Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Khedira doktorski ali samo u drugom poluvremenu, generalno cijela ekipa u drugom poluvremenu doktorski, ne treba ničije viđenje osporavat, prvo poluvrijeme je bilo bara-bara s Ukrajinom, nadam se da ubuduće se neće čekat poluvrijeme da konsoliduju redove pa da zaigraju šampionski.
Koliko god kritikovo Ozila, s pravom ili ne, covjek je majstor. Jednim potezom rjesava. Igrao je katastrofalno, mislim samo zbog postavke Lowa, i opet upisa asistenciju.
Dosta bolje su odigrali u drugom poluvremenu i Ukrajina nije imala prilike kao u prvom poluvremenu, no sveukupno ovo je bilo lose i nadajmo se da ce napredovati kako turnir bude odmicao...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sveukupno ovdje ima mjesta za prcu Kimmicha da pokaze mooda
Slijedi tradicionalno neugodna druga utakmica.
Slijedi tradicionalno neugodna druga utakmica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja sam zadovoljan,momci su ginuli na terenu,jedino me Götze razocarao.
Trener se prije utakmice dvoumio koji Mario ce da pocne utakmicu,nadam se da mu je sad sve jasno
Trener se prije utakmice dvoumio koji Mario ce da pocne utakmicu,nadam se da mu je sad sve jasno
Treba probaz bez oba.
Muller u vrh i neko od Draxler,Sirle i Sane po krilima ili cak ubogi Ozil da se ojaca sredina sa Bastianom Khedirom i Kroosonjom
Muller u vrh i neko od Draxler,Sirle i Sane po krilima ili cak ubogi Ozil da se ojaca sredina sa Bastianom Khedirom i Kroosonjom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Veza sa Kroosom, Khedirom i Schweinsteigerom je nemoguca ako mislis igrati sa dva krila. Low samo treba prestati forsirati Gotzea kao laznu devetku i imas top formaciju
Kajzere ta veza je osvojila SP
Igrali su zajedno od osmine do finala
Ko je pomno pratio Bayern ove sezone nek mi napise kakav je Lewa sa zicerima u smislu 1 od 5 po utakmici pogodi npr
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kad se Hummels vrati i kad Goetze ustupi mjesto Gomezu.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Uff, vidi fakat. Ali opet, to znaci guranje Kroosa na desetku. Kroos je ok na toj poziciji ali na ovoj kao centralni veznjak je najbolji na svijetu. Ok, bio je MOTM protiv Brazila na toj poziciji ali bih rekao da je to jedan bljesak i da ce uvijek na ovoj ponuditi vise.Besic je napisao/la:Kajzere ta veza je osvojila SP
Dalje, to je bilo prije 2 godine. Pitanje je u kakvoj situaciji je Bastian, prije svega sto se fizicke spreme tice, da odgovori najjacim utakmicama.
Ozil, koliko god ga ti ne volio ce vjerovatno biti prvi sastav ubuduce, i on na krilu nije nikakav faktor. Dobro, i sad je u ovakvoj formi da ni sad nije neki faktor ali racunam da se sabere malo i onda imas top igraca kad igra svoju poziciju a ne krilo.
Ta formacija, iako je uzela svjetsko, ima svoje minuse i mislim da 4-2-3-1 sa Kroosom i Khedirom u vezi, te Ozilom ispred njih bolje lezi Njemcima i da sa tom formacijom imaju sve preduslove da demonstriraju atomski fudbal po uzoru na Bayern prije 4 godine.
Kajzere većinski se slažem s tobom.
Hronično nedostaje Mats Hummels.
Ovi hadalji danas nisu znali iskoristit prilike.Lewa će im djecu pravit ako budu ovakvi,hajd ne može protiv Boatenga ali već Mustafij viđat ćemo.
Hronično nedostaje Mats Hummels.
Ovi hadalji danas nisu znali iskoristit prilike.Lewa će im djecu pravit ako budu ovakvi,hajd ne može protiv Boatenga ali već Mustafij viđat ćemo.
