A to sto nisi mogao uci vjerovatno dati server nije bio krekovan pa zato. Ja sam svoj krekovao tako da i bez cd-ky-a mozes uci.
Samo uzivaj, i obrati se administraciji ako te neko dira
Moderator/ica: insider
Po mom misljenju, ako ti je radio na Win7 onda c emoci bez problema podnijeti i Osmicu.don_burza je napisao/la:Kontam hocel raditi na mom laptopu zarobljenom u Svabskom bunkeru na Normandiji 1944
Treba ti HDMI kabal, i da ti grafa naravno ima DVI izlaz. Također da je TV noviji, tj. sa HDMI izlazom.anonimni je napisao/la:kako prebaciti signal s monitora na TV ?
spybot search and destroy.likma23 je napisao/la:Imam problem sa misem. Klika dvaput kad jednom kliknem. Ja kliknem jednom a mis skonta kao da sam dvaput klikno ljevi klik. Kako da ovo napravim?
Win8 je namjenjen za touch računare ja mislim. Win7 je savršenstvo za kućnu upotrebu.alacious je napisao/la:jel' mi neko može dati link za Windows 8 Activator,pro verzija,build 9200?![]()
I ako može malo objašnjenje,kako i šta![]()
Pišite na pp,pošto je zabranjeno ovako..
ko jos to koristi, chrome hebe kevunedim1993 je napisao/la:**** mater i ova mozila, znal iko uklonit onaj smarački zvuk ? ovo nije normalno jbt
da koristim chrome, ne bi ovo pito' sigurnomiki_92 je napisao/la:ko jos to koristi, chrome hebe kevunedim1993 je napisao/la:**** mater i ova mozila, znal iko uklonit onaj smarački zvuk ? ovo nije normalno jbt
SPY je napisao/la:Win8 je namjenjen za touch računare ja mislim. Win7 je savršenstvo za kućnu upotrebu.alacious je napisao/la:jel' mi neko može dati link za Windows 8 Activator,pro verzija,build 9200?![]()
I ako može malo objašnjenje,kako i šta![]()
Pišite na pp,pošto je zabranjeno ovako..
Trebaš zamijeniti mikroprekidač na mišu. Ima 2 mikroprekidača i zamjeniš samo koji te zeza vjerovatno lijevi. Ja sam nedavno tako uradio, Razer miš. Naručio sa ebaya identičan mikroprekidač, dolar i nešto je bio, zalemio mi haver koji barata oko toga i miš ko nov a već sam ga bio otpisao i mislio zamijeniti. Ako ti je miš neki jeftinjak i ne da ti se zezati sa ovim kupi drugi.likma23 je napisao/la:Imam problem sa misem. Klika dvaput kad jednom kliknem. Ja kliknem jednom a mis skonta kao da sam dvaput klikno ljevi klik. Kako da ovo napravim?
Kupit cu novi, 10 KM nije skup._forzamilan_ je napisao/la:Trebaš zamijeniti mikroprekidač na mišu. Ima 2 mikroprekidača i zamjeniš samo koji te zeza vjerovatno lijevi. Ja sam nedavno tako uradio, Razer miš. Naručio sa ebaya identičan mikroprekidač, dolar i nešto je bio, zalemio mi haver koji barata oko toga i miš ko nov a već sam ga bio otpisao i mislio zamijeniti. Ako ti je miš neki jeftinjak i ne da ti se zezati sa ovim kupi drugi.likma23 je napisao/la:Imam problem sa misem. Klika dvaput kad jednom kliknem. Ja kliknem jednom a mis skonta kao da sam dvaput klikno ljevi klik. Kako da ovo napravim?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.