Safet Sušić - Pape

Za_raju
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Za_raju » 13 avg 2010, 14:06

E stvarno me je iznervirao kada je rekao "nema pozivanja novih igraca krpicemo se ovim cime imamo kombinovat cemo nesto"...
Dragi boze uzmi ga prije pocetka kvalifikacija...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Urban

Post Postao/la Urban » 13 avg 2010, 14:07

Ja ne mogu da vjerujem da je papak izjavio da mi navijaci ocekujemo u svakoj utakmici pobjedu pa on nije normalan naravno da cu ocekivat uvijek sam optimista i protiv najjacih hocu pobjedu ako on tako ne razmislja i mnogi drugi koji ne razmisljaju na pozitivan nacin to treba otjerat ma sta otjerat streljat po kratkom postupku koji je on idiot fuuj.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 13 avg 2010, 14:08

Probisvjet je napisao/la:Pape je jedna promasena ideja ljudi bez ideje!
Pape je za legende, a ne za stvarnosti!
Bez Papeta mozemo vise, bolje!
Do kada ce da traje PITARLUCENJE NS BiH?? :?: :roll:
POTPIS!!!!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 avg 2010, 14:09

BH_Patriot je napisao/la:Evo jos jedne izjave Papeta :
Fran­cus­ka je iz­gu­bi­la, ali sam vi­dio je­dnu mo­ćnu, po­le­tnu, mla­đu se­le­kci­ju. Fran­cus­ka je po­tpu­no dru­ga­či­ja od one ko­ja je igra­la na Svjet­skom prven­stvu u Afri­ci. Bit će još ja­či do kva­li­fi­ka­ci­ja. Iz­gu­bi­la je i Srbi­ja na svom te­re­nu od Grčke, pa ni­ko od to­ga ne pra­vi tra­ge­di­ja. Ovaj is­ti Ka­tar je ne­da­vno re­mi­zi­rao sa Hrvat­skom. Ne­ma da­nas la­kih pro­ti­vni­ka - pod­sje­ća se­le­ktor.

Hrvatska je Katar pobjedila 3:2 Pape :twisted: :twisted: :twisted:
Ali istina je, da su Hrvati zabili u sudijskoj nadoknadi gol, ali se na ovom vidi kakvog ''strucnjaka'' imamo na klupi.
Da pobjedila je,i velika je razlika to, što je tada u Hrvatskoj Bilić pojeo više vatre zbog pobjede nad Katarom sa kombinovanim sastavom(čak mu se i otkaz spremao zbog toga i prijašnjeg debakla sa Englezima), nego kod nas Sušić zbog remija sa istim tim Katarom i to sa najjačim sastavom.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 13 avg 2010, 14:13

Selktor mlade reprezentacije TRUHLIĆ
i SAPET SUŠIĆ
NE DAJ SE BOSNO !!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 avg 2010, 14:28

mada s druge strane nerelano je bilo ocekivati da reprezentacija ne postane odraz stanja drzave,saveza i sporta uopste. Eno kosarkasa, plivaca dalje da ne idem....

jedan je Ciro koji je znao zavarat narod, obrlatit igrace, okrenut ih da razmisljaju samo na teren i o reprezentaciji kao da nista drugo ne postoji.
Malo je takvh trenera koji to znaju, Safet to nije, nisu ni mnogi jaci svjetski strcunjaci. Malo je pravih motivatora i u svijetu koji bi se znali postaviti kod nas i izvuci najbolje iz naseg tima bez da momci razmisljaju o drugim problemima i da ih doticu stvari koje se desavaju oko reprezentacije.

sto se tice Safeta ja sam poceo sumnjat imal taj covjek skole uopste. Ja poveza i smisljene recenice nisam vidio poslije Katara. Nemas nista ni za sto se mozes uhvatit ,rekao je ovo-ono...on je toliko nepovezanih stvari rekao i toliko nebuloza, vidi se da je covjek izgubljen na mjestu na kojem se nalazi.
A to se pocelo prenosit i na reprezentativce. Eno Spaha kaze da je losa atmosfera oko reprezentacije al kad se procita izmejdu redova sta je kapiten htio rec sve vam je jasno.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 13 avg 2010, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

cooly
Kontakt:

Post Postao/la cooly » 13 avg 2010, 14:39

kad je spahic to rekao, da oko reprezentacije vlada losa atmosfera?

