Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soxx
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la soxx » 20 mar 2014, 21:03

Niko ne kaze da nevalja adidas nego da nevalja dizajn. Ne mora se svima ni svidit ako je adidasov. O kvalitetu ne mozemo pricat dok ne dobijemp dres u ruke

Sent from my HTC One V using Tapatalk

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 mar 2014, 21:05

Nekoliko kruticara inozemskih :lol: :

Kamil Freliga • an hour ago
hahahaha and is it better than Legea? It is only plain white adidas kit with blue elements (same to Legea, but Legea blue addons was much better) and Bosnia crest. Shame, I like Bosnia National Team.

Justin Ronné • 2 hours ago
How did I know that little effort would be put into this kit.

tedmosby • 2 hours ago
I like the typography but the rest is lame.

Alee Martinez • 2 hours ago
is too generic, if we quit the bosnian federation logo we just have an adidas kit

Jorellana • 2 hours ago
I expected more from Adidas... This are just generic kits.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 21:06

Zovi ih na forum, svakako vam treba malo svježe krvi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 mar 2014, 21:07

OK su dresovi,nisu klasicni sablonski,ipak mi nismo Njemacka,Argentina,Brazil itd,itd...

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 21:08

Ovdje nije problem kako dres izgleda, nego svi ocekuju kako ce nama Adidas napraviti model koji niko do sad nije imao.
Cim su vidjeli S,Irska, jeko oni, kako to da mi imamo iste dresove kao oni?
A relano, onaj model sto bi trebao biti u plavoj boji je i vise nego odlican.

malo realnosti ne bi nam skodilo.
Jeko to mi da bi imali prednost kod Adidasa ispred recimo jedne Rumunije koja isto tako ima ovaj model kao sto bi mi trebali imati ovaj bijeli?
Cak se govori da su i oni Grcki Adidas dresovi nedostojni nas. Jesmo to veci i od Grcke?

Zna se koje zemlje i iz kojih razloga imaju ekskluzivu i za koje se rade posebni dizajni.

Njemacka - Da li treba nesto posebno pisati?
Spanija - Svjetski, Evropski prvaci.
Argentina - Samo cu pomenuti Messia koji je glavni adidasov model.
Rusija - Ogromno trziste puno para.
Japan - Glavna sila Azije i potrosacki luda nacija gdje ce od 130 000 000 stanovnika, njih vise od pola kupiti dres. Pa vi sad racunajte koje su to pare.
Mexico - Isto velika nacija sa potencijalnih 150 miliona kupaca.

A mi? Siromasna zemlja koja se prvi put kvalifikovala i koja ima potencijalno ne vise od 2,5 miliona kupaca (od cega vecina jako slabe platezne moci).

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 mar 2014, 21:08

Forestt je napisao/la:OK su dresovi,nisu klasicni sablonski,ipak mi nismo Njemacka,Argentina,Brazil itd,itd...
Znaci adidas kroji dresove dobre samo za te reprezentacije, a mi smo dobili babidas?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 mar 2014, 21:11

DonCorleone je napisao/la:
Forestt je napisao/la:OK su dresovi,nisu klasicni sablonski,ipak mi nismo Njemacka,Argentina,Brazil itd,itd...
Znaci adidas kroji dresove dobre samo za te reprezentacije, a mi smo dobili babidas?
mi smo dobili klasicni adidas,ali za nesto vise treba dosta pure pojesti.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 20 mar 2014, 21:11

soxx je napisao/la:Niko ne kaze da nevalja adidas nego da nevalja dizajn. Ne mora se svima ni svidit ako je adidasov. O kvalitetu ne mozemo pricat dok ne dobijemp dres u ruke

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sta to fali ovom dizajnu?
slika

slika

slika
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 20 mar 2014, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 21:12

pisac je napisao/la:Ovdje nije problem kako dres izgleda, nego svi ocekuju kako ce nama Adidas napraviti model koji niko do sad nije imao.
Ma nije problem u dresu, dres k'o dres, nego su više ogrezli u kritikovanju, tema više nije bitna, samo daj da kontriramo.

Nemaju pojma šta piše u ugovoru, šta se dogovorilo, ali oni u stvari sve znaju, kao i uvijek.
Voli te tvoje Sarajevo.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 mar 2014, 21:15

kakvi god da su bolji su od lege-e i bitno je da je adidas
ovo je tek pocetak
bice to puno bolje
ja sam zadovoljan
Semper Fidelis

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 mar 2014, 21:16

Pazi dresa Poljske, izgleda ko svemirski brod naspram naseg pijaca dizajna. Onoliko nekreativnosti u jednom dresu nema cak ni Legea. NIKE je naspram adidasa svemirski brod u domeni sportske opreme.

Ako jedan Lewandowski moze izgledati onako mocno, kako bi tek onda jedan Dzeko izgledao.? Pravda za Dzeku :mrgreen: . Evo pogledajte:

[youtube][/youtube]

Ja se nadam jos uvijek NIKE-u :mrgreen: .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2014, 21:17

fixator je napisao/la:kakvi god da su bolji su od lege-e i bitno je da je adidas
ovo je tek pocetak
bice to puno bolje
ja sam zadovoljan
Zasto su bolji? Po cemu? Legea je imala nekoliko boljih modela od ovoga sranja iz skladista Adidasa.

