NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Solvay1921
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Solvay1921 » 20 feb 2014, 22:36

Ja vam zelim svu sportsku srecu i neka nabolji izbori plasman u PL. Ne bih volio da bilo ko radi ono sto je Jedinstvo radilo u borbi za opstanak prosle godine, ali danas je to vec druga prica i imate zdravu sportsku sredinu i ljude koji znaju sta hoce.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 22:40

Gorki je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la: mi smo ih razbili u Bihacu i ne bojimo se te utakmice u Tuzli nimalo !

Više od 90% ekipe NEMA koja je igrala u Bihaću.Dakle igrate protiv sasvim druge Slobode.
pa jel ti to shvatas kao neku prednost jer nemate 90% one ekipe koja je bila u prvom dijelu sezone? :lol: :lol: :lol: ... pojma nemas koliko je bitno zadrzati "okosnicu" ekipe ali dobro otom potom! eto nama prve lige FBiH za 10 dana :D

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 22:42

Gorki je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la: mi smo ih razbili u Bihacu i ne bojimo se te utakmice u Tuzli nimalo !

Više od 90% ekipe NEMA koja je igrala u Bihaću.Dakle igrate protiv sasvim druge Slobode.
Upravo tako to je nasa prednost Slobodina neuigranost :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 22:43

Iceplayer je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Upravo tako to je nasa prednost Slobodina neuigranost :D
ne Iceplayer to je njihova snaga sto nemaju 90% one ekipe iz prvog dijela :lol: :lol: ... a levata majko mila ! :lol: :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 feb 2014, 22:56

sto se Jedinstva i vaseg igrackog kadra tice imate tri igraca koja nose citavu ekipu Burazor, Stojanov i Dizdaric ostali taraba! Hamzabegovic je popusio 4 komada prosle sezone na Tusnju a ni ove nece puno bolje proci ;) ppojacanja koja ste doveli su tragikomicna pocevsi sa Jaranovicem zatim Malbasicem i na kraju neprikosnovenim Turkovicem 3 gola u 60 utakmica :lol: a dovoljno smo se mi uigrali da vas pokaramo na po Tusnja 8-)
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2014, 23:00

fukaratz je napisao/la:sto se Jedinstva i vaseg igrackog kadra tice imate tri igraca koja nose citavu ekipu Burazor, Stojanov i Dizdaric ostali taraba! Hamzabegovic je popusio 4 komada prosle sezone na Tusnju a ni ove nece puno bolje proci ;) ppojacanja koja ste doveli su tragikomicna pocevsi sa Jaranovicem zatim Malbasicem i na kraju neprikosnovenim Turkovicem 3 gola u 60 utakmica :lol: a dovoljno smo se mi uigrali da vas pokaramo na po Tusnja 8-)
Mislis na Durakovica :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 23:05

fukaratz je napisao/la:sto se Jedinstva i vaseg igrackog kadra tice imate tri igraca koja nose citavu ekipu Burazor, Stojanov i Dizdaric ostali taraba! Hamzabegovic je popusio 4 komada prosle sezone na Tusnju a ni ove nece puno bolje proci ;) ppojacanja koja ste doveli su tragikomicna pocevsi sa Jaranovicem zatim Malbasicem i na kraju neprikosnovenim Turkovicem 3 gola u 60 utakmica :lol: a dovoljno smo se mi uigrali da vas pokaramo na po Tusnja 8-)
Vidise da nemas pojma zato suti, pod 1 nismo doveli nikakvog Turkovica, pod 2 nismo doveli samo Jaranovica i Malbasica, pod 3 imamo mi igraca koji su dobivali ponude iz Sarajeva i Zelje pa su odbili ponude zato suti ako neznas...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 feb 2014, 23:05

fukara87 je napisao/la:
dobro me ispravi :lol lapsus :lol:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 feb 2014, 23:08

Iceplayer je napisao/la:
Vidise da nemas pojma zato suti, pod 1 nismo doveli nikakvog Turkovica, pod 2 nismo doveli samo Jaranovica i Malbasica, pod 3 imamo mi igraca koji su dobivali ponude iz Sarajeva i Zelje pa su odbili ponude zato suti ako neznas...
jbg greska se potkrade a znam itekako sve o tom igracu jos dok je za Velez i Travnik igro uglavnom vic od igraca :lol:
Sloboda Tuzla

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 23:08

fukara87 je napisao/la:
Durakovic je nije Turkovic.. eto koliko si pametan !
posto vidim koliko ti NEZNAS o ekipi Jedinstva necu da se raspravljam sa tobom uopste, ne spomenuti Kahrija,Kovu,Pljevljaka i Pašu samo pokaziva koliki si ti strucnjak ... a i da je sve to kako ti kazes, da smo mi taraba od ekipe zasto smo onda mi pobjedili Koper 3:0 a vi igrali 1:1 ? znaci vi ste vece tarabe od nas :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 feb 2014, 23:12

Solvay1921 je napisao/la:Drugovi moji, misilim da nemate nimalo razloga da se smijete toliko. Gledao sam danas Slobodu na Tusnju protiv V. Obarske i mogu vam reci da je Sloboda prejaka. Ne znaci to da nece izgubiti u Lukavcu :D , ali mislim da tesko mozete igrati bolje od njih. Narocito kad vam igra Jaranovic koji ce prodati svaku utakmicu u kojoj bude igrao kao sto je i ovdje prodao protiv Viteza ili za pare dobio treci zuti karton samo da ne igra protiv Slobode.