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 13 avg 2010, 14:39

Spahić: Kao da više nema euforije i atmosfere

Kapiten nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić mišljenja je da se iz utakmice sa Katarom (1:1) može izvući pouka za predstojeći susreta sa Luksemburgom.
Remi protiv slabašnog Katara niko nije očekivao, ali kapiten ne misli da je smak svijeta.

Mogu misliti kako bi bilo da smo lako dobili, onda bismo, vjerovatno, očekivali da ćemo zgaziti Luksemburg. Ovo je šamar od kojeg može biti koristi. Ono što me više brine je to što stvari u i oko tima više nisu kao što su bile. Kao da više nema euforije i atmosfere, rekao je Spahić za Avaz Sport.

Imam velike primjedbe na odnos igrača prema utakmici sa Katarom. Bio je vrlo loš. U susret su ušli potcjenjivački, kao da je zagarantirano deset komada Kataru. A ljudi lijepo počnu dominirati i na kraju su oni ispali ti koji su trebali pobijediti, što uopće ne bi bilo nezasluženo.

Na kraju se Spahić osvrnuo i na situaciju u i oko N/FSBiH.

Htjeli ne htjeli, mora nam u podsvijesti biti mogućnost da reprezentacija može biti suspendirana. Igrači to znaju, nisu budale.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 avg 2010, 14:45

neko_iz_mase je napisao/la:
BH_Patriot je napisao/la:Evo jos jedne izjave Papeta :
Fran­cus­ka je iz­gu­bi­la, ali sam vi­dio je­dnu mo­ćnu, po­le­tnu, mla­đu se­le­kci­ju. Fran­cus­ka je po­tpu­no dru­ga­či­ja od one ko­ja je igra­la na Svjet­skom prven­stvu u Afri­ci. Bit će još ja­či do kva­li­fi­ka­ci­ja. Iz­gu­bi­la je i Srbi­ja na svom te­re­nu od Grčke, pa ni­ko od to­ga ne pra­vi tra­ge­di­ja. Ovaj is­ti Ka­tar je ne­da­vno re­mi­zi­rao sa Hrvat­skom. Ne­ma da­nas la­kih pro­ti­vni­ka - pod­sje­ća se­le­ktor.

Hrvatska je Katar pobjedila 3:2 Pape :twisted: :twisted: :twisted:
Ali istina je, da su Hrvati zabili u sudijskoj nadoknadi gol, ali se na ovom vidi kakvog ''strucnjaka'' imamo na klupi.
Da pobjedila je,i velika je razlika to, što je tada u Hrvatskoj Bilić pojeo više vatre zbog pobjede nad Katarom sa kombinovanim sastavom(čak mu se i otkaz spremao zbog toga i prijašnjeg debakla sa Englezima), nego kod nas Sušić zbog remija sa istim tim Katarom i to sa najjačim sastavom.
E bas serete. Zar je bitno sto ne zna je li bilo 2.2 ili 3.2? Pa nije novinar da drzi arhivske podatke ispred sebe!
Ranije ga se prozivalo da ne zna ko je u kojoj grupi, sto bi on to trebao da zna???
Bitno je da zna ko je u nasoj grupi. Jos malo pa cete ga poceti prozivati sto ne zna kad je Drogbi rodjendan da mu posalje cestitku!!!

Pa kod nas novinari koji inace "sve znaju" prepisuju sa papira na papir pa prepisu pogresno.
Da se razumijemo nisam ni a Safeta ni protiv njega, samo zelim dobro reprezentaciji. Ali ovo je bas postalo prevse, jos malo pa nece valjati ni nacin na koji Safet Susic veze pertle ili kravatu.