I zasto bi bilo bolje? Ovo je dres za SP, znaci najvece moguce takmicenje. I za to su nam sklopili dres za 5 minuta, sta cemo tek dobit za kvalifikacije?

Nike Sloveniji napravio unikatne dresove za proslo SP, a ovi nama daju kopiju kopije i sa pogresnim bojama. Bravo za kretene u savezu. Po obicaju nemaju ni grama ponosa, karaktera i pameti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 mar 2014, 21:17

pisac je napisao/la:Ovdje nije problem kako dres izgleda, nego svi ocekuju kako ce nama Adidas napraviti model koji niko do sad nije imao.
Cim su vidjeli S,Irska, jeko oni, kako to da mi imamo iste dresove kao oni?
A relano, onaj model sto bi trebao biti u plavoj boji je i vise nego odlican.

malo realnosti ne bi nam skodilo.
Jeko to mi da bi imali prednost kod Adidasa ispred recimo jedne Rumunije koja isto tako ima ovaj model kao sto bi mi trebali imati ovaj bijeli?
Cak se govori da su i oni Grcki Adidas dresovi nedostojni nas. Jesmo to veci i od Grcke?

Zna se koje zemlje i iz kojih razloga imaju ekskluzivu i za koje se rade posebni dizajni.

Njemacka - Da li treba nesto posebno pisati?
Spanija - Svjetski, Evropski prvaci.
Argentina - Samo cu pomenuti Messia koji je glavni adidasov model.
Rusija - Ogromno trziste puno para.
Japan - Glavna sila Azije i potrosacki luda nacija gdje ce od 130 000 000 stanovnika, njih vise od pola kupiti dres. Pa vi sad racunajte koje su to pare.
Mexico - Isto velika nacija sa potencijalnih 150 miliona kupaca.

A mi? Siromasna zemlja koja se prvi put kvalifikovala i koja ima potencijalno ne vise od 2,5 miliona kupaca (od cega vecina jako slabe platezne moci).
Ma mislim da nije probelem da se na postojeći template dodaju neki posebni detalji. Da se to može ugovoriti bez obzira što nismo Argentina. A sigurno smo imali i da biramo iz više templete modela..
Mexico nije uopće nešto poseban, sličan templete s linijama preko rukava, samo što su im dodali i detalje ("gromovi", te linije na sredini - vjerovatno u saradnji sa marketingom njihovog saveza). Ovaj Columbus ima baklave u pozadini...
S obzirom da je ovo s Adidasom an vrat na nos, u zadnji momenat, za takve stvari smo vjerovatno zakasnili.
Bio je onaj naš lik na forumu ovdje iz njihovog sjedišta, pisao ovdje, i otprilike i najavio ovaka rasplet s obzirom da se već dobro kasnilo s cjelom pričom (ako do ugovora uopšte dođe).. itd..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 mar 2014, 21:19

Legea imala boljih modela od adidasa :lol: :lol: .Vdjeli smo na Pjanicu

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2014, 21:20

A jest Sloveniji tesko unikatne dresove napravit. Sjebali su se dok su pokusavali tako zajeban detalj kao planinu stavit na dres.

Mozda su nam cevap trebali stavit, to svi vole.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 mar 2014, 21:22

Forestt je napisao/la:Legea imala boljih modela od adidasa :lol: :lol: .Vdjeli smo na Pjanicu
slika

slika

10 puta bolje. Jer nije iz skladista. Izgledamo kao morbidna kombinacija Finske i Grcke u ovim "dresovima" Adidasa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 mar 2014, 21:23

Ma za nas će Adidas naći specijalni tim stručnjaka da naprave nešto neviđeno do sad. Kada dres napokon bude gotov slijedi pomama za dresom Bosne i Hercegovine, prodaće čitavih 200 hiljada dresova...

C. Ronaldo proda toliko za mjesec dana...
Voli te tvoje Sarajevo.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2014, 21:24

slika
slika
slika
slika

Ili u prijevodu svaki dres sto smo mi ikada imali :roll: I trebalo mi je 16 sekundi da ih nadjem sve.

Nije iz skladista :roll:

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 20 mar 2014, 21:25

De ba jarane ako ti se svidja taj šrot kupuj ga i dalje.Ti si izgleda zaboravio kad nas je legeea zajebala sa znakom,pa su nasi morali prekrivat zato sto krsi pravila uefe,pa onda jednaka velicina dresova za sve itd,itd..Samo lud bi odabrao neku tamo legeu koju ni u njihovoj italiji nece niko umjesto adidasa

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 mar 2014, 21:26

Nike Lewandowski:

[youtube][/youtube]

Da jedan Dzeko trci u onome, dok Lewa izgleda ko svemirski brod, nije fer :mrgreen: .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, Google Adsense [Bot], Jegres, Proximic, Sheyi, Sveti i 45 gostiju.