SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 12:29

dema je napisao/la:
uglavnom rule opet si oderan jer sad dajes i Harisa
znaci ipak priznajes da si ga htjeo oderati, i dokle vise spominjes Aldridge-a, pa 3 puta sam ti pisao da je 4-4 u kategorijama, mene zanimaju samo poeni od Aldridge-a a mjega ocigledno skokovi i ukradene, to je sasvim normalan trejd bio, i ispadas samo smijesan sa poredjenjem sa svojim trejdom.

Sto se tice trejda Ruleta i Captiana, evo usporedbe: izbacujem najlosijeg (Zellera)

-----------------FG----FT----Pts---3Pts---Rbs---Ass----Stl---Blk---TO
Rule-----------:45%--81/2%-58,7--2,2---24,3---10,6--3,7---2,8---8,7

Celticcaptain :50%--75/6%-52,7--2,5---17,9---7,3---3,6---3,3---4,6

evo moje misljenje, znaci rule gubi drasticno na glavnim statistikama (poeni, asisti i skokovi) a dobija drasticno na izgubljenim loptama. statisticki na veliko gledano to izgleda 5:4 za Captiana, ali puno gubi na glavnim statistikama, eto recite vi meni sta ovdje da radimo?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 04 jan 2015, 12:32

Niko ne spori da je dema bolje prosao u tejdu, covjek cisto napominje da se halabuka nije dizala kad bi komesar nekog pocetnika prevario. Onda je sve bilo ok, kao npr. prosle godine Reddick za Vucevica i slicne bravure. :crazy:
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 jan 2015, 12:33

Ubacite onda dva jos komesara, nek jedan bude od ovih novih ili sa dna tabele trenutne, i jedan od starijih/s vrha....
Ono sto bi valjalo npr. jeste da se ostavi 2-3 dana prostora kad se prihvati trade, da i ostali vide, i ponude svoje nesta ovde na forumu npr., jer neko nece nuditi za Cousinsa mozda jer misli da nije na trade listi...

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 12:35

JHam je napisao/la:Ubacite onda dva jos komesara, nek jedan bude od ovih novih ili sa dna tabele trenutne, i jedan od starijih/s vrha....
Ono sto bi valjalo npr. jeste da se ostavi 2-3 dana prostora kad se prihvati trade, da i ostali vide, i ponude svoje nesta ovde na forumu npr., jer neko nece nuditi za Cousinsa mozda jer misli da nije na trade listi...
Evo ja odmah predlazem Jose-a i jos jednog i onda kada bude trebalo da se odobri trejd da dva komesara moraju potvrditi da bi trejd prosao, jel posteno?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 12:54

Tracy3McGrady je napisao/la:
JHam je napisao/la:Ubacite onda dva jos komesara, nek jedan bude od ovih novih ili sa dna tabele trenutne, i jedan od starijih/s vrha....
Evo ja odmah predlazem Jose-a i jos jednog i onda kada bude trebalo da se odobri trejd da dva komesara moraju potvrditi da bi trejd prosao, jel posteno?
jeose svakako i moze jedan od slabijih eli nista 2 svaki trade na glasanje i odredit minimalan broj koji treba,nece vise komesari o tom odlucivat basr vas bilo i trojica,glasanje i posteno ako meni to trazis onda tako i treba

work pa naravno jedan si od rijetkih koji je shvatio sta hocu rec i dalje kazem da je trade Aldridge deranje Paul losiji od Aldridgea a Deron bolji od Smitha,statistiku sam ti pokazao ti u ukupno pobjedjujes i plus kategorije u kojima dobijas su drasticno na tvojoj strani a njemu racunas kategoriju blokovi 0,1 daj nemoj zezat

ukupno nas vrli komesar u 2 trade postena i fina dao
Paul,Josh Smitha,Lopeza i Varejao
dobio Westbrooka,Giannisa,Aldridge,Deron Wiliams i onda lik o realnim trade-ovima prica
ako ovo dvoje nije deranje ne znam sta jest
ali kad je komessar u pitanju 1000 izgovora te ovo te ono,te trazio centre te ja mu dao,te West me iznenadio formom,te tu smo negdje itd