@neko iz mase
Dobro si napisao zbog prethodnog poraza od Engleske i ispadanja u kvalifikacijama, Bilic je trebao dobiti nogu, niko nije spomenuo Katar. Samo se kod nas dijele otkazi zbog prijateljskih utakmica! Kod nas kvalifikacije nisu ni krenule a vec bi da mjenjamo selektora, zar nije bilo dosta bruke sa Kodrom, nakon jedne utakmice ga smjenise zato sto nije htio da igra drugu???
FKS❤️1946

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 13 avg 2010, 14:52

analiticar_ je napisao/la:Ne vidim da se javljaju sad oni sto su se kleli u Safeta...Ja sam ga pljuvao od prvog dana kad sam cuo da ce on voditi reprezentaciju...Pljuvao sam ga jer znam kakav je strucnjak a jos vise jer dobro znak kakav je kao COVJEK !!!!

Govore treba mu dati sansu, pa novu, pa novu...Evo prodjose 4 utakmice i dugih 6 mjeseci....A mi odavno nismo bili gori.....

Hocu da budem pljuvac!!! Imam pravo.....Hocu da pljujem p o njemu dok ga ne otjeraju....Kasno ce biti kad nakon prve 3 utakmice budemo imali samo 3 poena, neka guzovaca protiv Luxemburga...
Upravo tako, otkad ja pisem o tim stvarima, pa se nadje par likova iz velikog Sarajeva, i nazove me lokalistom, kao ono ja mahalas, sta ja znam, Pape je legenda, pitar mocni, i ne smije biti dodirnut...a, ne znaju da time pokazuju svoje malogradjanstvo, no nebitno..o tome drugom prilikom

Otkako je dosao ja ga pljujem, i to cu i dalje raditi, ne samo zbog toga sto sam znao da pojma nema o fudbalu, osim sto ju je dobro znao sutirati, i trcati k'o mazga, ipak za trenera moras imati malo mozga, sto u ovom slucaju nije na djelu.
Pljuvao sam ja i Ciru, zbog nekih drugih razloga, i kad sam ja prestao, onda su ga svi poceli blatiti, tako je i sa Susicem, i ide mi na kur.ac to sto se igramo igre "kakicu-piskicu", ja volim ljude koji imaju svoj stav, ako neko podrzava ovog debila, onda neka tako i ostane, a ne sada kad se otkrivaju karte.

Oprosti sto sam se nadovezao na tvoj post, ali mi je bilo lakse, jer si u potpunosti u pravu, i ponovicu jos jedanput MI NEMAMO SNAGE, VOLJE, I VREMENA DA SE ZAJ.EBAJEMO SA POLUPISMENIM, I NEAFIRMISANIM TRENERIMA KOJI STVARAJU KARIJERU PREKO IMENA TIPA DZEKO, SPAHIC, PJANIC, MISIMOVIC, I SL, GOSPODINE SUSICU KALITE SE NA TRECELIGASIMA AKO VAS I ONI PRIME, I PREPUSTITE OVAJ VRIJEDNI NACIONALNI TIM PRAVOM STRUCNJAKU KOJI CE ZNATI ISKORISTITI NJIHOVE IGRACKE POTENCIJALE!!!

Btw, za post od Kimbe@ nemam rijeci, svaka na mjestu, kao da sam ga ja pisao!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 avg 2010, 15:01

djokica je napisao/la: @neko iz mase
Dobro si napisao zbog prethodnog poraza od Engleske i ispadanja u kvalifikacijama, Bilic je trebao dobiti nogu, niko nije spomenuo Katar. Samo se kod nas dijele otkazi zbog prijateljskih utakmica! Kod nas kvalifikacije nisu ni krenule a vec bi da mjenjamo selektora, zar nije bilo dosta bruke sa Kodrom, nakon jedne utakmice ga smjenise zato sto nije htio da igra drugu???
Jesam li ja to izmislio. Nakon petarde od Engleza,Markovic je u intervjuu rekao da će Biliću naredne 2 utakmice biti presudne. Mozeš pogledati intervju na stranici --- SPAM --- ima u arhivi
Nakon utakmice protiv Katara,ako se pročita između redova,jasno je dao do znanja da takve stvari se neće više tolerisati u reprezentaciji, i ako se protiv Kazahstana ponovi loša igra kao protiv Katara,bez obzira na rezultat,da će odlučiti kako dalje.
Bilić je imao sreću da je narednih 5 utakmica dobio,i imao je dosta kredita od Eura, a vjeruj mi da je 2 prijateljske izgubio da bi letio ko ptica, jer je njima u interesu prije svega rezultat koji ti praviš,pa tek onda ko si šta si, i jesi li nekakva zvijezda bio prije.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 avg 2010, 17:05

