La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Tribalian
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 21:00

I ja sam video sad da je Héctor Moreno (23),dosao u Espanjol,odlicno pojacanje.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jun 2011, 23:46

juznjak> je napisao/la:Teska je opcenito ekonomska situacija u Spaniji i naravno to se odrazava na sport ,pogotovo na nogomet.
Seici za sve klubove :D !!!

Kad sam kod arapa ,Malaga blizu dovodjenja catalonca Sergia Sancheza iz Seville ,jedan odlican odbranbeni igrac koji se nakon srcanih problema, prosle sezone vratio nogometu .

Espaynol doveo Hectora Morena iz AZ-a, za 4 mil Eura , reprezentativac Mexica i igrac sredine terena .

Adi@ vidim Jeffren se spominje kao moguca zamjena za joaquina :) 8-)
Boga mi dobro pojacanje za Espanyol :D
@Juznjak,da ett pominje se i Jeffren koji je veceras za mladu reprezentaciju bio i strijelac.On je dobar nogometas i pravo dobro bi nadomjestio odlazak Joaquina. :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 jun 2011, 00:12

Izmedju Jeffrena i Lafite izabrao bi ovog drugog :D mnogo dobar igrac u Valenciji bi jos bolji bio .

Inace kao sto najavih sada je i zvanicno , Sergio Sanchez je novi igrac Malage ,potpisao na 3 god a Malaga je za njega platila 3 mil Eura .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jun 2011, 07:38

Vec se nazire dominacija Malage u narednom periodu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 jun 2011, 15:44

Tribalian je napisao/la:Vec se nazire dominacija Malage u narednom periodu :mrgreen:
Sto je najgore sada se spominju Cazorla , Pastore i Thiago Alcantara kao bomba transfer :mrgreen: Cazorla je inace ljubimac Pelegrinija i ako ovaj ikada bude napustao Villareal bice to samo zbog Pellegrinia 8-)
slika
Malaga predstavila svog ''Galakticosa'' 8-)

Doveli su i Joaquina za 4 mil Eura . :o Mislim da treba racunati na njih kada je u pitanju borba za 4 mjesto . Edit:
Kako navodi AS- jucer su Cazorlini agenti bili u Malagi gdje je Seik je ponudio 20 milki za Cazorlu , navodno su blizu da dovedu izuzetno talentiranog Isca iz Valencie... za kojeg su spremni da plate 6 mil Eura .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 24 jun 2011, 11:14

Sluzbeno: Joaquin novi igrac Malage.
Tulalan kaze da zeli sa Malagom osvojiti Ligu prvaka.

Lyon i Marseille zele Guardada.

Novi trener Racinga bi trebao biti Martin Lasarte ili Hector Raul Cuper.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jun 2011, 12:03

Po trenutnome kadru,mogli bi gledati ovu postavu Malage naredne sezone
slika

Vjerovatno ce oni dovesti jos koje pojacanje,mada je i ova ekipa veoma jaka..

I pored nekoliko zaista velikih imena,ja zapravo najvise ocekujem od Rondona,mislim da bi on mogao izrasti u lidera Malage,osim naravno ako ne izgubi mjesto zbog neke zvijezde pri zalasku karijere,ali mislim da su dovoljno pametni da to ne urade..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 jun 2011, 12:09

Pošto mi je Sevilla jedan od dražih timova, a nema teme o njoj (nekad bilo), malo ću proći kroz ovaj prijelazni rok...

Novi trener je naravno Marcelino Garcia Toral, koji je došao iz Santandera. Kao što svi već vjerovatno znaju, na početku su dovedena dva igrača. Piotr Trochowski, veznjak iz Hamburga, kao free transfer, te Manu del Moral, napadač Getafea, za 4.5 miliona eura. Caceres je, nakon jednogodišnje posudbe, na kraju otkupljen iz Barcelone, za istu cijenu kao i del Moral.

Klub su u međuvremenu napustila četvorica igrača. Renato se vratio u Brazil (Botafogo), Zokora je otišao u Tursku (Trabzonspor) za 6 miliona eura, te od jučer, Sergio Sanchez, koji je otišao u bogatu Malagu za 2.5 miliona eura. Dragutinović je također napustio klub...

Marcelino je u posljednje vrijeme zapeo za štopera Rubina iz Kazana, Cesara Navasa. Igrač je voljan vratiti se u Španiju, pa čak i za manju platu, no problem predstavlja cijena, jer Rubin, za igrača kojem ugovor ističe u januaru, želi više od prvobitne ponude, a to je 1.5 miliona eura. Treba reći i da je Capel rekao da ostaje u klubu...

