FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kakva ba Grbavica, jedina prednost sto je u gradu...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
I Atalanta je igrala u gradu koji je daleko od Bergama ko Tuzla od Sarajeva (mislim da je ta kilometraza) i nije im ispod casti niti se prave ikakvi problemi.
Meni iskreno svejedno gdje god, bitno je da mi igramo. Nije mi vazno nista, hocu play off i eventualno grupe uz malo srece! Onda mogu macku o rep okaciti sva prcanja, gdje god igrali. Evo motivacije igracima poslije dobrog rezultata Zrinjskog da skupe snage i pojedu ove naredne, a za upravu da se aktivira po pitanju stadiona.
Meni iskreno svejedno gdje god, bitno je da mi igramo. Nije mi vazno nista, hocu play off i eventualno grupe uz malo srece! Onda mogu macku o rep okaciti sva prcanja, gdje god igrali. Evo motivacije igracima poslije dobrog rezultata Zrinjskog da skupe snage i pojedu ove naredne, a za upravu da se aktivira po pitanju stadiona.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ma sta ispod casti. Poslali im upit, hoce nece. Bolje Grba nego Bilino. Pitanje stadiona ce se svakako brzo rijesiti.
Dobar pritisak nase uprave na sve strukture grada, drzave i saveza.
Hoce nece, njihov problem. Ali da imamo problema sa stadionom imamo i za taj problem znamo odavno!
Hoce nece, njihov problem. Ali da imamo problema sa stadionom imamo i za taj problem znamo odavno!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
To govorim. Problem se ne moze rijesiti 5 do 12. Sad suti i salji upite i ponude drugima. Pouka da moras krenuti nesto raditi, poduzeti neke prve korake.duplakruna46 je napisao/la:Ma sta ispod casti. Poslali im upit, hoce nece. Bolje Grba nego Bilino. Pitanje stadiona ce se svakako brzo rijesiti.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Ne znam sto toliko raspravljate oko stadiona, kad se niti jedan od vasih prijedloga nece uzeti u razmatranje, jos ste se poceli svadjati
Normalno je da ce klub prihvatiti najjefitniju i najbolju ponudu. Iskreno, volio bih vise da se igra u Zenici, ali ako izaberu Grbavicu... sta ja tu mogu, bojkotovat? 
Amer Dupovac!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sam pomen bojkota a Sarajevo igra europsko takmičenje je poremećeno, znam da niko to ne misli, da je samo par ljudi to izjavilo ali ne igra Grbavica nego Sarajevo. Kako mogu otići na gostovanje na Grbavicu kada igramo derbi? Zato što Sarajevo igra.
S A R A J E V O !
S A R A J E V O !
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Grbavica sasvim ok opcija, dobar teren, još u Sarajevu - fenomenalno. Blizu raji.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Kakav ba bojkot. Moras biti poremecen da to i spomenes u ovakvoj situaciji. Razumijem da je neko za Zenicu neko za Grbavicu, al da spominjes bojkot, e to je dobra daCka u glavi.
Po meni hiljadu prednosti igranja na Grbavici, od organizacije utakmice, blizine stadiona, sigurnosti navijaca itd.
Negativne strane bilinog u odnosu na grbavicu:
Udaljenost,
Sigurnost navijaca u zenici,
Troškovi putovanja (gorivo, putarine, hrana itd)
Guzve, jos radni dan..
Mislim da bi dosta raje to pobrojano odbilo da uopste idu u Zenicu.. Meni nije problem al imas ljudi koji slabije zive pa svaki trošak dodatni nije bas dobrodošao, onda stariji nece probleme pa nece ni otici, dosta ih nece moci od posla, jer realno ak treba sat do zenice inace, ovako ce trebati bar duplo zbog guzve... Ne vidim te probleme sa Grbavicom, samo vidim komplekse kao dje cemo mi kod njih igrati..
Po meni hiljadu prednosti igranja na Grbavici, od organizacije utakmice, blizine stadiona, sigurnosti navijaca itd.
Negativne strane bilinog u odnosu na grbavicu:
Udaljenost,
Sigurnost navijaca u zenici,
Troškovi putovanja (gorivo, putarine, hrana itd)
Guzve, jos radni dan..