@velez_mostar

Ma i kod tebe je svaka pametna na ovoj temi. Dobro se sjecam od pocetka ove avanture sa Susicem koje su price bile. Nisi smio progovorit o Vahi, Dusku, Barbi , Kodri odma lokal patrioti nas optuze da samo furamo Mostarce/Ere al druze dao bih se zakleti da je Susic negdje u rangu Bijedica ,Tufeka ,Karabega i ovdje mozda vrijedjam ova zadnja tri imena.
Susic je sigurno lijep otac, muz, bio nekada solidan fudbaler i tako dalje al daleko mu kuca od nase repke. Pa jebote mogao je u zadnih skoro godinu intenzivno trenerski raditi sa par ljevih bekova u nasoj ligi spremati ih za vatre i sada ne bih pitao novinare da mu traze beka.... Zamisli samo Colica da je netko snjim radio intenzivno i lozio ga da trenira .. pa sada bi sa onakvom brzinom imali zivotinju na ljevom beku .. al eto u ovoj sp.rcenoj drzavi pravi se problem i od najnormalnijih stvari ...
Pa sa Barbom bi ovi nasi igraci jeli travu ako treba i odradjivali kaznene treninge poslije utakmice sa smijeskom a Papac vec bio ovdje ......
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 avg 2010, 17:31

Ovo mi je najgore. Papetu se prigovara da nema iskustva sa repkom, i da se vise ne smiju praviti eksperamenti, i onda se na to u istom tekstu kaze da bi Barba nesto uradio. Pa dajte ljudi sta vam je ba?? Covjek mrve iskustva nema, kako klubskog ako jos gore sto se tice reprezentativnog treniranja. Ako nam je to zamjena za Papeta....hvala, al neka hvala. Ako Safet treba da jos uci oko treniranja kako neki govore, onda Barba mora na kaljenje. Svaka njemu cast za sve, igracina, ljudina, gromada ali sto je previse, previse je ljudi. Isto sto se pise da Pape treba uzeti nekog drugoligasa, isto tako i Sergej od neceg moze poceti, pa mozda i treceligas ne bi bilo lose za njega da stekne ISKUSTVA. Znaci, sto dalje mu kuca od repke JOS. Nek se spremi dobro, ako ikad vise pomisli da dodje, da ga ne bi zadesila ista sudbina kao Papeta, da mu svi redom...da ne kazes sta, jer mala je linija izmedju pukovnika i pokojnika i BIH. Mislim da je i sam svijstan toga, tako da ce tesko Barba u skorije vrijeme zapoceti takav projekat. Isto koliko Safet ne zasluzuje omalozavanje, isto tako ga ni Sergej ne zasluzuje. To je jedini razlog, zasto ga ne bi volio vidjeti na klupi, sad za sad. Ne iskustvo bi mu doslo glave.

Sto se tice ovih ostalih, nema hljeba od njih. Bajevica bi ja sad postavio, i mislim da je jedini koji bi se mozda mogao nagovoriti.
Vahi puca neka stvar, covjek jednostavno ne zeli, nema repke gdje nije bio, ali nasu zaobilazi u velikom luku. Nek je njemu sretno sad kod modrih, al' neka mozda mu nekad dodje iz glavu u guzicu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 avg 2010, 18:10

