ja samo pretpostavljam,nisam rekao sigurno,pa na iznenadjenjima se pare uzimaju,ha ya...Gluposti je napisao/la:Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usimadizda22 je napisao/la:evo treba u cetvrtak obratiti paznju na par panathinaikos-marousi,pana je ispao,marousiju treba pobjeda da bi stigli partizana,grk bi grku trebao dati,kvota 3,6! siena ce tuci efesa,jer pobjedom stize jednog od prvoplasirana dva,doduse mala kvota 1,2! isto tako par iz iste grupe,real-makabi,kec je izgledan,1,25 kvota! barsa ce traziti mozda handikep protiv partizana ako nista zbog onog prebijanja u beogradu,e sad ne znam koja ce kvota biti... eto to je analiza kosarke za prekosutra! sretno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ljudi pa furajte onog Evansa iz Kingsa, 1.85 kvota više od 20.5 poena. 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
i mene haveru al za 99,99 na cenera, tako da samo tonem dublje i dobljeGunnerS je napisao/la:obori me bury - darlinghton... Hebo majku 1:1... 74 KM na 3 markice... c c c, pa stvarno me neće...
Zadnja izmjena: Admiral_TM87, dana/u 09 mar 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A ne mislis da je Pao tu utakmicu odigrao za Maroussi.Gluposti je napisao/la: Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
Zelja je ispucao toliko kredita protiv Partizana,da su pojedini poceli sumnjati da im pustaju utakmice, i plus nakon neuspjeha ove sezone,stolica mu se dobro klimala. Moje misljenje je,da je jednostavno to morao dobiti,da progura Maorussi,kada vec oni ne idu dalje.
I svakoj drzavi je u interesu da,kada vec jedan klub ne ide dalje,da barem prodje drugi, i 99% sam siguran da ce u ovu utakmicu Pao izaci sa "rezervnom varijantom". Barem tako mislim, i potajno se nadam
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ma i ja isto to kontam,jebga ko ne rizikuje ne profitira,odigrat te dvije kosarke sto sam naveo,jesu kvote 1,2 i 1,25 al jebga povecava ovu i odigrat eventualno neku siguricu 1x iz ove euro lige,et ako na dva dana se igra ubaciti i real,nesto sam siguran u njih,pa nece ispasti nakon osmine a domacini finala,ima dobra opcija,da ce oba tima u manchesteru dati go,e onda imaju dvije tekme turske lige po kojoj bi trebao doci kec na besiktas i dvojka na bursu jer se bore ta titulu,e sad ne volim tursku ligu tako da nisam siguran da cu to igrati,samo govorim iz tabela...neko_iz_mase je napisao/la:A ne mislis da je Pao tu utakmicu odigrao za Maroussi.Gluposti je napisao/la: Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
Zelja je ispucao toliko kredita protiv Partizana,da su pojedini poceli sumnjati da im pustaju utakmice, i plus nakon neuspjeha ove sezone,stolica mu se dobro klimala. Moje misljenje je,da je jednostavno to morao dobiti,da progura Maorussi,kada vec oni ne idu dalje.
I svakoj drzavi je u interesu da,kada vec jedan klub ne ide dalje,da barem prodje drugi, i 99% sam siguran da ce u ovu utakmicu Pao izaci sa "rezervnom varijantom". Barem tako mislim, i potajno se nadamjer cu zategnuti dvicu pa kud puklo da puklo. Ne mora znaciti da ce proci, al ja cu ici na tu varijantu
Koja sam ja pi*****, krme me ubolo
Na glavni listic stavim Fiorentina oba gol, Crewe zx2, wba 1 i jado ne smije staviti leedsa 2, ne smije staviti salzburga 1, ne smijem staviti qpr 1 i naredam 3-4 para daje gol i mrtvi shefild united ne moze zadnjem timu da da gol, timu kome je ja mislim svak do sada dao gol
Nije mi toliko do 80km, koliko me grize sto sam ispao glup i sto se kladim protiv sebe, tj nisam siguran

Nije mi toliko do 80km, koliko me grize sto sam ispao glup i sto se kladim protiv sebe, tj nisam siguran
nema potpisa
jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise 
EmirTM87 je napisao/la:jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise
Koliko si dobio ?
