni 1000 minuta za Argentinu.Icardi nema ni 500.

Mora Lautaro još puno radit da dođe na Icardijev nivo.Nadam se da će biti starter iduce sezone iako se bojim da ćemo se načekat jer će za početak bit izgovori mjesecima da je umoran od Coppe i da zato Dzeko i ostali igraju ispred njega.A sve kako bi se zadovoljili nekakvi Conteovi ludi fetiši koji nemaju veze sa vezom.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 jun 2019, 15:56

Lautaro je dao preko 100 golova za klub, on je nas kapiten. Icardija treba prodati Juventusu u zamjenu za kakvu parcelu, nema on pojma. On i zena mu su **** kako smiju bolji ugovor traziti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 jun 2019, 16:02

Najsmiješnija stvar od svega Dzeko će izgleda dobit ugovor kakav je imao Icardi.33 godine i sa slabom sezonom iza sebe.Lako moguće Conteov Borja Valero.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 29 jun 2019, 16:40

Huska je napisao/la:Icardi 8 utakmica 1 gol, Dybala 18 utakmica 1gol, Lautaro 10 utakmica 6 golova :tokralju:

I neko razmišlja o tome sta cemo bez ovog papucara i prizeljkuju ovu drugu prevaru, a ovakvog majstora u ekipi imamo
ma dalebu moj Huska :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 jun 2019, 17:44

Normalno :lol:

Jos kakvu malu frajer ima, a ne kao ovaj slunto od bivšeg kapitena :D

Lautaro Lukaku i deri ovu sirotinju po Calcio pašnjacima

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 29 jun 2019, 18:07

Huska je napisao/la:Normalno :lol:

Jos kakvu malu frajer ima, a ne kao ovaj slunto od bivšeg kapitena :D

Lautaro Lukaku i deri ovu sirotinju po Calcio pašnjacima
Huska razocarao si me! Gdje je tu Dzeko u napadu...?

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 jun 2019, 22:23

Mora neko igrati i u kupu i eventualno europa ligi :lol:

Kakav Dzeko, ako papucar ne ostane a mi samo sa Dzekom krenemo nema od nas nista... Papucar se mora zamijeniti sa nekim tko nije Dzeko...

Neka našeg dijamanta, al osloniti se samo na njega bilo bi suludo

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 29 jun 2019, 22:33

Dovesti Dzeku za prvih 11 iz slabije ekipe od Intera koja ga se rješava dok može, a najavljivati nekakvu borbu s Juventusom za vrh nema nikakvog smisla.
Vrhunski dzoker s klupe da..nesto vise od toga je preseravanje

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 30 jun 2019, 00:19

Huska je napisao/la:Mora neko igrati i u kupu i eventualno europa ligi :lol:

Kakav Dzeko, ako papucar ne ostane a mi samo sa Dzekom krenemo nema od nas nista... Papucar se mora zamijeniti sa nekim tko nije Dzeko...

Neka našeg dijamanta, al osloniti se samo na njega bilo bi suludo
Ma ima da odigra kao Barbarez onu sezonu sa 35god

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 jun 2019, 00:32

tutankamon1905 je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ajde posalji u PP link stranice ako ti nije tesko da vidim sta imaju.
https://www.fyysports.pro/soccer-jersey ... milan.html
Upravo sam naručio ovaj plavi gostujuci dres i plavu 'polo' majicu ..35 eura s dostavom. Javim se sa slikama kad dođe.
Prosli put kad sam narucivo doslo je za 20ak dana

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 30 jun 2019, 01:03

Tritolone je napisao/la:Ajde posalji u PP link stranice ako ti nije tesko da vidim sta imaju.
https://www.fyysports.pro/soccer-jersey ... milan.html
Upravo sam naručio ovaj plavi gostujuci dres i plavu 'polo' majicu ..35 eura s dostavom. Javim se sa slikama kad dođe.
Prosli put kad sam narucivo doslo je za 20ak dana
Samo 8 eura dres?
"We need to suffer. And we need to fight."