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jan 2015, 12:55

Zasto bi izbacivao Zellera kad je dio trejda? Prva ponuda koju sam poslao i bila je bez njega i onda sam vidio da previse on gubi i ja dobijam. I ukljucio sam i Zellera da poravna rezultate malo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 12:57

komesare ne postoje glavne statistike,vec i izgubljene su bod ko i poeni
to si izmislio bezveze nista vise meni nece donijet pobjeda u poenima vec u izgubljenim ili u procentima suta

zato ste ces ti nac Zellera u free agent i to nadoknadit,tako je meni receno sto bi ti bio poseban pa nisi ti komesar da mozes sam sebi odobrit

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 12:58

IlCapitano je napisao/la:Zasto bi izbacivao Zellera kad je dio trejda? Prva ponuda koju sam poslao i bila je bez njega i onda sam vidio da previse on gubi i ja dobijam. I ukljucio sam i Zellera da poravna rezultate malo.
Zato sto brate on mora izbaciti jednog igraca iz svoje ekipe, i to bi znacilo kao da mu nisi ni dao Zellera, kontas? To je taj problem kad se radi zamjena 3 za 2 ili u ovom slucaju 4:3

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jan 2015, 13:00

IlCapitano je napisao/la:Zasto bi izbacivao Zellera kad je dio trejda? Prva ponuda koju sam poslao i bila je bez njega i onda sam vidio da previse on gubi i ja dobijam. I ukljucio sam i Zellera da poravna rezultate malo.
Zato sto brate on mora izbaciti jednog igraca iz svoje ekipe, i to bi znacilo kao da mu nisi ni dao Zellera, kontas? To je taj problem kad se radi zamjena 3 za 2 ili u ovom slucaju 4:3
Izbacio je Smarta koji mu donosi mizerne brojke. Cak da ubaci Smarta u trade i da bude 4 za 4 opet bi bio gornji u konacnom rezultatu.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 13:05

IlCapitano je napisao/la:
Izbacio je Smarta koji mu donosi mizerne brojke. Cak da ubaci Smarta u trade i da bude 4 za 4 opet bi bio gornji u konacnom rezultatu.
Eto ubacite Smarta ili nekog drugog i problem rijesen. Najveci problem u ovome svemu je, sto je Rule zadnjih par dana nazainteresovan, ili bar mi djeluje tako, i nece covjek da se pegla oko pregovaranja, da je to onaj pravi rule iz sampionskih dana, to bi bila druga prica. Jer realno gledano, igraca poput smarta na FA listi ko kise, ali tvoj trejd u odnosu na onaj demin je mnogo realniji. Eto skontajte nesto 3-3 ili 4-4 i ja cu to, kao i do sada potvrditi ako je to i malo normalno, dok demin trejd jednostavno nije mogao proci.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 13:06

svakako ne moze dok se ne ubace jos 2 komesara i ne uvede neka vrsta glasanje,nema vise samovolje naseg komesara
kad se ovo sve izorganizuje dotad nema trade-ova nikom

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jan 2015, 13:09

ma tracy brate moj ja sam zaintresovan i igram ligu mozda sam je 1 2 put noc fulio jer radim pa rano legnem pa mi ove povrede unisste a sto se tice oko pregovaranja nemam zivaca kad nekom nesto trazim i nudim nesto mimo ove trojice za all stara dam mu npr evo 3 igraca a on meni nista pa zato se cini da je to tako
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 13:12

Rule_hz je napisao/la:ma tracy brate moj ja sam zaintresovan i igram ligu mozda sam je 1 2 put noc fulio jer radim pa rano legnem pa mi ove povrede unisste a sto se tice oko pregovaranja nemam zivaca kad nekom nesto trazim i nudim nesto mimo ove trojice za all stara dam mu npr evo 3 igraca a on meni nista pa zato se cini da je to tako
ma komesar sve zna i da ne igras i da si nezainteresovan ma cudo jedno

evo danas cemo napravit to 3 komesara -tmac,jose i moze npr majestic duze je tu a medju zadnjim je.
i glasanje i rok 2-3 dana sto kaze jose.i gotovo i dotad se ne pravi lud i ne govori sta kome treba za trade prvo ovo rijesit pa onda dalje