I za vasu informaciju taj isti Jaranovic je neki dan vidjen u Tuzli sa celnicima Slobode ;)
Dobro, priznajem da si upucen sto se tice nekih stvari, ali ne mora sve jbg.na forum. Pozdrav.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 21 feb 2014, 08:35, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 feb 2014, 23:12

@anonymous001 ti si meni pravo dobar za humor :lol: :lol: svaka cast decko jes nadaren .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 feb 2014, 23:13

anonymous001 je napisao/la: Durakovic je nije Turkovic.. eto koliko si pametan !
posto vidim koliko ti NEZNAS o ekipi Jedinstva necu da se raspravljam sa tobom uopste, ne spomenuti Kahrija,Kovu,Pljevljaka i Pašu samo pokaziva koliki si ti strucnjak ... a i da je sve to kako ti kazes, da smo mi taraba od ekipe zasto smo onda mi pobjedili Koper 3:0 a vi igrali 1:1 ? znaci vi ste vece tarabe od nas :lol: :lol: :lol:

:roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 20 feb 2014, 23:13

Ja vas stvarno ne razumijem sta radite na ovo temi (odredjeni tuzlaci) i nasi pojedini, smirite se malo. Ja sam jucer gledao trening Jedinstva, vjerujte da klub nije bio bolji i slozniji zadnjih 10 godina. Sto se tice ovih par dobrih igraca, vidjet cemo nakon par kola kako stvari stoje, ali u jedno sam siguran, Sloboda iako meni drag klub ako sad ne udje, nema je nigdje, nije mala stvar ovolike pare potrositi i ne uci u ligu. Kad se prica ko je dosao, neka se malo oni zamisle, nek prebroje koliko njihovih ("pojacanja") 14 igraca ima utakmica u zadnjih godinu i pol dana. Druga stvar je ta sto su to sve paradzije i to teske, da se razumijemo svi igraju za pare, ali ovi su dosli da koju uzmu, i samo malo nek bude problema ode to sve u helac. A sto se tice Jedinstva, vecina tih momaka igra preko godinu dana skupa, slozni su svi, uigrani, imaju vrhunske uslove, i dokazali su da kad je bilo najteze da im pare nisu sve. I jos jedna stvar, stvarno ne razumijem ove padobrance sto upadaju vec par mjeseci sa dezinformacijama, jeste li se toliko uplasili, jeli vas strah???
Lijep pozdrav svim istinskim navijacima.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 feb 2014, 23:22

bit cete zguzeni na Tusnju i to je to ;) moram malo anonimnog i ovog djecacica podjebavat :!:
Sloboda Tuzla

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 feb 2014, 23:25

fukaratz je napisao/la:bit cete zguzeni na Tusnju i to je to ;) moram malo anonimnog i ovog djecacica podjebavat :!:
pa dobro vi ste vec zguzeni u Bihacu :lol: :lol:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 23:27

Jedan primjer za ovo igrac je levat i to... Stojanov i Burazor igrali u 3. ligi, a svi znate da su to igraci kalibra za PL zato nista nereci dok nepocne igrati...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 feb 2014, 23:30

anonymous001 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:bit cete zguzeni na Tusnju i to je to ;) moram malo anonimnog i ovog djecacica podjebavat :!:
pa jesmo bilo je tu nekih drugih stvari, nekih dugova koji su se trebali vratiti al nebitno. bitno je da cete biti docekani kako i zasluzujete te da ce vase silovanje biti prenoseno na televiziji :lol:
Sloboda Tuzla

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 feb 2014, 23:36

fukaratz je napisao/la:
pa jesmo bilo je tu nekih drugih stvari, nekih dugova koji su se trebali vratiti al nebitno. bitno je da cete biti docekani kako i zasluzujete te da ce vase silovanje biti prenoseno na televiziji :lol:
Necu nista reci, ali necete moci igrati na vasu glavnu kartu, kupovanje utakmica...

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 20 feb 2014, 23:41

fukaratz je napisao/la:
realno Sloboda moze uci samo ako bude kupovala utakmice, u sto ne sumnjam da se nece podmazivati na poluvremenima nekih utakmica, a to na tusnju cemo da vidimo, ima do toga jos, masta moze svasta, ali realno tesko da sloboda moze mnogo protiv lidera

al' opet razumijem ja vas strah od jos jedne polusezone razocarenja i ponovnog propustanja ulaska u PL, pa ponovo idi po vukojebinama igrati ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.