- samo_lijevo
- Kontakt:

Jedan je princ Poldi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Al Lewa će ih satrat
Čuj Boateng 7.3 i Neuer 7.6 yebem ti ženo majku ko god ovo ocjenjuje
Ako se kojim slučajem obezbjedi osmina u narednom kolu mogo bi Low fino zarotirat protiv otočkih mesara. Sane, Kimmich, Weigl Gomez zaslužuju priliku.
I šta kažu, Ramos? 
Kao sto sam se i pribojavao, ova Njemacka ima preveliku rupu u odbrani, odnosno na relaciji odbrana - veza.
To je nesto veoma slicno kao i problem h Bayernu. Jedna Ukrajina (nije toliko losa, ali nije kvalitet top 5ekipa) je stvorila previse 100%-nih prilika da bi se olako zazmirilo na to.
Pitam se sta ce biti ako se ovako bude igralo protiv jačih ekipa???
Odbrana ce dobiti na snazi i sigurnosti kada se Hummels oporavi, a najbitnije je da on bude spreman kada krene knock out faza.
Howedes i Hector su ajmo reci, solidni sa tendencijom dobri.
Ovo gore, veza i napad, vidi se da nije uigrano i da nisu proveli mnogo utakmica zajedno.
Moram primjetiti da je Khedira veoma siguran, ali da usporava napade. Dok je za Krossa svaka rijec suvisna. Jednostavno genijalac.
Ozil solidan, nismo ga navikli gledati na ovako visokom nivou u elfu. Gotze se trudio dosta, kvalitet neosporan, Draxler takodjer, vjerujem da mu pozicija lijevog krila vise odgovara nego Schurleu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Muller ce nadoci i pruziti najbolje kada bude najpotrebnije to sam siguran.
Schweini...zabio je go, nadam se da je spreman za najvece terete jer je on TFSI elfa (bi turbo benzin).
On i Kross moraju igrati zajedno ukoliko elf planira do kraja.
Vjerujem da je najveca prednost elfa u odnosu na sve ostale ekipe siroka i nadasve kvalitetna klupa.
To je nesto veoma slicno kao i problem h Bayernu. Jedna Ukrajina (nije toliko losa, ali nije kvalitet top 5ekipa) je stvorila previse 100%-nih prilika da bi se olako zazmirilo na to.
Pitam se sta ce biti ako se ovako bude igralo protiv jačih ekipa???
Odbrana ce dobiti na snazi i sigurnosti kada se Hummels oporavi, a najbitnije je da on bude spreman kada krene knock out faza.
Howedes i Hector su ajmo reci, solidni sa tendencijom dobri.
Ovo gore, veza i napad, vidi se da nije uigrano i da nisu proveli mnogo utakmica zajedno.
Moram primjetiti da je Khedira veoma siguran, ali da usporava napade. Dok je za Krossa svaka rijec suvisna. Jednostavno genijalac.
Ozil solidan, nismo ga navikli gledati na ovako visokom nivou u elfu. Gotze se trudio dosta, kvalitet neosporan, Draxler takodjer, vjerujem da mu pozicija lijevog krila vise odgovara nego Schurleu.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Muller ce nadoci i pruziti najbolje kada bude najpotrebnije to sam siguran.
Schweini...zabio je go, nadam se da je spreman za najvece terete jer je on TFSI elfa (bi turbo benzin).
On i Kross moraju igrati zajedno ukoliko elf planira do kraja.
Vjerujem da je najveca prednost elfa u odnosu na sve ostale ekipe siroka i nadasve kvalitetna klupa.
Stern des Südens
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja odgledah samo prvo poluvrijeme i meni ona odbrana ne izgleda bas najbolje. Posebno desna strana, uvijek prazan prostor. Je li do toga da je takva formacija, pa neko iz veze ne uspije to zatvoriti ili desni bek (Mustafi?) pomaze u sredini pa mu ostaje prazan prostor ili se lik zanese pa i ne konta da treba biti na toj desnoj strani 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.