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 13:18

Rule_hz je napisao/la:ma tracy brate moj ja sam zaintresovan i igram ligu mozda sam je 1 2 put noc fulio jer radim pa rano legnem pa mi ove povrede unisste a sto se tice oko pregovaranja nemam zivaca kad nekom nesto trazim i nudim nesto mimo ove trojice za all stara dam mu npr evo 3 igraca a on meni nista pa zato se cini da je to tako
Moras brate nariktati da ti igraci budu u sastavu slijedecih par dana i tako ne moras ulaziti svaki dan. A sto se tice pregovora, saljes zanimljive igrace gdje puno dajes ali i puno dobijas, jer za Cousansa mozes puno dobiti, npr. 2 dobra za jednog odlicnog, i tako prosiris ekipu sa dobrim igracima, jer jedan igrac ti ne moze sam donijeti play off

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jan 2015, 13:39

Tracy3McGrady je napisao/la: Eto ubacite Smarta ili nekog drugog i problem rijesen. Najveci problem u ovome svemu je, sto je Rule zadnjih par dana nazainteresovan, ili bar mi djeluje tako, i nece covjek da se pegla oko pregovaranja, da je to onaj pravi rule iz sampionskih dana, to bi bila druga prica. Jer realno gledano, igraca poput smarta na FA listi ko kise, ali tvoj trejd u odnosu na onaj demin je mnogo realniji. Eto skontajte nesto 3-3 ili 4-4 i ja cu to, kao i do sada potvrditi ako je to i malo normalno, dok demin trejd jednostavno nije mogao proci.
Eto ponisti onda trade i da mu posaljem novu ponudu.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 13:45

Tracy3McGrady je napisao/la: Eto ubacite Smarta ili nekog drugog i problem rijesen. Najveci problem u ovome svemu je, sto je Rule zadnjih par dana nazainteresovan, ili bar mi djeluje tako, i nece covjek da se pegla oko pregovaranja, da je to onaj pravi rule iz sampionskih dana, to bi bila druga prica. Jer realno gledano, igraca poput smarta na FA listi ko kise, ali tvoj trejd u odnosu na onaj demin je mnogo realniji. Eto skontajte nesto 3-3 ili 4-4 i ja cu to, kao i do sada potvrditi ako je to i malo normalno, dok demin trejd jednostavno nije mogao proci.
Eto ponisti onda trade i da mu posaljem novu ponudu.
Eto sve je ponisteno, i sad mu iznova saljite ponude i neka on odluci kome da prihvati ponudu :thumbup:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 13:48

jesi ti dobro komesare nema trade-ova dok ovo ne rijesimo i ne mozes vise ti sam odlucivat nije ovo tvoje privatno
izabrat cemo 3 komesara i glasanje i vozdra dosta te je vise,fora pristao na ovo a i dalje govori dodaj ovo da ti prodje

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 13:54

dema je napisao/la:jesi ti dobro komesare nema trade-ova dok ovo ne rijesimo i ne mozes vise ti sam odlucivat nije ovo tvoje privatno
izabrat cemo 3 komesara i glasanje i vozdra dosta te je vise,fora pristao na ovo a i dalje govori dodaj ovo da ti prodje
Koji si ti lik Bog te, nmg. da vjerujem :crazy:

Ako bude 3 komesara onda nema glasanja, a ako hoces glasanje onda koji ce nam racku 3 komesara :? :? :?

I eto izaberi/te jos 2 komesara, a sve do tada cu ja biti komesar kao i do sada, sto prije nadjes 2 komesera to meni dajes manje fore da i dalje drzim privatnu ligu :(

Nego pripremi vazelin :wave: :wave: :wave:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jan 2015, 13:54

Eto Rule, ista ponuda, samo Smart ubacen kojeg si ionako bio izbacio. ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 jan 2015, 13:57

Celtics imas ponudu...cini mi se da obojica dobijamo/gubimo male procente...

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.