Noćas ako Bog da Utah 2, i Evans ako ga ima i ako igra +20.5 poena
odigrao sam :Neutral je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise
Koliko si dobio ?
Noćas ako Bog da Utah 2, i Evans ako ga ima i ako igra +20.5 poena
Arsenal 1
Sunderland 1x
Llaneli 1
Lakersi 1
S.Amman 1-3 mjesto
Dobitak 141 KM a uplatio 30 KM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoce li Bryant dati vise od 28.5..
Kad igraju Lakersi..
Kad igraju Lakersi..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
u 4:30 igrajuBaja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li Bryant dati vise od 28.5..![]()
![]()
![]()
![]()
Kad igraju Lakersi..
Idi ti slobodno spavaj, dobio si to ti. Mogućnost da Lakersi izgube 0.1%, a da bude neriješeno je 0.2%.
Očekujem da će pobijediti jedno 10-tak razlike, kakav Toronto, Bosh, Calderon, Bargnani i raja su preloši za Lakersi, koji imaju niz od tri poraza za redom.
Očekujem da će pobijediti jedno 10-tak razlike, kakav Toronto, Bosh, Calderon, Bargnani i raja su preloši za Lakersi, koji imaju niz od tri poraza za redom.
- NoName
- Kontakt:
Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2
Ulog: 100 KM
Real - Lyon (prolaz) 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2
Hajde i Lyon i nekako, ali Milan nema šanse, mislim mogu pobijediti United na Old Traffordu, ali mislim da ne mogu proći, to bi bila već fantastika.
Uplati 90km, i poslušaj mene 5 NBA parova i uloži tu 10km
iz tvojih usta u Bozije usiNeutral je napisao/la:Idi ti slobodno spavaj, dobio si to ti. Mogućnost da Lakersi izgube 0.1%, a da bude neriješeno je 0.2%.![]()
- NoName
- Kontakt:
Ovo je već uplaćeno. Pratim, dobro pogađaš inače, čak i iznenađenja (NirnbergNeutral je napisao/la:NoName je napisao/la:Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2
Hajde i Lyon i nekako, ali Milan nema šanse, mislim mogu pobijediti United na Old Traffordu, ali mislim da ne mogu proći, to bi bila već fantastika.![]()
Uplati 90km, i poslušaj mene 5 NBA parova i uloži tu 10km
to ti nekom drugom prosipajNoName je napisao/la:Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ma na Real je najsigurnije 1 ili na golove, a sad ko ce proci vidjecemo
- NoName
- Kontakt:
Kako to misliš? Ne prosipam nikom ništa nego sam napisao ono što sam odigrao. A ti, ako ti se ne sviđa, nemoj odigrati i problem rješen.otok je napisao/la:to ti nekom drugom prosipajNoName je napisao/la:Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2
Hhe, sretno ti bilo, ma ja ne volim igrati fudbal više. I kada ga nekad odigramo samo furam 1, dvice samo na bolje timove
Košarku igram najviše, posebno NBA, broj poena , to se može proći, hehe , samo malo statistke i to je to. Malo rooster pogledam , ko igra , a ko ne, oni stavljaju nekad smiješne kvote.
No da te ne morim, sretno ti.
Evo od mene prognoze za NBA
Bobcatsi 1 i to teška pobijeda.
Utah
Evans 2 poeni
Howard 2 poeni
Bogut 2 poeni

Košarku igram najviše, posebno NBA, broj poena , to se može proći, hehe , samo malo statistke i to je to. Malo rooster pogledam , ko igra , a ko ne, oni stavljaju nekad smiješne kvote.
No da te ne morim, sretno ti.
Evo od mene prognoze za NBA
Bobcatsi 1 i to teška pobijeda.
Utah
Evans 2 poeni
Howard 2 poeni
Bogut 2 poeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.