FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
Zar im nije bolje da su ih zaposlili u privatnika. Ovako dodje da je opcina drustvo jednog lica koji radi sta mu je cejf.
Posalji ih privatniku i rijesen problem.
Posalji ih privatniku i rijesen problem.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- ASD
- Kontakt:
Ta politika zaposljavanja zasluznih igraca je pokopala Buducnost, od jakog prvoligasa do kluba koji nema para.Addict je napisao/la:Danas u općini vidim Kobilicu, Kovu i Musića. Momci uredno rade (ne rade, sjede i tipkaju za mobitelom). A mi hodamo gradom i gledamo odakle će ko marku izbiti. Zar je moguće da se ova SDA banda ovako ponaša? Ja se slažem da se zaslužnim sportistima da posao, to je super, ali dati neku izmišljenu poziciju nekome samo što igra u Rudaru dok je 3500 ljudi na birou u Kaknju? I to tek tako, bez konkursa, odluke, ičega? Pa ko smo ba mi svi ostali, građani drugog reda???
Svakako nam se crno piše u ovoj sezoni.
Svi su nas na zub uzeli znači 90% lige plus sada je problem nastao sto ove brnje zaposljavaju ovu djecu koji će lokat pive po kafanama i i vući nargilu i bolit ce ih qurac za klub
A što je najžalosnije klub ce se srozat sto rece ASD kao i banovici.
Žalosno sta se sve radi i nemogu vjerovat da nemogu prepisat bar 10% od Mladosti (dk)
a paradoks, begovac edin i kompanija ih mrze iz dna duše.
TO MI NIKAD NEĆE BITI JASNO!
Svi su nas na zub uzeli znači 90% lige plus sada je problem nastao sto ove brnje zaposljavaju ovu djecu koji će lokat pive po kafanama i i vući nargilu i bolit ce ih qurac za klub

Žalosno sta se sve radi i nemogu vjerovat da nemogu prepisat bar 10% od Mladosti (dk)
I sve je super
I sve je za pet
Kad si musko i volis nogomet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Re: Odg: RE: Re: FK Rudar Kakanj
Sve si u pravu. Omeru nargila ne ispada iz usta, vjeruj mi drago mi je što je otišao, a nikad mi nije jasno da igrač od 24 godine pristane da završi karijeru i uhljebi se u općini. Samo zajebali su se, misle da će im biti dobro a ova bagra sad ima razlog da ih ucjenjuje i da igraju bez marke, kako i kad im se kaže.emir123 je napisao/la:Svakako nam se crno piše u ovoj sezoni.
Svi su nas na zub uzeli znači 90% lige plus sada je problem nastao sto ove brnje zaposljavaju ovu djecu koji će lokat pive po kafanama i i vući nargilu i bolit ce ih qurac za klub![]()
![]()
Što se tiče te mržnje prema Mladosti to je brate kompleks, jer su nesposobni seljaci kojima je Mušija nabio kompleks do kraja života. Pokazao im je svima, od SDA stranke do načelnika i ovih nazovi moćnika da su nebitni i da bez njih može itekako, a to ih boli do kosti. Još sad kad krene proces za klevetu pa ih oplete po džepu ima da pocrkaju od muke. Meni kao Kakanjcu je to žao, ali iskreno, umjesto da gradimo odnose i da sad imaju Mladost koja im može pomoći oni čine sve da sjebu Mladost a sjebace samo sebe. Dijele grad, siju mržnju prema Mladosti a samo će okrenuti ljude oko od sebe. Na kraju će istati Brnjicani da gledaju Rudara iz interesa. Žalosno majke mi...
Ma to je bagra sve i jedan.
Takav je sastav i u upravi i u igračkom kadru da nam ne gine druga liga centar.Ali sada je najozbiljnije stanje!!!!
Jer ovo su zabrinjavajući momenti i to ce biti svim simpatizerima kluba VRLO JASNO za nekoliko dana..pitanje je vremena kad će početi OSIP igračkog kadra!!!!!
Vidjet ćete belaja u vezi igraca..kada krenu "IZNENADNI"odlasci

Takav je sastav i u upravi i u igračkom kadru da nam ne gine druga liga centar.Ali sada je najozbiljnije stanje!!!!
Jer ovo su zabrinjavajući momenti i to ce biti svim simpatizerima kluba VRLO JASNO za nekoliko dana..pitanje je vremena kad će početi OSIP igračkog kadra!!!!!
Vidjet ćete belaja u vezi igraca..kada krenu "IZNENADNI"odlasci

