Zvjezdan Misimović

Arnelinho
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Arnelinho » 23 jun 2011, 02:57

harishp je napisao/la:Jos kad bi se slozilo sa temom,gdje bi vam kraj bio.
Naravno da se slaže sa temom. O Misimoviću se priča, naravno u ovkirima reprezentacije. Da li treba ili ne treba igrati? Ako ne, ko mu je zamjena i kakve posljedice povlači njegovo neigranje?-eto ti je podtema. :D

A @gollum...Hajrović će biti dobar igrač. ;)

btw.
U principu smo se prepirali oko toga, da li bi trebali mijenjati sistem, ako Misimovića izbacimo. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jun 2011, 03:01

Aha,prije ce te Dzeku ''istjerati''nego Misketa.Taj je tvrd orah. :mrgreen:Misketu je potreban Magath pod hitno,sa ovom pamecu i iskustvom i malo manje kila u guzici.Opet bi on bio onaj stari.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 23 jun 2011, 13:07

nego hajmo ovo interesantno naglabanje o formaciji i sastavu nastaviti na --bih-grcka--ili -sastavi i formacije reprezentacija--,mozda je bolje......?
Sent from my Commodore 64

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 29 jun 2011, 17:19

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/die ... lazi/59748

ne bi bilo lose da se Misimovic vrati :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jun 2011, 19:22

19selo je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/die ... lazi/59748

ne bi bilo lose da se Misimovic vrati :)
Cuj nebi bilo lose.Jedina sansa da Miske ''vaskrsne'' :mrgreen: je Magath.
Medicinka i Felixovo ''brdo patnje''iz raja izasla.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 jun 2011, 19:31

Jos bi uredio liniju za mjesec dana. :D
Osim sto bi Magatha uveseljavao, isto bi radio i sa navijacima repke. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 20:29

Danas Miske presjedio na klupi, a ni u proslim tekmama nije bio standardan. :roll: . Sa ovakvom formom, tesko da moze konkurisati Pjanicu i Medunjaninu u repci, cinjenicom da se i Sejo vratio.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jul 2011, 20:30

Goalgetter je napisao/la:Danas Miske presjedio na klupi, a ni u proslim tekmama nije bio standardan. :roll: . Sa ovakvom formom, tesko da moze konkurisati Pjanicu i Medunjaninu u repci, cinjenicom da se i Sejo vratio.
nema veze sto sjedi, opet ce igrati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jul 2011, 20:31

Zar nije Pjana povrijeđen? Tako su barem prenijeli naši mediji. Dakle, Miske bi opet bio u 1. planu protiv Grčke.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jul 2011, 20:34

@Monolog
Ovim svojim postom mislio sam na utakmicu(e) protiv Bjelorusije u septembru.

Uostalom, Pape najvjerovatnije nece pozvati Rahimica, Misketa i Ibru, zato sto je sezona u Rusiji u punom toku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 00:04

Miske je uvijek u prvom planu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 25 jul 2011, 00:18

Virtu4l je napisao/la:Miske je uvijek u prvom planu.
U prvom planu za?

..............klupu.

Nije standardan, ne nije da nije standardan nego trenutno neigra nikako. Po Safetovim mudrim izjvama, niko nema mjesta u prvih 11 ko neigra redovno u klubovima.

Hm....osusio se Miske.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 00:21

Ako bi se vodili tvojim rezonima, onda Pjanić nebi bio pozvan ni na okupljanje reprezentacije? Obzirom koliko je igrao prošlu sezonu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 25 jul 2011, 00:25

Virtu4l je napisao/la:Ako bi se vodili tvojim rezonima, onda Pjanić nebi bio pozvan ni na okupljanje reprezentacije? Obzirom koliko je igrao prošlu sezonu.
Nisu to moji rezoni, nego Safetovi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 00:26

Anti NWO je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ako bi se vodili tvojim rezonima, onda Pjanić nebi bio pozvan ni na okupljanje reprezentacije? Obzirom koliko je igrao prošlu sezonu.
Znači da Safet ne poštuje svoje rezone? Pjanić nije standardan u svom klubu, a igra prvu postavu u reprezentaciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jul 2011, 17:04

Miske je carobnjak. Kao primjer njegova asistencija protiv Albanije. Dobiva loptu i vuce prema centru, direkt na odbrambenog igraca, stvara Maleticu prostor i onda mu daje pas, a Albanca salje po burek. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Moja nada je jos uvjek, da ce se sto brze vratiti u Bundesligu. Druge lige mu izgleda ne gode.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 jul 2011, 22:02

Virtu4l je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:
Znači da Safet ne poštuje svoje rezone? Pjanić nije standardan u svom klubu, a igra prvu postavu u reprezentaciji.
Mah Safet nije jednom pogazio svoju rijec, to je vise uobicajno postalo, mada iskreno bolji je Pjanic koji ne igra u prvo timu Lyona nego 99% igraca BiH koji mogu da igraju njegovu poziciju, a standardni su u svojim timovima.

Misljenja sam da ce Miske vjerovatno do samog oprostaja od reprezentacija da ima zagarantovanu prvu postavu, jer ipak je dosta uradio za ovu reprezentaciju, te ima kredita, a i ima loptu koja moze da izbaci bilo koju odbranu svijeta, te se sa Dzekom razumije kao niko.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 jul 2011, 22:16

Principatus je napisao/la:Miske je carobnjak. Kao primjer njegova asistencija protiv Albanije. Dobiva loptu i vuce prema centru, direkt na odbrambenog igraca, stvara Maleticu prostor i onda mu daje pas, a Albanca salje po burek. :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Moja nada je jos uvjek, da ce se sto brze vratiti u Bundesligu. Druge lige mu izgleda ne gode.
Ja bih rekao da je sve na Magathu. On je pokazao interesovanje da vrati Misketa, a siguran sam da ceka da se rijesi Diega i tek tad ce traziti playmakera.
Miske je idealan, a ne vjerujem ni da bi neko obestecenje preveliko bilo, a svi znamo da bi se sa pjesmom vratio u Bundesku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 jul 2011, 23:41

Miske odigrao protiv Volge deset minuta. Nije dobro, nikako.
Zvjezdane vracaj se u Bundesligu podhitno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 avg 2011, 08:46

Zapusto je guzove maks, trci ko neka baba.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.