FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta cete zatvarati kad je doneseno iz Saveza da je zarazeni=povrijedjeni? Zato i svi sute klubovi. Nismo mi jedini ko ima u svojim redovima koronu ili je imao pa od Mladosti niko nije izasao u javnost osim kad je procurilo za onog jednog igraca Slobode, ali haman se oporavio tad pa se vratio treninzima. A insajderima u pamet. Ako klub nije htio javno da iznosi ne morate vi po forumima imena vrtiti i ostalo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa da li je bilo bar saopstenje za javnost gdje je klub Zeljeznicar protiv prekida prvenstva? Lyon je npr tuzio francuski savez zbog prekida prvenstva.KANA je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:21ali kakve gluposti pises cuj jedva docekaliSemper je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:17Onog casa kada je Eric bio pozitivn trebalo se izaci u javnost, i traziti prekid prvenstva s obzirom na nacin kako nam je oteto prvenstvo prosle godine. Nasa uprava je jedva docekala da se prvenstvo ne zavrsi da smanji troskove.. Posljedica toga je da jedino mi necemo proci prvo pretkolo od bh ekipa u Evropi.jedina ekipa koja je bila u borbi za duplu krunu i jedva docekali prekid prvenstva
da bi dobili nista
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajde ne serite, kakve veze ima korona sa profesionalizmom i ozbiljnoscu kluba. Mi nemamo uslove da igrace stavimo u neki trening centar i tu ih drzimo citavu sezonu. Sve i da imamo, to se ne bi radilo. Ljudi imaju porodice, zene, djecu, majke i oceve. Zive s njima, dolaze na treninge, odlaze s treninga. Svi klubovi su pogodjeni, kriju. Pogledajte sastave, kako se odjednom oporavljaju povrijedjeni i sve ce vam biti jasno.
-
- Kontakt:
Željezničar za život cijeli!
ma 100 % pa koliko je samo u Juventusu bilo zarazenihplavousrcu je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:33Hajde ne serite, kakve veze ima korona sa profesionalizmom i ozbiljnoscu kluba. Mi nemamo uslove da igrace stavimo u neki trening centar i tu ih drzimo citavu sezonu. Sve i da imamo, to se ne bi radilo. Ljudi imaju porodice, zene, djecu, majke i oceve. Zive s njima, dolaze na treninge, odlaze s treninga. Svi klubovi su pogodjeni, kriju. Pogledajte sastave, kako se odjednom oporavljaju povrijedjeni i sve ce vam biti jasno.
Nesto kontam, nas samo nuklearka nije potrefila. Rat smo prosli, devastiranje, evo sad bolest. Skoro sva 4 jahaca apokalipse su nas posjetila. 

Kakve se gluposti pišu kakva diskvalifikacija, kad su saznali onom timu sa Kosova da ima pozitivnih, rekli su da se MORA utakmica odigrati... Gluposti na kvadrat se pišu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da je Željo klub koji je ubjedljivo najviše testirao svoje igrače u protekla 2 mjeseca. Suludo je bilo šta govoriti protiv kluba u ovom slučaju jer je svaka stavka iz COVID protokola maksimalno ispoštovana. Samo 4 igrača su sama testirana preko 20 puta.
Mi sredstava nemamo da držimo igrače u konstantnom karantinu, niti ima neko obraza u turistički uništenoj sezoni opet Badžaku u hotel baciti 25 ljudi.
Ovo sranje je već prisutno u svim BH klubovima, kod nekoga manje kod nekoga više, i svi će se u jednom momentu suočiti sa ovakvom situacijom.
Ponavljam, Fejzić nije branio u Tuzli pod koronom jer su njegovi prvi testovi bili negativni. Mi smo budale jer smo iz predostrožnosti sklanjali i odmarali igrače. Sve smo uradili kako je i propisano, a ovi šatro navijači Želje nam se jos jednom mogu napušiti kurca zajedno sa pitarima sto zajedničkim snagama ponovo orkestrirano laju po klubu. Šta ima Šerbečića boli list od zagrijavanja pred utakmicu u Wales-u. Imali su sreću da su veliki broj slučajeva prebolovali neposredno pred početak prvenstva, i to je razlog što su odigrali samo 2 pripremne utakmice. Nemojte biti budale ljudi dragi.
Mi sredstava nemamo da držimo igrače u konstantnom karantinu, niti ima neko obraza u turistički uništenoj sezoni opet Badžaku u hotel baciti 25 ljudi.
Ovo sranje je već prisutno u svim BH klubovima, kod nekoga manje kod nekoga više, i svi će se u jednom momentu suočiti sa ovakvom situacijom.
Ponavljam, Fejzić nije branio u Tuzli pod koronom jer su njegovi prvi testovi bili negativni. Mi smo budale jer smo iz predostrožnosti sklanjali i odmarali igrače. Sve smo uradili kako je i propisano, a ovi šatro navijači Želje nam se jos jednom mogu napušiti kurca zajedno sa pitarima sto zajedničkim snagama ponovo orkestrirano laju po klubu. Šta ima Šerbečića boli list od zagrijavanja pred utakmicu u Wales-u. Imali su sreću da su veliki broj slučajeva prebolovali neposredno pred početak prvenstva, i to je razlog što su odigrali samo 2 pripremne utakmice. Nemojte biti budale ljudi dragi.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 25 avg 2020, 10:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma iskreno strah me baš retestiranja danas, sutra ili prekosutra.
Biće ih još toliko.
Ovo Zec baksuz donio kad se ukazao neki dan na treningu
Želim svima brz oporavak i bez posljedica, znalo je i "veće" sportaše baš pogoditi.
Amare čuvaj se, nisi ti mlad i fit k'o oni.
Biće ih još toliko.
Ovo Zec baksuz donio kad se ukazao neki dan na treningu

Želim svima brz oporavak i bez posljedica, znalo je i "veće" sportaše baš pogoditi.
Amare čuvaj se, nisi ti mlad i fit k'o oni.
Savez da izda naredbu da se svi klubovi, igraci, osoblje testiraju sad bi druga prica bila.
Mjau !
Ma kako bi to miske fino uredio, ne bi bilo korone nigdje u blizini Grbavice. Posvadjao bi se i sa njom **** vas on smecari jedni bezobrazni. Ljudi se razboljeli, a vi pisete takve gluposti
Isto kao Slovan sto je doveo B tim, ali i tamo bilo zarazenih, a ovi sa Kosova skupljali igrace po ligi. Mi B tim nemamo, a ovo iz lige isto nemoguce jer nece ti niko dati igrace kad ide normalno kolo u subotu/nedjelju. Ako Maccabi bude trazio i tamo bude jedan pozitivan bilo koga ne mora igraca mi ispadamo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nije ovo poredjenje Misimovica i trenutne uprave, realno ne valjaju ni jedni ni drugi. Poenta je da se uslo isuvise lezerno vezano za koronu. Egzistencija kluba zavisi od izlaska u Evropu, prosle godine se zakasni sa uplatom jedan dan, ove godine se igracima stavi na volju kako ce se ponasati izvan terena u vrijeme pandemije. Rezultat ce biti kao i prosle godine, izbacivanje iz Evrope.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Eh što sad borcu nisu igrali za vikend svi glavni igrači?
Odmor za europu, ili je situacija ko kod nas?
Odmor za europu, ili je situacija ko kod nas?
majke mi samo sam cekao dan kad ce Brko biti kriv za koronu

U kompletnoj ligi ima slucajeva ali se suti sto ce vremenom da bude bas problem kada izađe na vidilo.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.