@Portillo, @juznjak>, imate li vi kakvih novijih vijesti o mogućim pojačanjima Seville?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 jun 2011, 12:55

Bertrand je napisao/la:Pošto mi je Sevilla jedan od dražih timova, a nema teme o njoj (nekad bilo), malo ću proći kroz ovaj prijelazni rok...

Novi trener je naravno Marcelino Garcia Toral, koji je došao iz Santandera. Kao što svi već vjerovatno znaju, na početku su dovedena dva igrača. Piotr Trochowski, veznjak iz Hamburga, kao free transfer, te Manu del Moral, napadač Getafea, za 4.5 miliona eura. Caceres je, nakon jednogodišnje posudbe, na kraju otkupljen iz Barcelone, za istu cijenu kao i del Moral.

Klub su u međuvremenu napustila četvorica igrača. Renato se vratio u Brazil (Botafogo), Zokora je otišao u Tursku (Trabzonspor) za 6 miliona eura, te od jučer, Sergio Sanchez, koji je otišao u bogatu Malagu za 2.5 miliona eura. Dragutinović je također napustio klub...

Marcelino je u posljednje vrijeme zapeo za štopera Rubina iz Kazana, Cesara Navasa. Igrač je voljan vratiti se u Španiju, pa čak i za manju platu, no problem predstavlja cijena, jer Rubin, za igrača kojem ugovor ističe u januaru, želi više od prvobitne ponude, a to je 1.5 miliona eura. Treba reći i da je Capel rekao da ostaje u klubu...

@Portillo, @juznjak>, imate li vi kakvih novijih vijesti o mogućim pojačanjima Seville?
Zar nisu stigla tri pojacanja? Pored Trochowskog i Morala u Sevillu je stigao i 23-godišnji desni bek Raya Vallecana Jorge Andjuar Coke.
Prema najavama medija uskoro bi i Nelson Valdez trebao da pojaca Sevillu.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 25 jun 2011, 10:11, ukupno mijenjano 2 puta.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 13:32

Dylan Dog je napisao/la:Po trenutnome kadru,mogli bi gledati ovu postavu Malage naredne sezone
slika

Vjerovatno ce oni dovesti jos koje pojacanje,mada je i ova ekipa veoma jaka..

I pored nekoliko zaista velikih imena,ja zapravo najvise ocekujem od Rondona,mislim da bi on mogao izrasti u lidera Malage,osim naravno ako ne izgubi mjesto zbog neke zvijezde pri zalasku karijere,ali mislim da su dovoljno pametni da to ne urade..
Stvarno fin stastav, za respekt, jedino možda što tu ima 3-4 igrača ( ako ne i više ) preko 30-tak godina i ne znam hočel moći izdržat čitavu sezonu ( jer vjerujem da će se borit za EL iduće godine ), pa bi možda bilo pametno dovesti i par mlađih igrača da mogu ih zamjenuti.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2011, 15:14

Bertrand@ ovo su igraci za koje se interesuje Sevilla > Diamé (Wigan), Rodallega (Wigan), Valdez (Hércules), Moussa Sow (Lille), Kader Mangane (Stade Rennes), Borja González (Getafe), Henrique (Barça), Giovani Dos Santos (Tottenham), Ikechukwu Uche (Zaragoza), Garay (Real Madrid), Coloccini (Newcastle), César Navas (Rubin Kazán), Park (M. United)
Doveli kao sto Adi napisa Cokea iz Raya fakticki za djaba a inace o odlicnom se nogometasu radi ;)

Inace njima i ne treba niko obzirom da su svi bitniji igraci ostali kao npr,, Perroti za kojeg je Tottanham nudio 20 milki + Kranjcara ,Negredo,Navas i Kanute svi ce ostati ,eventualno neko u odbrani i to je to .

GunnerS@ u ovom sastavu Malage jedino Rud i Matihjsen imaju preko 30 god .Za mene najveci koji je igrao u EPL Giggs je dokaz da godine za prave igrace nisu problem ,tu je jos brdo primjera Del Piero, Forlan, prije Figo itd koji su igrali na najvisem nivou a imali preko 30 god .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:17

juznjak> je napisao/la:.
GunnerS@ u ovom sastavu Malage jedino Rud i Matihjsen imaju preko 30 god .Za mene najveci koji je igrao u EPL Giggs je dokaz da godine za prave igrace nisu problem ,tu je jos brdo primjera Del Piero, Forlan, prije Figo itd koji su igrali na najvisem nivou a imali preko 30 god .
Pogrešno me razumiješ, nisam ja rekao da neće moći, samo imaju li zamjenu u slučaju da nemogu to izdržati. Svi ti igrači i Giggs i Figo i Del Piero i Forlan su imali extra dobre zamjene, tako da, o tome ja pričam.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 jun 2011, 15:30