Mislim da bi dosta raje to pobrojano odbilo da uopste idu u Zenicu.. Meni nije problem al imas ljudi koji slabije zive pa svaki trošak dodatni nije bas dobrodošao, onda stariji nece probleme pa nece ni otici, dosta ih nece moci od posla, jer realno ak treba sat do zenice inace, ovako ce trebati bar duplo zbog guzve... Ne vidim te probleme sa Grbavicom, samo vidim komplekse kao dje cemo mi kod njih igrati..
Ma najbolja opcija je Grbavica. Kad konama nije bilo mrsko sve euro utakmice igrati na Koševu do unazad godinu, zašto bi nama problem bio na grbavici ?
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hvala Želji ako nas pusti da igramo na Grbavici, jer nismo fer bili mnogo puta u vezi tog stadiona.
De da mi prvo osvojimo tri boda protiv Čelika. Previše energije trošimo oko stadiona a ne pitamo se ništa. Svi u Zenicu u nedelju svaka pobjeda je bitna.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sto ce nama ovo na ovom pdf ? Razumijem ja Tebe , ali pitam sviju nas . Nekom upravo ovo odgovara . Nekim bolesnim umovima i sa jedne i druge strane Miljacke . Ne kazem da se trebamo grliti cijelu godinu , ali kad zapne trebamo stati jedni uz druge . Kad dodju Vandali iz Splita i Poljske(?) i pocnu razbijati izloge i prozore , pocnu tuci ljude,djecu i zene . Pocnu utjerivati strah u gradu . Ne zna Splico je li dijete navijac FKS ili Zelje , a mozda i samog Hajduka .Imamo opomenu dok je svijeta i vijeka .Ja cu reci Ti Manijaci , a vi ih zovite kako hocete skandiraju ime pokojnog Vedrana , a ne moraju . Najbolje da se pridruzimo Splicanima i opali po Grbavici .To trebamo raditi ? Nek sve izgubimo samo da Zelju uvijek pobjedimo i ja zadovoljan . To je sport i rivalitet ,sto cu mrziti djecu iz omladinskog pogona Zelje , mozda mu je amidza,dajdza medju vama . Evo vam dokaza da ima normalne FGR i sa lijeve obale .paulus je napisao/la:Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Postao/la Rooney88 » 25 jul 2019, 20:49
Pilindalo WroteColon
Samozdravlje WroteColon
let3 WroteColon
Pusti ba te kretene i neodgojene idiote koji su palili stolice.
Dosta pitara je branilo ovaj grad, Grbavicu i kao naselje i kao stadion, dalo svoje živote. Ne možeš generalizovati stvari, zbog tih nadrogiranih kretena sa slike. Ne treba se zbog 100 krezubih majmuna spuštati na taj nivo.
Svako ima nekog rođaka ili komšiju ili jarana koji je zvrk, to su mahom normalni likovi.. Kakvi crni dušmani, o cemu pricas
Bezveze se raja fura na beogradska primitivna sranja, to ne treba ovom gradu. Ova država ima i previše dušmana oko sebe, a ne da gledamo svoje prve komšije poprijeko.
Neka igraju na Grbavici, u svom gradu, bujrum, nema problema.
I da HZ budu na jugu? Jesil ti normalan??????? Pusti rat...**** te rat. I ja sam bio od pocetka do kraja pa sta????? Nema. Ko dadne shupak je najveci.
