NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
bratstvo iz kontre pogađa u bugojnu 0:1
Samo nemojte naglo prema nasoj guji objavljivati ovakve v8ijesti - pozlice mu**** je napisao/la: ,zato forza Iskra,,![]()
![]()
JADAN SJEDI OD PODNEVA CEKA DA MU KLUB POVEDE
Guja ne citaj sledece iskljucivo zbog tvog zdravlja
GOOOOOOL. BRATSTVO NAKON KONTRE DOLAZI DO VODSTVA.
.... 0:2 ZAVRSICE NA HITNOJ SVEGA MI
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 02 mar 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
bratstvo vodi 2:0
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nek oni opet PROGNOZIRAJU Bratstvo da ce izgubit.
Di ste misevi
Di ste misevi
Koji je broj hitne...Senere dobit cu secer zbog tebe...
svi su to željeli,al malo sutra.čestitke momcima i sretan put u gračanicuGracanicaAA je napisao/la:Nek oni opet PROGNOZIRAJU Bratstvo da ce izgubit.
Di ste misevi
Bravo ekipa svaka cast ,sve cestitke
....
navijacima sve najbolje u nastavku prvenstva,
.....
napacene duse.......
nadite se 
navijacima sve najbolje u nastavku prvenstva,
napacene duse.......
sulja opet pogodio i mali karika,svaka čast za sulju,a pogotovu za ovog mališana KARIKU
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sulja se raspuco sto sam prije govorio na pripremama 
svaka čast momcima na pobjedi...mogu misliti kakav je teren bio
za Bratstvo počeli: Mitrović-Nezić-Pantić-Kadić-Šuša-Omerović-Jahić-Delić-Šmigalović-Smajlović-Mrković
baš onako kako sam očekivao, mada mi je Jahić bio iznenađenje, nije ga na pripremama nigdje bilo
struka pogodila sa izmjenama, Suljić i Husejnović zabili golove
još jednom čestitke i idemo polahko, jedna po jedna
sada se vraćaju kažnjeni igrači, Kadrić bi se trebao oporaviti i eto nas jaki ko beton
za Bratstvo počeli: Mitrović-Nezić-Pantić-Kadić-Šuša-Omerović-Jahić-Delić-Šmigalović-Smajlović-Mrković
baš onako kako sam očekivao, mada mi je Jahić bio iznenađenje, nije ga na pripremama nigdje bilo
sada se vraćaju kažnjeni igrači, Kadrić bi se trebao oporaviti i eto nas jaki ko beton
Undici stelle - ACM 1899
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Jahić je bio tu zbog U-21 pravila, pretpostavljam, a vjerujem da će i dalje biti u ozbiljnim kombinacijama baš zbog toga. Dakle, on i Mrković se zasad ističu kao ta dva U-21 igrača koji će se najčešće koristit.baltazar1 je napisao/la:svaka čast momcima na pobjedi...mogu misliti kakav je teren bio
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
svaka cast momci,vrlo bitni bodovi da nam favoriti ne odskoce ili nas ne preskoce na tabeli
svaka cast za pobjedu, mislim da ce se Jedinstvo i Bratstvo uskoro odvojiti od ostatka pratioca 
Sjajna pobjeda jako mi je drago sto Sulja reseta mreze .... U subotu se vracaju Moussa,Salka,Mevka, a i Kerim mozda tako da Gradina mora pastiii !!! Jos ako neko od ova 3 konkurenta kiksne (prije svega Jedinstvo biti ce super) mada realno ocekujem u prvih 4 kola sve pobjede Jedinstva , Slobode ,Rudara i moga Bratstva 
www.nkbratstvogracanica.com
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sad kad se vrati Moussa,Salka i Mevka garantovano je da cemo dati 2+, a primiti 0 
S toga da ce biti pune trebine i nadam se Suncanom danu.
S toga da ce biti pune trebine i nadam se Suncanom danu.
po ko zna koji put bratstvo pokazalo da je odbrana najjači dio ekipe,pozitivno me iznenadio sadiković sa taktikom.prvih 45min pokušavali sa dugim loptama,samo je bilo bitno da neprime gol,početak drugog djela bratstvo se malo povuklo i prepustilo sredinu terena iskri,a onda kad su igrači iskre pali od umora,počinje igra bratstva,rezultat dolazi sa dva gola u mreži domaćina,trener sadiković vuče dvije izmjene što se potvrđuje 100% ispravno jer i sulja i mali karika postižu golove.velike čestitke momcima a i treneru na osvojena 3 boda.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ko zabi golove i kakvi su bili Smaja i Mujo?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Golove zabili junior Husejnovic i Suljic.... A to kakvi su bili ce ti valjda neko drugi reci jer sam ja bio u Srebreniku gledao derbiBenjo_AFC86 je napisao/la:Ko zabi golove i kakvi su bili Smaja i Mujo?
www.nkbratstvogracanica.com
Karika haman ušao i odmah pogodio, nisu ga skontaliIskra – Bratstvo 0:2 (0:0)
Gradski stadion Jaklić u Bugojno. Gledalaca 250. Sudija: Dragan Stojić (Mostar) 7. Asistenti: Samir Spahalić (Mostar) i Tomislav Kraljević (Ljubuški). Delegat: Suvad Alibašić (Sarajevo). Strijelci: 0:1 Husejnović (75), 0:2 Suljić (88). Žuti kartoni: Rovčanin i Kulaš iz Iskre, Omerović, Pantić i Kadić iz Bratstva. Igrač utakmice: Elvir Suljić (Bratstvo).
Iskra: Konjarić, Ćosić, Kovač, Alispahić, Rovčanin, Gurbeta, Mašić (Behić -), Zec (60. Karahasan –, 70. Jusufbašić -), Ivković, Kmetaš, Kulaš. Trener: Šener Bajramović.
Bratstvo: Mitrović, Pantić, Šuša, Nezić, Omerović, Mrković – (33. Suljić 7), Kadić, Šmigalović, Jahić, Smajlović (85. Mustafić -), Delić (75. Husejnović). Trener: Denis Sadiković.
Svaka čast mali
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.