I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Dujkovic novi golman Rudara
Koji je taj?ziher je napisao/la:Dujkovic novi golman Rudara
ratko? ?ako je on,, bio je vani negdje garant nije branio čim se vraća a branio je čini mi secza Slaviju KAD SU ISPALI i bio klupa u zrinjskom ako je to taj.
Dobili smo viteza 0-2 da se gledaju prijateljske bili bi smo prvaci evrope

Dobili smo viteza 0-2 da se gledaju prijateljske bili bi smo prvaci evrope

I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Šta sam napisao molim lijepo jučer za nezadovoljne igrače evo Alić i Topalovic nisu igrali a 99% nece produžiti ugovore a i ne trebaju uvijek ću stajati iza momaka koji su zaslužili više i bolji tretman od ovog trojca brnjicana koji su se uhljebili na račun građana Kaknja...
Što reče adict čini mi se neki dan 3500 na birou a dupelisci se uhljebise.
E moji Kakanjci stoko naivna gledajte i opet gladajte za brnje i uhljebe puuuuuuu..
Što reče adict čini mi se neki dan 3500 na birou a dupelisci se uhljebise.
E moji Kakanjci stoko naivna gledajte i opet gladajte za brnje i uhljebe puuuuuuu..
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
http://www.kakanjlive.com/novost/mini-p ... erima/2357
Mato Komšo i njegove lovačke priče
Čuj nezadovoljni uslovima sta trebaju momci bit ravnodušni da BRNJE I SELJOBERi DOBIVAJU POSAO A ONI NA CJEDILU POJEDINCU OSTAVLJENI.
Kad skupe bar 100 utakmica za Rudar tada se može pričat ovako UHLJEBI UHLJEBSKI vozdra!!!
Mato Komšo i njegove lovačke priče

