svi su centralni vezniextazy je napisao/la:Kakav je crnac na probi znal iko ? Koja je pozicija
nema pravog destruktivca
pa eto dao gol, kažu zna s loptom
al ne treba nam to
za one iz koreje ne znam
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
svi su centralni vezniextazy je napisao/la:Kakav je crnac na probi znal iko ? Koja je pozicija
Čuka je dobra ekipa. Ove sezone ce se s Partizanom i Vojvodinom vjerovatno boriti za tu 2-3 poziciju...Historicar je napisao/la:Molde (lider u Norveškoj) - Čukarički 0:0 kraj
Ja sve nesto kontam da ce Rosenborg izbaciti Bate, jedan zabiju i proslimiky_hz je napisao/la:Evo bas pratim Cukaricki igra u Norveskoj protiv Moldea(koji je btw trenutno prvi u Norveskoj +9 u odnosu na Roseborg) .
0-0 zavrsena utakmica
Nema to veze, pa i destruktivac mora znati. I Busquets nije krkan, već intelekt i tehničar, pa igra defanzivnog veznog. Pogotovo u današnjem fudbalu, od kojeg smo mi još svjetlosnim miljama daleko. Da se tako gleda, onda najbolje Regoju dovesti.Denchi je napisao/la:svi su centralni vezniextazy je napisao/la:Kakav je crnac na probi znal iko ? Koja je pozicija
nema pravog destruktivca
pa eto dao gol, kažu zna s loptom
al ne treba nam to
za one iz koreje ne znam
Tamam, to je nas neki nivo i mi bi se vjerovatno borili bar za 3. mjesto.marconato je napisao/la:Čuka je dobra ekipa. Ove sezone ce se s Partizanom i Vojvodinom vjerovatno boriti za tu 2-3 poziciju...Historicar je napisao/la:Molde (lider u Norveškoj) - Čukarički 0:0 kraj
treba nam fizički jak destruktivac igre, da može presing raditi, presjeć loptu, iznijeti, dodati prvom do sebe, biti osigurač, dodatni skakač na prekidima eventualno...ništa preko togaAlfredNobel je napisao/la: Nema to veze, pa i destruktivac mora znati. I Busquets nije krkan, već intelekt i tehničar, pa igra defanzivnog veznog. Pogotovo u današnjem fudbalu, od kojeg smo mi još svjetlosnim miljama daleko. Da se tako gleda, onda najbolje Regoju dovesti.
Moguće ali igraju vazda na rezultat tvrdo da bog sačuvajInijesta je napisao/la:Ja sve nesto kontam da ce Rosenborg izbaciti Bate, jedan zabiju i proslimiky_hz je napisao/la:Evo bas pratim Cukaricki igra u Norveskoj protiv Moldea(koji je btw trenutno prvi u Norveskoj +9 u odnosu na Roseborg) .
0-0 zavrsena utakmica
Evo Babacara k'o od brda odvaljen. Još ako mu je tehnika na nivou, dva u jednom i samo bonus.Denchi je napisao/la:treba nam fizički jak destruktivac igre, da može presing raditi, presjeć loptu, iznijeti, dodati prvom do sebe, biti osigurač, dodatni skakač na prekidima eventualno...ništa preko togaAlfredNobel je napisao/la: Nema to veze, pa i destruktivac mora znati. I Busquets nije krkan, već intelekt i tehničar, pa igra defanzivnog veznog. Pogotovo u današnjem fudbalu, od kojeg smo mi još svjetlosnim miljama daleko. Da se tako gleda, onda najbolje Regoju dovesti.
ne treba on graditi igru ni razigravati ni u kom slučaju...
i de suzdržite se od tih komparacija sa klubovima sa kojima apsolutno ništa zajedničko nemamo osim ove planete....
da je bogdoAlfredNobel je napisao/la:Evo Babacara k'o od brda odvaljen. Još ako mu je tehnika na nivou, dva u jednom i samo bonus.Denchi je napisao/la:treba nam fizički jak destruktivac igre, da može presing raditi, presjeć loptu, iznijeti, dodati prvom do sebe, biti osigurač, dodatni skakač na prekidima eventualno...ništa preko togaAlfredNobel je napisao/la: Nema to veze, pa i destruktivac mora znati. I Busquets nije krkan, već intelekt i tehničar, pa igra defanzivnog veznog. Pogotovo u današnjem fudbalu, od kojeg smo mi još svjetlosnim miljama daleko. Da se tako gleda, onda najbolje Regoju dovesti.
ne treba on graditi igru ni razigravati ni u kom slučaju...
i de suzdržite se od tih komparacija sa klubovima sa kojima apsolutno ništa zajedničko nemamo osim ove planete....
To su realne komparacije, nisam ga uporedio s Busquetsom, pa da je nerealno. Kažem ti čist primjer gdje imaš igrača koji posjeduje intelekt i tehniku, a nema nikakvih drugih karakteristika za zadnjeg veznog po pitanju snage, muskulature itd.
Pa @Nobel vam je napisao da momak ima zaista potencijala,jako je dobar za brze transformacije,zna okrenuti stranu...mma_hz je napisao/la:Vanja valjal sta ovaj garo?
nisi, nosioci u play offu su 6 ekipa koje ispadnu iz 3. pretkola LP i jos dvije ekipe iz 3. pretkola EL sa najvecim koeficijentom, a Bate bi sigurno bio jedan od ta dva kluba, dok Rosenborg nema sanse da bude nosilac, tako da kako god okrenemo mislim da je Bate bolja opcija, a i sudeci po prvoj utakmici Norvezani su bolja ekipa i najmanje sto su trebali izvuci je bio remi, ali eto Bate jbg godinama onako pobjedjuje no nadam se da ce ovaj put ispastiShofaII je napisao/la:Ma mi moramo uzet ove u Evropi, znaci nema tu ako nego kad ih prodjemo skim igramo.
Ovo je prava prilika, nijedna ekipa nije nesto. Bolju priliku od ove necemo imati. Po svemu sudeći u bilo kojoj kombinaciji smo nosioci u Play off-u.
Ne treba padati u depresiju i zbog povreda, mozda te povrede otvore vrata nekim lafjim i mozd to bas bude taj momenat da se afirmisu i dokazu pa mozd i prodaju nakon tih par tekmi.
Glavu gore, ovo je nase vrijeme.
Hvala brate.Vanja8 je napisao/la:Pa @Nobel vam je napisao da momak ima zaista potencijala,jako je dobar za brze transformacije,zna okrenuti stranu...mma_hz je napisao/la:Vanja valjal sta ovaj garo?
Mlad je,no sve zavisi od šefa...
Na treninzima je odlican,ali Hus odlucuje...
Na njemu bi se mogla uzeti dobra lova...
mma_hz je napisao/la:Hvala brate.Vanja8 je napisao/la:Pa @Nobel vam je napisao da momak ima zaista potencijala,jako je dobar za brze transformacije,zna okrenuti stranu...mma_hz je napisao/la:Vanja valjal sta ovaj garo?
Mlad je,no sve zavisi od šefa...
Na treninzima je odlican,ali Hus odlucuje...
Na njemu bi se mogla uzeti dobra lova...
Ma i dobro je sto je Beli ...Ne daj Bože da mu je menadžer Obiteljski...AlfredNobel je napisao/la:Sad vidjeh da je ovom Babacaru menadžer Beli, znači sve pohvale padaju u vodu.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, laznokrilo, Morpheus, PingoFTW i 30 gostiju.