@Adinjo

Ma mozes ti koliko hoces relativizirati sve. Sigurno si jedan od onih koji su branili Susica od pocetka, ako jesi brani ga do kraja budi konsekventan. Meni nije ni Barba ni jedno drugo ime na prvom mjestu meni je na prvom mjestu repka a ovi ostali su prolazni tako da ne zagovoram nekoga po svaku cjenu. Ali papetoljubci traze drugima dlaku u jajetu a ko Susica sve relativiziraju.
Barba nije iskusan a nije ni Susic (on je kanta od trenera) on prije svega ne zna normalno da prica i da se ponasa. Ne bih njega da mi sjedi za stolom a kamoli da bude "vodja" reprezentacije. Al je razlika ,Barba je vodja i autoritet njemu se ne bi Dzeko onako setao nego bih cak sa smjeskom odradjivao kaznene sklekove na treningu. On bi doveo Papca vec , vec dogovarao sa Seferovicem. Pa zamisli samo covjeka koji Bosanca koji ne zna nase igrace poslije rata i svega sto nam se desilo PU PU PU . Dok su Barbinim roditeljima zivoti visili u zraku zbog njegovog izbora Susic se pravio Francuzom ili Turcinom i malo je nesto znao o Braci :D :D :D ...Kultura mi ne dopusta da upotrebljavam neke druge rjeci i ovako nisam pisao na samom pocetku jer ono hajde oprastam sve nepoznavanje nasih igraca covjek bio vani i ovo i ono al sada kada je napravio smijuriuju od repke popucali su mi svi filmovi.

Nakon godinu dana novinare pita za ljevog beka PU PU PU ..... A ti sada mozes svaljivati krivicu i traziti opravdana protiv Vahe, Barbe i ostalih .... Prije svega ako Vaha ode u Dinamo otici ce jer mu ovi lopovi kojima odgovara Susic ovakav SENILAN i bez kicme i sto Vaha ima svoje ja. A Vaha ako ode tamo otici ce da im uzme pare a mislit ce im isto sto je nama Ciro mislio prije i poslije angazmana (jer zna se sta mu je Hrvatska politika uradila).
Al treba biti dobar strucnjak da ti spiker izgovara ime na sred Maksimira pogotovo ako se zoves Vahid !!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 avg 2010, 18:15

Ma Sušić je sam rekao kad je izabran za selektora da su mu nudili i prije da bude selektor ali on nije htio jer nismo imali kvalitet,a sad imamo i on je pristao. To je jasan dokaz da je on ovdje došao iz ličnog interesa,i njega nikad BIH nije interesovala nije se nešto bogzna šta ni novinarima javljao.Dok su se Hadžibegić i Meša uvijek javljali i htjeli da budu selektori ,on i Vaha nisu nikad htjeli do sada doduše Vaha nebi nikad ni htjeo biti selektor.

On je ovdje samo došao da bi lakše došao do inostranog angažmana.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 avg 2010, 18:25

legenda reala je napisao/la:Ma Sušić je sam rekao kad je izabran za selektora da su mu nudili i prije da bude selektor ali on nije htio jer nismo imali kvalitet,a sad imamo i on je pristao. To je jasan dokaz da je on ovdje došao iz ličnog interesa,i njega nikad BIH nije interesovala nije se nešto bogzna šta ni novinarima javljao.Dok su se Hadžibegić i Meša uvijek javljali i htjeli da budu selektori ,on i Vaha nisu nikad htjeli do sada doduše Vaha nebi nikad ni htjeo biti selektor.

On je ovdje samo došao da bi lakše došao do inostranog angažmana.
To sam i ja rekao davno, i dobro se sjecam toga intervjua..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 avg 2010, 18:29

ra1981 je napisao/la:Spahić: Kao da više nema euforije i atmosfere

Imam velike primjedbe na odnos igrača prema utakmici sa Katarom. Bio je vrlo loš. U susret su ušli potcjenjivački, kao da je zagarantirano deset komada Kataru. A ljudi lijepo počnu dominirati i na kraju su oni ispali ti koji su trebali pobijediti, što uopće ne bi bilo nezasluženo.
Eto i Spahic kaze da su igraci podbacili. Tesko je bilo kojem treneru nesto napraviti kad igraci nemaju motivacije.