Pitaj oca ili dedu kakvi su derbiji bili u vrijeme kada je liga valjala, kada su klubovi vrijedili i kada su se oni najozbiljniji bojali klubova sa ovih prostora. Pa ces cuti sta ce ti ljudi reci kakvi su to derbiji bili a atmosfera ratna samo kada neko s vana dolazi. Yebo vas taj anti fudbalsko-navijacki alkatraz BG fazon. A sada smo fildzan, ne yebe nas niko ni 5% a eto kao branimo ljudimo s kojima se ginulo da igraju fudbal? Ma daj ba.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
voli me i osim13 samo nece da prizna, drugo je to mi smo nasi, tamo na lfc pored mene i ynwa sve manijacimirgerr je napisao/la:Nemoj zajebavat fera, evo ja te volim a i ne znam te.fera je napisao/la:Ma iskreno nakon ovih par dana ja sam malo i promijenio misljenje, sa manijacima znas na cemu si ne vole te i to je to, tako ces se i postaviti biti oprezniji i znati sta da ocekujes. U zenici ko fol su sad dobri sa nama a samo ti cekaju gresku, evo ja u takvim situacijama ne mogu izdrzati da im ne dam razlog kad vec znam da se samo to ceka. Ovdje fol prica dobrodosli a tamo ne treba im dozvoliti slobodno kretanje nošenje majica sa oznakama kluba i slicne hinjske price.paulus je napisao/la:Cast izuzetcima a ima ih na temi gradskih rivala koji ispade sve sami napravise bez marke pomoci i cude se cudom sto mi ne radimo isto pored ajnadzica na necemu sto nije nase. Neki komentari koje sam procitao su uzasni toliko da nam ne trebaju ni cetnici ni ustase.Sva ova mrznja je iz sirotinje i objesti nazalost i smatram da uvjek ta manjina je glasna u bilo kojim sukobima u ovoj drzavi dok normalna raja suti vecinom. Toliko mi je muka da bi radije u Zenicu sta sam sve procitao . ko da su oni sve to rukama sagradili , ko da nijedan pitar nije pogino branice liniju na Grbavici . Nove generacije nemaju nikakav obzir sta je Sarajevski derbi uvjek bio , cast izuzetcima. Mi se samo mozemo nadat da ce pocet ovi nasi mislit o nekim rjesenjima da se nes krene vise jer ovo sa Kosevom vise nema smisla.
Ne volim ta lazna prijateljstva nikako bolje imati neprijatelja kao sto su manijaci nego neke hinje za prijatelja.![]()
Sorry na upadu.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma cuj treba bojkotovati .. ne znam bil se smijao il plakao .. kakvih degena majko moja .. i oko cega se pitari raspravljaju to je tragedija .. ne mozes vjerovati .. djeca nam se smiju reufe
Ja imam osjecaj da je junior produžio do 2024. Đokanović nadam se
- AlfredNobel
- Kontakt:
Novi igrač stiže opaaaaa
Sad kad bude Babacar
Sad kad bude Babacar
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Andrej Đokanović! Jedino akademci ovoliko potpisuju ugovor
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Biće para!
Bravo Upravo, samo još jedan stadiončić i sve ovce na broju.
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E evo vam , vi koji zagovarate Zenicu . Igrate domacu evropsku utakmicu , ali ne smijete na kahvu,pivu u najdrazem dresu . Nemojte slucajno u nedelju da na ono "Yebem te Sarajvo" odgovorite , oceku je se "Volim te Zenico" . Animozitet traje i dalje , samo vi dodjite , naravno djaba . I da kazem da ne volim Zenicu kao grad , pa i Celik kao klub , lagao bih . Moram radi jarana Haska , snahe iz Zenice i punice od brata takodje iz Zenice .Volim ja svaki grad u BiH , jedan je Mostar ,Bihac , Banja Luku , Bujeljinu i cijelu Hercegovinu . Hvala Robijo na ponudjenom gostoprimstvu , imamo mi Grbavicu u Seheru .Nije je neko napisao samo Zelji i Tifa otpjevao . Bogami smo je 90 i neke svi pjevali i Rodzeni ,Robija,Fukare , a Pitari mozda najvise .dinodino2019 je napisao/la:
Sta ima nositi majice i šalove po gradu, pa bil ti dozvolio da to rade u Sarajevu ispred tvog nosa navijaci Čelika? Animozitet traje i dalje, sada je to mnogo manje nego prije 10-15 godina kada je haos bio. Protiv svakog sam vida nasilja, ali u svakoj navijackoj grupi imas kretene koji ce napraviti neki belaj ili nepromisljen gest koji ce kostati citavu grupu
Sve je ovdje "VISE OD IGRE", samo Boze pameti i da si nam na pomoci Boze JEDINI .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.