Imaju vise nego solidne zamjene , u napadu vjerovatno ce prednost u odnosu na Van Nisterloya imati Buonanotte ,ne znam sto njega niko ne spominje ,od napadaca tu su jos Seba Fernandez i Baha ,na sredini Maresca i Duda (portugalski reprezentativac . Ima tu jos dobrih igraca od prosle sezone al treba sacekati da vidimo ko ce ostati od njih te dali ce doci Cazorla ili neko drugi .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 15:31

Eh to te pitam, jer mislim da sami ne mogu izdržati čitavu sezonu ( pritom mislim ako nemaju solidne zamjene ).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2011, 21:51

Tek sada vidim da je Buonanotte potpisao za Malagu,steta sto dolazi nakon saobracajke,a mogao je postati igracina,za mene pre tog kobnog dogadjaja mnogo bolji igrac od Di Marie,ali nazalost teska je ljudska sudbina.
Steta i da Malaga nije uspela zadrzati Quinciya te se on vratio u Al Sadd,prosle sezone jedan od glavnih igraca ovoga kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 25 jun 2011, 01:16

Je li izvucen raspored Primere za naredu sezonu ? Nesto nisam upratio.
Chelsea F.C.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 25 jun 2011, 01:17

Blue_He4rt je napisao/la:Je li izvucen raspored Primere za naredu sezonu ? Nesto nisam upratio.
Nije. Nacekat ces se jos dosta :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 25 jun 2011, 14:51

Malaga uspjela da zadrzi Brahim Abdelkader Díaza, uprkos velikom interesovanju Barcelone koja je zeljela da ga odvede u La Masiu , klinac ma 11 god a mnogi ga uporedjuju sa Messiem . Malaga ce ove godine na njegov racun uplacivati 10 mil Eura dok od sljedece sezone 20 000 000 eura .
slika

Malaga ce poslati ponudu za Cazorlu vrijednu 25 mil eura ,vidjecemo koji je odgovor Roiga . Inace Cazorlina klauzula iznosi 50 mil Eura .

Kad sam kod Villareala ,navodno Zapata vrlo blizu El Madrigala :?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 jun 2011, 00:26

Novi stari španjolski prvoligaš Betis pojačava konkurenciju među čuvarima mreže nakon što je u svoje redove doveo nekadašnjeg juniora Deportiva Fabricija Agosta Ramireza...

Sada već bivši vratar Valladolida koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Recreativu, Fabricio Agosto Ramirez (23) ili skraćeno Fabri, potpisao je za klub iz Seville trogodišnji ugovor.

Rođenjem iz Las Palmasa, Fabri je juniorsku karijeru odradio u trećeligašu Vecindariju i nekoć velikom Deportivu, za koji je upisao i prve seniorske nastupe u Primeri i to ponajviše zahvaljujući tadašnjem fizičkom sukobu dvaju vratara Dudua Aouatea i Gustava Munue.

2008. za njegove usluge navodno se interesirao čak i Arsenal, no sve je ostalo samo na tome. 2009. prešao je u Valladolid, no u njegovu dresu nije dočekao svoju pravu šansu. Konkurenciju na vratima Betisa pravit će mu dva 29-godišnjaka Inaki Goitia i Casto.

Dodajmo i kako u suprotnom pravcu, dakle iz Betisa u Valladolid, ide 20-godišnji stoper Fran Rodriguez. Radi se o jednogodišnjoj posudbi s mogućnošću trajnog prelaska na kraju sezone.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2011, 00:30

juznjak> je napisao/la:Malaga uspjela da zadrzi Brahim Abdelkader Díaza, uprkos velikom interesovanju Barcelone koja je zeljela da ga odvede u La Masiu , klinac ma 11 god a mnogi ga uporedjuju sa Messiem . Malaga ce ove godine na njegov racun uplacivati 10 mil Eura dok od sljedece sezone 20 000 000 eura .
slika

Malaga ce poslati ponudu za Cazorlu vrijednu 25 mil eura ,vidjecemo koji je odgovor Roiga . Inace Cazorlina klauzula iznosi 50 mil Eura .

Kad sam kod Villareala ,navodno Zapata vrlo blizu El Madrigala :?
Sta :shock:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.