Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma

dizda22
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dizda22 » 09 mar 2010, 23:12

Gluposti je napisao/la:
dizda22 je napisao/la:evo treba u cetvrtak obratiti paznju na par panathinaikos-marousi,pana je ispao,marousiju treba pobjeda da bi stigli partizana,grk bi grku trebao dati,kvota 3,6! siena ce tuci efesa,jer pobjedom stize jednog od prvoplasirana dva,doduse mala kvota 1,2! isto tako par iz iste grupe,real-makabi,kec je izgledan,1,25 kvota! barsa ce traziti mozda handikep protiv partizana ako nista zbog onog prebijanja u beogradu,e sad ne znam koja ce kvota biti... eto to je analiza kosarke za prekosutra! sretno
Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
ja samo pretpostavljam,nisam rekao sigurno,pa na iznenadjenjima se pare uzimaju,ha ya...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2010, 23:15

Ljudi pa furajte onog Evansa iz Kingsa, 1.85 kvota više od 20.5 poena. :roll:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 mar 2010, 23:20

GunnerS je napisao/la:obori me bury - darlinghton... Hebo majku 1:1... 74 KM na 3 markice... c c c, pa stvarno me neće... :(
i mene haveru al za 99,99 na cenera, tako da samo tonem dublje i doblje :D :D u minusu sam stoju i po unazad 10 dana jos ovaj darlington zadnji
Zadnja izmjena: Admiral_TM87, dana/u 09 mar 2010, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 09 mar 2010, 23:20

Gluposti je napisao/la: Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
A ne mislis da je Pao tu utakmicu odigrao za Maroussi.
Zelja je ispucao toliko kredita protiv Partizana,da su pojedini poceli sumnjati da im pustaju utakmice, i plus nakon neuspjeha ove sezone,stolica mu se dobro klimala. Moje misljenje je,da je jednostavno to morao dobiti,da progura Maorussi,kada vec oni ne idu dalje.
I svakoj drzavi je u interesu da,kada vec jedan klub ne ide dalje,da barem prodje drugi, i 99% sam siguran da ce u ovu utakmicu Pao izaci sa "rezervnom varijantom". Barem tako mislim, i potajno se nadam :D jer cu zategnuti dvicu pa kud puklo da puklo. Ne mora znaciti da ce proci, al ja cu ici na tu varijantu :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 09 mar 2010, 23:37

neko_iz_mase je napisao/la:
Gluposti je napisao/la: Drug moj nema pustanja jedan Pao ke klub ime brend sinonim uspjeha i svega ostalo.Samo da se vratim na utakmicu partizan-pao da je partizan dobio osigural bih prolaza.dule i obradovic teski frendovi ja sam ocekivao da cim pistiit bez pekovica i jos nekih igraca odlaze u bg i tuku partizan u punom pioniru. mislim da marusi dobija tu po usima
A ne mislis da je Pao tu utakmicu odigrao za Maroussi.
Zelja je ispucao toliko kredita protiv Partizana,da su pojedini poceli sumnjati da im pustaju utakmice, i plus nakon neuspjeha ove sezone,stolica mu se dobro klimala. Moje misljenje je,da je jednostavno to morao dobiti,da progura Maorussi,kada vec oni ne idu dalje.
I svakoj drzavi je u interesu da,kada vec jedan klub ne ide dalje,da barem prodje drugi, i 99% sam siguran da ce u ovu utakmicu Pao izaci sa "rezervnom varijantom". Barem tako mislim, i potajno se nadam :D jer cu zategnuti dvicu pa kud puklo da puklo. Ne mora znaciti da ce proci, al ja cu ici na tu varijantu :D
ma i ja isto to kontam,jebga ko ne rizikuje ne profitira,odigrat te dvije kosarke sto sam naveo,jesu kvote 1,2 i 1,25 al jebga povecava ovu i odigrat eventualno neku siguricu 1x iz ove euro lige,et ako na dva dana se igra ubaciti i real,nesto sam siguran u njih,pa nece ispasti nakon osmine a domacini finala,ima dobra opcija,da ce oba tima u manchesteru dati go,e onda imaju dvije tekme turske lige po kojoj bi trebao doci kec na besiktas i dvojka na bursu jer se bore ta titulu,e sad ne volim tursku ligu tako da nisam siguran da cu to igrati,samo govorim iz tabela...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 mar 2010, 23:50

Koja sam ja pi*****, krme me ubolo :evil: :evil: Na glavni listic stavim Fiorentina oba gol, Crewe zx2, wba 1 i jado ne smije staviti leedsa 2, ne smije staviti salzburga 1, ne smijem staviti qpr 1 i naredam 3-4 para daje gol i mrtvi shefild united ne moze zadnjem timu da da gol, timu kome je ja mislim svak do sada dao gol :evil: :evil: :evil: :evil:

