Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
cekam po gol na alaves-villareal i elche-valladolid i u roku pola minute pada po gol na obje utakmice 
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima li veceg meraka kad uplatis vece pare na gol i sekund nakon uplate blokiraju par, pogledas flashscore a tamo big chance 
Don't believe the hype.
Uvodjenjem VARa u takvim situacijama odmah palim stream da vidim jel fakat gol.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 23:06ima li veceg meraka kad uplatis vece pare na gol i sekund nakon uplate blokiraju par, pogledas flashscore a tamo big chance![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- akisarajevo92
- Kontakt:
I ja to radim sa ligama gdje ima VAR, ovdje nema, bila je u pitanju Kostarikainsider je napisao/la: ↑21 apr 2021, 23:12Uvodjenjem VARa u takvim situacijama odmah palim stream da vidim jel fakat gol.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 apr 2021, 23:06ima li veceg meraka kad uplatis vece pare na gol i sekund nakon uplate blokiraju par, pogledas flashscore a tamo big chance![]()
![]()
Don't believe the hype.
garant saprisa? ja krenuo bio 3+ u prvom kod 0-1, zablokira...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, uplatio da pada jos jedan gol u prvom poluvremenu kod 0:1 i pade bukvalno sekundu nakon sto je prosla uplata
Slicna stvar mi se desava vec treci put u zadnjih par dana
Jucer rumunska Astra i prije par dana iranci u azijskoj ligi prvaka a oba puta uplata bila preko 200
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:

aaaa opet par sekundi nakon uplate
uplatio 160

Don't believe the hype.
bravo, sreća prati hrabre! 
- akisarajevo92
- Kontakt:
tek posljednjih par dana poceo igrati gol(ove) u 1. poluvremenu i od 15-tak pokusaja imam samo jedan promasaj, samo da se ne ureknem 
Don't believe the hype.
i kad te vrste kladjenja, po nekom mom isksutvu, najbolje je igrati ove nocne (paragvaj, brazil, meksiko, čile, ekvador, kolumbija, hondruas, panama i sl.). tu zna da bude opste ludilo, a večeras jos i copa libertadores.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:27tek posljednjih par dana poceo igrati gol(ove) u 1. poluvremenu i od 15-tak pokusaja imam samo jedan promasaj, samo da se ne ureknem![]()
za nba igrace, nema pola tima indiane, brogdon i levert izgledni overi. kod 76ersa nema harrisa i simonsa, embiid dođe kao zicer.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vecinom sam dosad igrao evropske, cisto na osjecaj a ne sumnjam da je dobro i juznoamerikance samo pokusavam u posljednje vrijeme vise spavatiinsider je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:30i kad te vrste kladjenja, po nekom mom isksutvu, najbolje je igrati ove nocne (paragvaj, brazil, meksiko, čile, ekvador, kolumbija, hondruas, panama i sl.). tu zna da bude opste ludilo, a večeras jos i copa libertadores.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:27tek posljednjih par dana poceo igrati gol(ove) u 1. poluvremenu i od 15-tak pokusaja imam samo jedan promasaj, samo da se ne ureknem![]()
evo i ovaj par iz El Salvadora prosao u prvoj minuti, kvota na gol u 1.pol preko 1,50
to je na 150-200 uplate profit izmedju 75 i 110
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako bude igrao. I on je Q, imaju sutra Milvoki.
Koševo Zapad
da, istina, ali treba imati i nonstop love na racunu i hrabrosti. nije isto stavit 5-10 il 20 kermi na neki par, bilo lajv ili ovako i cca 100 - 200 KM. vise para i manje parova (najbolje jedan tzv. single) je daleko veća vjerovatnoća za dobitak, no ipak se radi o dobroj količini rizika i u velikoj mjeri je daleko stresnije pratiti to, bar meni. 
potvrdjeno da ni seth curry ne igra, embiid pocinje u petorci. cini se da je ovo najsigurniji par veceri. ko moze single, neka roka. edit: btw, valjda ih sunsi nece rijesit do 4. dionice.
- akisarajevo92
- Kontakt:
insider je napisao/la: ↑22 apr 2021, 00:38da, istina, ali treba imati i nonstop love na racunu i hrabrosti. nije isto stavit 5-10 il 20 kermi na neki par, bilo lajv ili ovako i cca 100 - 200 KM. vise para i manje parova (najbolje jedan tzv. single) je daleko veća vjerovatnoća za dobitak, no ipak se radi o dobroj količini rizika i u velikoj mjeri je daleko stresnije pratiti to, bar meni.![]()
ja sam prije par godina uplacivao po 800KM i to na listice sa 4-5 parova tako da mi ovo nije toliko stresno, posebno jer sam prestao gledati utakmice
Ne prelazim sada preko 200, a vecinom uplacujem izmedju 30 i 100, samo singlovi, nekad max 2 para
od posljednjih 20 dana mislim da sam ih 19 zavrsio u plusu
Don't believe the hype.
Ja sam se nafurao na iksove, svaki dan odigram sistem 9/16 na marku/dvije. Danas pogodio pet parova al igram bas random ne bi li me usralo nekad
P.s. i dalje razmisljam da li da odem do benzinske po bon
P.s. i dalje razmisljam da li da odem do benzinske po bon
7 1 2 1 0
- Shategabri
- Kontakt:
0-6 za tri. Nezapamceno, mada su pretjerali s marginom od 35,5 iako ovaj to moze za poluvrijeme proc kad ga ide.
Sva trojica glat prosli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.