FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ja bola daj raji link da gledamo na adhe nema **** ti adhe 

Samo jedan klub Velež Mostar
Kakva lopta Snajdera za Pazza a ovaj maestralno navuko kloca Burdisa heheheh meljemo ih lol
Pazza Inter Amala
a ja drame 4:2

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
opet opustanje i setanje po travi kao protiv totenhama

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
PAZZA INTER AMALA

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interisimo
- Kontakt:
Suti, dobro je 

mora svaka tekma biti PAZZA INTER...ocemo barem jedno normalno privesti kraju da se ne zivciram...
igrac utakmice definitivno IL CAPITANO, IL TRATORE...ZANETTI
igrac utakmice definitivno IL CAPITANO, IL TRATORE...ZANETTI
- L' Imperator
- Kontakt:
Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao u zivotu,ako ne i najbolja! : )
#samoRudar #zauvijek
- Interista di cuore
- Kontakt:
previse golova se prima,pogotovo sa igracem vise sto smo primili 2...nikako mi se to ne svidja.napad je fenomenalan bio,Sneijder maestralan,al odbrana,golman i sredina kad smo bili u fazi odbrane jako losi...
dosta je bitno da niko od igraca koji su bili u opasnosti da propuste Juve nije dobio karton.Sad konacno sedmica pauze (ne pamtim kad je bilo zadnji put),pa onda u Torino na pobjedu kod nabrijanog Juventusa...
Forza Inter !
dosta je bitno da niko od igraca koji su bili u opasnosti da propuste Juve nije dobio karton.Sad konacno sedmica pauze (ne pamtim kad je bilo zadnji put),pa onda u Torino na pobjedu kod nabrijanog Juventusa...
Forza Inter !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Respect i Romi ,a posebno Interu za ovo veceras
, žestoka tekma, pravi derbi sa 8 golova na kraju
Inter se malo po malo primakao i opet je legitiman kandidat i prijeti da uzme titulu, 5 bodova u minusu za prvoplasiranim Milanom ali i sa utakmicom manje...ko bi rekao da ce Leonardo ovako brzo preporoditi Inter

Inter se malo po malo primakao i opet je legitiman kandidat i prijeti da uzme titulu, 5 bodova u minusu za prvoplasiranim Milanom ali i sa utakmicom manje...ko bi rekao da ce Leonardo ovako brzo preporoditi Inter

- pazzoetoogol
- Kontakt:
golman los
reci da se salis 
[youtube][/youtube]
ovo nemoze svako

[youtube][/youtube]
ovo nemoze svako

Zadnja izmjena: pazzoetoogol, dana/u 06 feb 2011, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
- Interista di cuore
- Kontakt:
pogledaj fino prvi i treci go...kod prvog lopta mu u petercu on samo stoji,ni da krene barem,kod drugog neodlucan kreno na loptu pa stao...JC je golmancina,njemu svaka cast i na odbranama koje je imo veceras al ne smije primat ovakve golove i to je to..
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- Interisimo
- Kontakt:
a jest, jbga, ko kad vazda nam se rotira ta zadnja linija, nekad sa Ranokiom igra Lucio, nekad Materazzi, nekad Cordoba, te sada nema lijevo Chivua...jbga, dok se malo skontaju a i Leo poradi na tome... a i primili smo ova zadnja dva gola , nakon sto smo vodili 3 razlike i opustili se...bit ce bolje, aBdInterista di cuore je napisao/la:previse golova se prima,pogotovo sa igracem vise sto smo primili 2...nikako mi se to ne svidja.napad je fenomenalan bio,Sneijder maestralan,al odbrana,golman i sredina kad smo bili u fazi odbrane jako losi...
Forza Inter !

A sto se tice tekme, odlicna partija: Ranocchie, Maicona, Snijdera, JZ, Kharje i Eto'o...ne znam vala o kome bi reko da je slabo odigrao...mozda Cambiasso podbacio malo, zna on i bolje odigrati(dati 2 goa

Dobro je, neka sada malo Milan misli o nama, dosta smo mi o njima, sada se odmoriti i skoncentrisati na Juve slijedece sedmice, da i to dobijemo, pa bar sa 0:1

Maicon odigrao predobro kako samo ide po strani, Sneijder da ne trosim rijeci, sad se zna koliko nam je falio, Pazzo je igracina, kako je samo iznudi penal iskusno, Capitano trci i iznosi lopte ko da mu je 25 god. Nagatomo je usao i pokazao se kao vrlo brz igrac i prodoran, Eto fenomenalan, Milito usao i fulao 3 prilike od koji je jedna bila 100% kad je prebacio cist gol..Cesar najbolji golam na svijetu...Ostali solidni, odbrana nesigurna..FORZA CHANPIONE!
Pazza Inter Amala
fenomenalna tekma pogotovo za nekog neutralnog da uziva u napadima i sansama i jedne i druge ekipe , 8 pogodaka puno dobrih poteza pravi derby , iako je inter pobijedio i bio bolja ekipa tekma je lako mogla otici i na stranu rome da su kod 1:1 pogodili iz one 3 sanse u jednom napadu , igrac utakmice je etoo i to ubijedljivo 2 pogodka, asistancija i gol cambiasa je njegova zasluga , svi su odigrali dobro a malo losiji su bili cordoba i kharja , kod rome dobar navalni red a vucinic je fenomenalan igrac i bez uvrede romanistima mirko je igrac za top klub i tesko ce ostati u romi , napokon sam vidio i nagatoma i zadovoljan sam , japanac je strasno brz dobro se prikljucuje napadu i bice veoma koristan igrac za inter
ovom pobjedom se pojacao pritisak na milan i sa eventualnom pobjedom u torinu titula bi bila na dohvat ruke , mada ce u torinu biti jako , jako tesko ali sa ovakvom napadackom igrom ce pasti i juve
ovom pobjedom se pojacao pritisak na milan i sa eventualnom pobjedom u torinu titula bi bila na dohvat ruke , mada ce u torinu biti jako , jako tesko ali sa ovakvom napadackom igrom ce pasti i juve
Ako sam do sinoc imao neke dvojbe, od sinoc ih vise nemam: Julio Cesar je najbolji golman na svijetu !
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Čini ti sePuma je napisao/la:Ako sam do sinoc imao neke dvojbe, od sinoc ih vise nemam: Julio Cesar je najbolji golman na svijetu !

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nema rasprave. To sto je (kako cujem, nisam gledo utakmicu) bio krivac za dva gola, to ne mjenja nista.
Meni dosta ovaj klip gore
Meni dosta ovaj klip gore
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.