Mozete vi pisati da Susic nije dovoljno patriota, da je dosao zbog licnih interesa ali sta onda reci za igrace? Dodju na okupljanje da igraju za svoju drzavu, pred svojom publikom u glavnom gradu, i odigraju bezvoljno, mrtvo...
Nadam se da ce biti bolje kad krenu kvalifikacije, ali trebali bi se vise zalagati i na prijateljskim utakmicama, samo bezveze gubimo rejting

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 avg 2010, 18:31

pa valjda je susicev onda posao da ih malo trzne,da ih motivise i sl.... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 avg 2010, 18:47

Kad ih veliki motivator Ciro nije uspio trznuti i motivisati na prijateljskim utakmicama, tesko ce to Susicu poci za rukom. Mozda im treba dati do znanja da ce nas uskoro Crna Gora prestici na Fifinoj rang listi, a oni su krenuli sa nule prije par godina. BiH je trenutno na 57 a CG na 73 mjestu. To je sve zbog prijateljskih utakmica, jer u pravim kvalifikacionim tekmama imamo puno bolje rezultate od njih. Zar nije zalosno viditi ovo

12. Srbija
13. Hrvatska
19. Slovenija
57. Bosna i Hercegovina
66. Makedonija
73. Crna Gora

Ma svi ce nas prestici, i makedonci i crnogorci....

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 avg 2010, 19:38

@kimbo.

Jesam od onih koji su ga branili, branim ga i BRANIT cu ga to kraja.... i sta sad??? Jel ja to ne valjam, jel ja to nisam satro veliki "patriota"?? Pusti mi te price, molim te!!!! Ja nisam prelivoda pa cas da sam za jednog, cas za drugog ili ti ga kako vjetar puse. Ostajem pri svom stavu, i uz Safeta sam dok je god tu!!!! On ako vidi da je vrijeme da ode, otice ne brini se ti toliko za njega. Ne beri tudju brigu.

To da bi oni drhtali pred Barbom, to su price za malu djecu, pusti ti to kraju. Zabranio je bio Safet na pocetku izlaske, novinare na okupljanju, pa sta? Jel se to nesto promjenilo? Jesu li to se malo igraci dozvali i nesto naucili??? ...Nisu, nego kao sto je bilo i proteklih godina...bitno je doci u mrakiranoj robi pa se praviti faca ispred kamera a za rezultat ko ga hebe..nekako cemo to vec skontat'.

Tako bi ti bilo i da ti dodje Barba ili pak neko drugi, i molim te pusti to on je vodja ovo ono. NIsta se ne bi promjenilo. Na pocetku bi bilo sve sjajno i bajno do prve tekme. Sve bi se promjenilo jednim negativnim rezultatom po nas. Vec vidjen scenario. Covjek jednostavno nema iskustva i lose bi se pokazao (ako je Safet kanta, onda ne znam sta bi Sergej bio). Dzaba mu autoritet i duh jednog vodje ako nema iskustva.

Covjece vecina vas se ufatili ko pijani plota da Safet nema iskustva, a trazite Sergeja koji nema minute na klupi...pa halooo ba, stavite malo prst na celo pa skotaj sta trazite???

Doveo bi Papca?? Aha, malo morgen...Sasa je AUTORITET, ima cvrst stav i ne mjenja ga za razliku od ostalih ;) NIKAD ga on ne bi doveo, ne samo on nego niko. Da ima nas vise kao Sasa, sve bi bilo lakse, al' neka to je neka druga prica.

Pljujete i cudite se sto trazi pomoc od novinara? Pa onaj matori starac je to isto radio i koliko vidjeh nikom to nije smetalo, cak sta vise da mogu neki bi ga proglasili za St. Ciro. No, to nema veze, al kad je to Safet rekao, eh daj sto prije da mu skalp skinemo. Mislim nista drugo nego licemjerstvo na kvadrat.
Ko to dovede malog Mireta, Vedada itd??? Sve je to doslo preko medija i upornoscu samih igraca, nije ih ni jedan selektor sam pronasao i doveo. Nikom se nije to zamjeralo, zasto bi to sad bio slucaj sa Safetom?

Za Vahu sam ti je vec napisano, malo digni glavu pa procitaj ;)

Meni nista ne smeta sutra da se Safet skine s mjesta selektora, ali ako ima adkvatna zamjena za njega. Ove druge price ovdje su nista drugo osim mlacenje prazne slame, jer nema tog "patriote" i strucnjaka da ce raditi za ovu mizernu platu. Jedan Antic u Srbiji ima platu 20 milja ako se ne varam, vilu na rapolaganje, automobil, sofera.. ma sve zivo, pa ti vidi druze gdje smo mi u svemu tome!!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.