Nije mi toliko do 80km, koliko me grize sto sam ispao glup i sto se kladim protiv sebe, tj nisam siguran :evil: :evil:
nema potpisa

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 09 mar 2010, 23:57

jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:00

EmirTM87 je napisao/la:jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise :D

Koliko si dobio ? :mrgreen:

Noćas ako Bog da Utah 2, i Evans ako ga ima i ako igra +20.5 poena ;)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 mar 2010, 00:05

Neutral je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:jos samo Lakerse cekam... valjda ce dobiti ..vrijeme je vise :D

Koliko si dobio ? :mrgreen:

Noćas ako Bog da Utah 2, i Evans ako ga ima i ako igra +20.5 poena ;)
odigrao sam :
Arsenal 1
Sunderland 1x
Llaneli 1
Lakersi 1
S.Amman 1-3 mjesto

Dobitak 141 KM a uplatio 30 KM :D jos samo Lakerse cekam

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2010, 00:06

Hoce li Bryant dati vise od 28.5.. :? :?
:D :D
Kad igraju Lakersi.. :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 mar 2010, 00:08

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hoce li Bryant dati vise od 28.5.. :? :?
:D :D
Kad igraju Lakersi.. :roll:
u 4:30 igraju

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:11

Idi ti slobodno spavaj, dobio si to ti. Mogućnost da Lakersi izgube 0.1%, a da bude neriješeno je 0.2%. :mrgreen:

Očekujem da će pobijediti jedno 10-tak razlike, kakav Toronto, Bosh, Calderon, Bargnani i raja su preloši za Lakersi, koji imaju niz od tri poraza za redom.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2010, 00:12

Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2

Ulog: 100 KM
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:14

NoName je napisao/la:Manchester - Milan (prolaz) 2
Real - Lyon (prolaz) 2

Hajde i Lyon i nekako, ali Milan nema šanse, mislim mogu pobijediti United na Old Traffordu, ali mislim da ne mogu proći, to bi bila već fantastika. ;)

Uplati 90km, i poslušaj mene 5 NBA parova i uloži tu 10km 8-)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 mar 2010, 00:16

Neutral je napisao/la:Idi ti slobodno spavaj, dobio si to ti. Mogućnost da Lakersi izgube 0.1%, a da bude neriješeno je 0.2%. :mrgreen:

Očekujem da će pobijediti jedno 10-tak razlike, kakav Toronto, Bosh, Calderon, Bargnani i raja su preloši za Lakersi, koji imaju niz od tri poraza za redom.
iz tvojih usta u Bozije usi :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2010, 00:22

Neutral je napisao/la:
Real - Lyon (prolaz) 2

Hajde i Lyon i nekako, ali Milan nema šanse, mislim mogu pobijediti United na Old Traffordu, ali mislim da ne mogu proći, to bi bila već fantastika. ;)

Uplati 90km, i poslušaj mene 5 NBA parova i uloži tu 10km 8-)
Ovo je već uplaćeno. Pratim, dobro pogađaš inače, čak i iznenađenja (Nirnberg :D) ali ja sam duboko ubijeđen u ovo i stoga sam zažmirio. Ja sam na bwin uplatio 20 Eur i rekao sam da mi je to fond, kad to izgubim više neću igrati nikako, nisam igrao nekih 2 godine ništa. Trenutno stanje mi je nešto preko 200 Eur 8-) Kako došle tako i otišle, ja se samo igram.

otok
Kontakt:

Post Postao/la otok » 10 mar 2010, 00:24

Real - Lyon (prolaz) 2

to ti nekom drugom prosipaj

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 10 mar 2010, 00:27

Ma na Real je najsigurnije 1 ili na golove, a sad ko ce proci vidjecemo

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 mar 2010, 00:28

otok je napisao/la:
Real - Lyon (prolaz) 2

to ti nekom drugom prosipaj
Kako to misliš? Ne prosipam nikom ništa nego sam napisao ono što sam odigrao. A ti, ako ti se ne sviđa, nemoj odigrati i problem rješen.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2010, 00:30

Hhe, sretno ti bilo, ma ja ne volim igrati fudbal više. I kada ga nekad odigramo samo furam 1, dvice samo na bolje timove :mrgreen:

Košarku igram najviše, posebno NBA, broj poena , to se može proći, hehe , samo malo statistke i to je to. Malo rooster pogledam , ko igra , a ko ne, oni stavljaju nekad smiješne kvote.

No da te ne morim, sretno ti.

Evo od mene prognoze za NBA

Bobcatsi 1 i to teška pobijeda.
Utah
Evans 2 poeni
Howard 2 poeni
Bogut 2 poeni

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.