Čuj nezadovoljni uslovima sta trebaju momci bit ravnodušni da BRNJE I SELJOBERi DOBIVAJU POSAO A ONI NA CJEDILU POJEDINCU OSTAVLJENI.
Kad skupe bar 100 utakmica za Rudar tada se može pričat ovako UHLJEBI UHLJEBSKI vozdra!!!
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
najvece zlo rudara je onaj mato komso...sreca pa on vise ne izvjestava sa mladosti...doduse on i mrzi mladost ali moze samo da nam p.... k.... sada citam kako ovaj brnjo kova kaze da je imao ponuda iz pl ali se odlucio za rudar...pa naravno kada mu smrdo mandra daje posao a ima dva petka u rudaru...a gafa,top,rambo,hrusta,prka, a prije pajdo,halaba,hodaju po kaknju bez marke...hvala bogu pa u mladosti nema ovog seljaka sa koride i seljaka iz papratnice...ps.ubrzo slijedi tuzba begiju i skupstini rudara za one izjave ...pozdrav za prave navujace rudara..to nije smrdo zuke tarik...
Ma BRNJO DO BRNJE neka tužbe neka.amar009 je napisao/la:najvece zlo rudara je onaj mato komso...sreca pa on vise ne izvjestava sa mladosti...doduse on i mrzi mladost ali moze samo da nam p.... k.... sada citam kako ovaj brnjo kova kaze da je imao ponuda iz pl ali se odlucio za rudar...pa naravno kada mu smrdo mandra daje posao a ima dva petka u rudaru...a gafa,top,rambo,hrusta,prka, a prije pajdo,halaba,hodaju po kaknju bez marke...hvala bogu pa u mladosti nema ovog seljaka sa koride i seljaka iz papratnice...ps.ubrzo slijedi tuzba begiju i skupstini rudara za one izjave ...pozdrav za prave navujace rudara..to nije smrdo zuke tarik...
Jučer u sarajevu sam bio sa utjecajnim likom koji se vrti oko saveza vidjet ces belaja ove sezone svi su nam se na leđa natovarali,znao sam i prije al jučer sam dobio potvrdu svega.
A gledaj ovo,svi ti nabrojani igrači su NALAGANI I PREVARENI OD ISTIH STRUKTURA koji haraju gradom dobro je gafa rekao da su ti igrači igrali kad niko nihe htio igrat.
A sada dovedu smrdu Čivu da se riješe topa koji je zaslužio posao kao i gore navedeni momci al ne NEKA BRNJA I KOBILICA I KOVACA koji nemaju prohodani metara ko ovih minuta za Rudara.
S R A M O T A!!!
A Matu svi znaju počasti ga kafom sokom Registruj auto kod njega i odmah si igrac utakmice legenda itd...
Pa vidiš ko kod njega sjedi non stop i dobio je ulogu kondicionog trenera ovi ostali Šaba Kozlo i ostali seljoberi isti slučaj ne izlaze iz osiguranja uvlakaci seoski..
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
emir123 sve ti ovo stoji...i ja sam sjedio sa ljudima koji su bliski savezu i nakon izjave begija da je morao placati sudije da mu sude posteno svi su poludjeli...a o mati mandri sabi kozli beciru nemam rijeci...i jos nesto neki dan kazu donacija lopti..pa nije ˙93 za donacije...smijesno...
-
- Kontakt:
Zuke i Tarik nisu pravi navijači Rudara jel ?amar009 je napisao/la: ...pozdrav za prave navujace rudara..to nije smrdo zuke tarik...
Prvi je notorni alkoholicar koji je do sad ispsovao sam ko cijeli istok za 20 godina i prodao bi se za dvoguzu pivu. Ako njega brojis u iskrene navijace **** ga onda. Drugi je pokrao pare od Gusara kad su se osnivali, to znaju svi. Prodao se SDA stranci pred izbore u MZ, neki dan si ga vidio kod nacelnika u kabinetu. Dobio je mandat u MZ da šuti i da ne serenda.lokalpatriota je napisao/la:Zuke i Tarik nisu pravi navijači Rudara jel ?amar009 je napisao/la: ...pozdrav za prave navujace rudara..to nije smrdo zuke tarik...
Ovo za sudije je normalno, ne možeš ono javno govoriti ba. Svi znaju da je 1 liga FBiH najveća kriminalna grupa u svijetu, veća od Koza nostre ali šuti i plivaj, ako se dignes protiv njih nema te nigdje. Ako već digneš glas onda iznesi dokaze pa ruši savez, ja bi volio da se to desi ali nema niko muda a i oni su previše namazani da ih povalis tek tako. A Mati Gebels nije ravan šta taj piše. Najjače mi je bilo kad je napisao da je protiv Bosne bilo 4000 ljudi na stadionu. Stadion zvanično prima 2500, na slikama pola istoka prazno, što od tampon zone sto ono standardno sto neće raja neka tamo. Zapada onaj dalji dio od ulaza pola prazno. Dakle da je 4000 trebalo je da se stoji jedan na drugome, nije bilo ni blizu. Da se razumijemo, posjeta je bila super za ovu ligu,2000 ljudi je extra, ali brate čemu laži pa nismo djeca vidimo i mi. Čemu stvaranje lažne slike da se kao pokaže evo vidi šta smo uradili... pisanje o igračima ko da su Ronaldo i Messi... nikome to ne koristi a niko nema muda da stane i kaže ovako je i šta ćemo sad. Kad se to desi, kad iz uprave odu poltroni i lopovi Rudar će ozdraviti i krenuti dalje, što je svakom Kakanjcu želja bez obzira navijao za Rudar ili Mladost.
-
- Kontakt:
E moj navijač, jel tako poštuješ i osnivače svoje grupe crvene legije, ili ovako pričaš o Zuketu i Tariku jer ne voliš Gusare, kao prvo njih dvojica su prvi Gusari smatraju se i osnivačima uz još par ljudi, govoriš za Tarika da je pokrao Gusare kada su osnovali udruženje, a ne znaš ti koliko je Tarik finansirao Gusare, davao novac za gostovanja iako ne bi mogao otići zbog posla, vrijedi isto za Zuketa, kao drugo njih dvojica pojedinačno imaju gostovanja za Rudarom nego bilo koji navijač,simpatizer Rudara. Žive za Rudar i sve daju za njega, a ti sad opet napiši da nisu pravi navijači Rudara. Toliko o tvom poštovanju starijih pravih navijača, a politiku mi ne miješaj u fudbal i navijanje.Addict je napisao/la:Prvi je notorni alkoholicar koji je do sad ispsovao sam ko cijeli istok za 20 godina i prodao bi se za dvoguzu pivu. Ako njega brojis u iskrene navijace **** ga onda. Drugi je pokrao pare od Gusara kad su se osnivali, to znaju svi. Prodao se SDA stranci pred izbore u MZ, neki dan si ga vidio kod nacelnika u kabinetu. Dobio je mandat u MZ da šuti i da ne serenda.lokalpatriota je napisao/la:Zuke i Tarik nisu pravi navijači Rudara jel ?amar009 je napisao/la: ...pozdrav za prave navujace rudara..to nije smrdo zuke tarik...
Ovo za sudije je normalno, ne možeš ono javno govoriti ba. Svi znaju da je 1 liga FBiH najveća kriminalna grupa u svijetu, veća od Koza nostre ali šuti i plivaj, ako se dignes protiv njih nema te nigdje. Ako već digneš glas onda iznesi dokaze pa ruši savez, ja bi volio da se to desi ali nema niko muda a i oni su previše namazani da ih povalis tek tako. A Mati Gebels nije ravan šta taj piše. Najjače mi je bilo kad je napisao da je protiv Bosne bilo 4000 ljudi na stadionu. Stadion zvanično prima 2500, na slikama pola istoka prazno, što od tampon zone sto ono standardno sto neće raja neka tamo. Zapada onaj dalji dio od ulaza pola prazno. Dakle da je 4000 trebalo je da se stoji jedan na drugome, nije bilo ni blizu. Da se razumijemo, posjeta je bila super za ovu ligu,2000 ljudi je extra, ali brate čemu laži pa nismo djeca vidimo i mi. Čemu stvaranje lažne slike da se kao pokaže evo vidi šta smo uradili... pisanje o igračima ko da su Ronaldo i Messi... nikome to ne koristi a niko nema muda da stane i kaže ovako je i šta ćemo sad. Kad se to desi, kad iz uprave odu poltroni i lopovi Rudar će ozdraviti i krenuti dalje, što je svakom Kakanjcu želja bez obzira navijao za Rudar ili Mladost.
J..O NAVIJAČA KOJEG ZA TURU PIĆA MOŽEŠ KUPIT!!!
SVAKI POZNAVATELJ NAVIJAČA U KAKNJU ZNA KO JE KO!!!
IMAM MILION PRIMJERA JER sam licno bio na vise gostovanja i od tarika i od zuketa a glavna im je priča JESU NAS POCASTILI JESMO SE NAPILI sta vam je ljudi jer vi stvarno ne vidite dalje od nosa!??
Svaka cast pojedincima al Adict je 90% upravu.
Ja pratim rudara od premier lige i ista priča uvijek zovnes im Kod Ilije pive i najbolji si!
MANITE SE TOGA lafo pričate o poštivanju što se nedignete oko drugih stvari ..
Zaposlili ste sinove preko tih isti ljudi i sad im ljubite guzice uvlakaci jedni..
SVAKI POZNAVATELJ NAVIJAČA U KAKNJU ZNA KO JE KO!!!
IMAM MILION PRIMJERA JER sam licno bio na vise gostovanja i od tarika i od zuketa a glavna im je priča JESU NAS POCASTILI JESMO SE NAPILI sta vam je ljudi jer vi stvarno ne vidite dalje od nosa!??
Svaka cast pojedincima al Adict je 90% upravu.
Ja pratim rudara od premier lige i ista priča uvijek zovnes im Kod Ilije pive i najbolji si!
MANITE SE TOGA lafo pričate o poštivanju što se nedignete oko drugih stvari ..
Zaposlili ste sinove preko tih isti ljudi i sad im ljubite guzice uvlakaci jedni..
I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Kralju ne miješam ja politiku u fudbal, politika se sama umiješala i to neće donijeti na dobro. To je prvo. A drugo otidi do Smaje na utakmicu i vidi ko zovne pivu toj dvojici da je najbolji na svijetu, kad izađe iz kafane onda opet ne valja. Nemoj mi Zuketa i Tareta svega ti. Pravi je navijač ko svaku plati kartu svom Rudaru i dođe da podrži klub kad je teško i kad ide. I kod nas i kod vas pola njih samo gleda da se ogrebe za dzabnu kartu, kad šta treba nema ih nigdje. Sve je to isto jarane. Evo ti danas na TC dani otvorenih vrata, ljudi se guraju u redu za majicu i flašu vode, gaze jedni druge. To je balija, takvi smo, i tako je svuda jer smo pogan od naroda.
Ma napisao sam ja hebote navijač kojeg možeš za po kile mesa, 10 cevapa i dvije litre pive kupit.
A to si uoravuvsad je kod smaje a prije je kod ilije bilo zovnes im TURU BOLJI SI I OD MESIJA
Balijska posla
addict
A to si uoravuvsad je kod smaje a prije je kod ilije bilo zovnes im TURU BOLJI SI I OD MESIJA

Balijska posla

addict

I sve je super
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
I sve je za pet
Uslagiran i agresivan
Ja sam duso predivan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.