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 30 jun 2019, 02:30

8 eura dres plus dostava i sta vec uzimaju isto otprilike toliko..tako da po dresu izadje 15ak eura.
Kad dodjem s godisnjeg postavit cu sliku bijelog proslogodisnjeg sto sam narucio. Meni vrhunski izgleda.
A tjedan-dva poslije bi trebalo doc i ovo sto sam veceras narucio

Zaboravih rec, ima opcija stavljanja broja/imena/grb lige prvaka i slicno..i to se dodatno naplacuje. Al ja ionako volim najjednostavnije bez ikakvih dodataka

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2019, 15:18

6 goals in 10 games with just 11 shots on goal

:thumbup:

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 30 jun 2019, 22:52

Sutra Lazaro na medicinskom pregledu. Po meni radi se o solidnom igracu koji ima dosta potencijala da postane vrhunski igrac. Tehnicki veoma dobro potkovan, ali ce morati raditi na defanzivi dosta kako bi postao ono sto nam treba. Cesto pravi utrcavanja naprijed a to je ono sto ce nam trebati u 3-5-2, a veoma je mlad. Predpostavljam da ce se na kraju sezone ovih 22 mil ispostavit kao prava kupovina.

Trunks
Kontakt:

Post Postao/la Trunks » 30 jun 2019, 23:14

Ako stvarno otjeraju Icardija i još dovedu Lukakua treba zapalit upravu kao što su Bad Blue Boysi zapalili ložu na Maksimiru devedesetih.

Još kažu postoji mogućnost rušenja Giuseppe Meazze. Nije dovoljno što se već ruši jedan Vicente Calderon, ovi bi rušili stadion. Sve ih zapalit zajedno sa parama ako budu to stvarno htjeli.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 30 jun 2019, 23:26

Trunks je napisao/la:Ako stvarno otjeraju Icardija i još dovedu Lukakua treba zapalit upravu kao što su Bad Blue Boysi zapalili ložu na Maksimiru devedesetih.

Još kažu postoji mogućnost rušenja Giuseppe Meazze. Nije dovoljno što se već ruši jedan Vicente Calderon, ovi bi rušili stadion. Sve ih zapalit zajedno sa parama ako budu to stvarno htjeli.
Icardi nije jos prodan, a mogucnost je tu da se proda, mada u zadnje vrijeme Wanda je mnogo mirna, vidjet cemo sta ce biti. Lukaku svakako nije dostojna zamjena, ja bih radije doveo box to box veznjaka i povucenog napadaca ili playmakera za te pare. Lautara bih gurnuo u vatru da se snalazi naprijed i npr Icardija trampit za Dybalu. Barellu dodat i jos jednog veznjaka koji zna napriked vezati. NN veznjak, Brozovic i Barella, Sensi potpora za sirinu. Nainggolan takodjer sa Barellom rotacija.
Suma bi bila jos nekih 80 mil (Barella i Veznjak dodatni) a Icardi za Dybalu i mozda blagu nadoplatu u vidu ca. 15 mil. Ne treba ici protiv volje igraca i tjt. Ne mislim da ce Dybala se u Sarrijev sistem uklopiti, a u Conteov bi ekstra legao.

Stadion ko stadion, jeste Hram fudbala ali nazalost od toga se ne moze financirati klup, a pogotovo macehinski odnos grada prema milanskim klubovina ne pomaze tome. To ti je fudbal i ako ne pratis kapitalizam propadnes i tjt.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jun 2019, 23:27

Trunks je napisao/la:Ako stvarno otjeraju Icardija i još dovedu Lukakua treba zapalit upravu kao što su Bad Blue Boysi zapalili ložu na Maksimiru devedesetih.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 jul 2019, 14:23

slika
Nema ništa gore od ovih "prijateljskih" sa Jomom :facepalm:

Do odlaska na ovaj International cup očekujem još minimalno jednog novog igrača u ekipi.Poželjno dva.

Sviđaju mi se termini utakmica.Taman nakon plaže,a prije ručka.

slika

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []