hahahahaha nemoj aldu, dobar je on, samo nekad preskoci tabletu pa uleti ovamo ovako..Orton je napisao/la:upo ti haminsamogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- samogrbavica
- Kontakt:
Orton je napisao/la:upo ti haminsamogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
KHAJ PRICE
Amin.samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svaka cast.samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Najbolje bi vam bilo da dobijete Skenderbeu. Realno Sarajevo je jače od njih. A i blizu je.
Inače da, očekivao sam da će se strani gazda isprsiti sa novcem i obezbjediti neka "konkretnija" imena kao pojačanja.
Inače da, očekivao sam da će se strani gazda isprsiti sa novcem i obezbjediti neka "konkretnija" imena kao pojačanja.
@nesha
Nazalost, nismo jos u stanju dovesti nekoliko krupnih riba odjednom. Kad se isplate dugovi, onda mozemo ocekivat vise krupnijih riba, ovako ako sta iskrsne kao sto je Benkara, dobro i jest. Tanu je najmanji problem preko noci sastavit ekipu za grupe, ali nije cilj na taj nacin graditi uspjeh kluba, sto ja podrzavam maksimalno. Polahko, korak po korak. Dugovi, akademija, pa sve ostalo.
Nazalost, nismo jos u stanju dovesti nekoliko krupnih riba odjednom. Kad se isplate dugovi, onda mozemo ocekivat vise krupnijih riba, ovako ako sta iskrsne kao sto je Benkara, dobro i jest. Tanu je najmanji problem preko noci sastavit ekipu za grupe, ali nije cilj na taj nacin graditi uspjeh kluba, sto ja podrzavam maksimalno. Polahko, korak po korak. Dugovi, akademija, pa sve ostalo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tooo Alda,sta si to zaboravio popit' danassamogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma daj izraelce da se igramo,da se igramo,da se igramo !
Sabrine mi moje!
Nipošto APOEL I Izrael, ne znam kakva je situacija Mariboru ali su prošle godine igrali medju elitom i pokazali se jako dobro ali su dotle došli svi znamo kojom odlukom UEFAe. Lech nije dobar izbor, kao ni Qarabag. Sve u svemu užasna grupa, ovdje stvarno niste imali sreće.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
ZrinjskiMostar1994
- Kontakt:
Zajebano vam je ovo pravo,molite Boga za Maribor sanjima se moze igrat,uvjeren sam i sa ov im cipranima bi se dalo ovo ostalo neznam sta bi vam reko.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Baci Celo komsijama izraelce, bas da vidimo koliko su jakii

Majstore, dobit ćemo Maribor i proći, znaš kako je Levski ko od šale izbacio vas i Modriču, pa se desio Said, e sad je Maribor šutnuo vas i Zrinjskog, a desit će se Benko 
Zadnja izmjena: RN87, dana/u 22 jun 2015, 10:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KatastrofaRooney88 je napisao/la:Nipošto APOEL I Izrael, ne znam kakva je situacija Mariboru ali su prošle godine igrali medju elitom i pokazali se jako dobro ali su dotle došli svi znamo kojom odlukom UEFAe. Lech nije dobar izbor, kao ni Qarabag. Sve u svemu užasna grupa, ovdje stvarno niste imali sreće.
Neka baci, neće njihov trener svirat kraj na poluvremenu sigurnoEdisMulalic je napisao/la:Baci Celo komsijama izraelce, bas da vidimo koliko su jakii![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Teska grupa pravo i vas jednom da tezi raspored potrefi.
Maribor blizina i najbolje bi prosli sigurno..
Ostali Boze sacuvaj...
Izraelci i Kiprani imaju mentalitet da bi trpali kolko bi mogli do kraja(posebno ****,sad se i s repkom zakuhalo izmedju nas i njih,ljudi nas mrze sada bas)..vjerovatno bi bila kanonada neka
Lech atraktivan protivnik od kojeg se ispada lagano,al dobro gostovanje za raju i poznati protivnik.
A Karabag nagazna mina,neatraktivno,daleko ljudi dosta ulazu vidio se rezultat prosle sezone dokle su dogurali..jaki su ko beton
E sad nez sta bi rekao,ali mislim da i ove godine BiH predstavnik nece progurati to drugo kolo.
Normalnim navijacima sretno...
Maribor blizina i najbolje bi prosli sigurno..
Ostali Boze sacuvaj...
Izraelci i Kiprani imaju mentalitet da bi trpali kolko bi mogli do kraja(posebno ****,sad se i s repkom zakuhalo izmedju nas i njih,ljudi nas mrze sada bas)..vjerovatno bi bila kanonada neka
Lech atraktivan protivnik od kojeg se ispada lagano,al dobro gostovanje za raju i poznati protivnik.
A Karabag nagazna mina,neatraktivno,daleko ljudi dosta ulazu vidio se rezultat prosle sezone dokle su dogurali..jaki su ko beton
E sad nez sta bi rekao,ali mislim da i ove godine BiH predstavnik nece progurati to drugo kolo.
Normalnim navijacima sretno...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
A vidi, dosta stvari se mijenja kroz godinu dana, s dosta strucnih ljudi sam pricao i vjerovao ti meni ili ne svi do jednog se slazu da ta Poljska liga nije nista specijalno, organizacija jeste na nivou ali nema nekog kvaliteta, gledajuci njihove klubove pojedinacno slazem se iako su opet favoriti protiv klubova odavde. Nekako mi oni djeluju, Lech i Maribor, kao najbolji izbor ovdje. Sa svima se moze igrati, to da te ne zavara, pa i sa Izraelcima, ali ocekivao sam iskreno neku ili laksu ili malo atraktivniju grupu. Ni Celtic sada ne bi bio nimalo los izbor. Vidjet` cemo, mozda ipak na kraju bude Maribor.MortemHz je napisao/la:KatastrofaRooney88 je napisao/la:Nipošto APOEL I Izrael, ne znam kakva je situacija Mariboru ali su prošle godine igrali medju elitom i pokazali se jako dobro ali su dotle došli svi znamo kojom odlukom UEFAe. Lech nije dobar izbor, kao ni Qarabag. Sve u svemu užasna grupa, ovdje stvarno niste imali sreće.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- samogrbavica
- Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
--------------------------
Hajmo Makabi. Amin
KHAJ PRICE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva je dijagnoza?samogrbavica je napisao/la:samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
Hajmo Makabi. Amin
- samogrbavica
- Kontakt:
Bice vama sad dijagnoza ko god vam dode. Jedva sam cekao da dodete u kvalif. lige prvaka da vas vidimo divovi nasi. Osvjetlajte obraz..MortemHz je napisao/la:Kakva je dijagnoza?samogrbavica je napisao/la:samogrbavica je napisao/la:DaBogda dobili Izraelce. Amin
Hajmo Makabi. Amin
KHAJ PRICE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nama odlicno i ako sad ispadnemo,brise se 0.375 koeficijent a dobijamo 1.350 minimalno 
Trenutno korisnika/ca: BetonskiMozgovi, Cwirek, delko, ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, invincible1921, inzomni, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, KimJongEsmer, lakilone, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, Rauber33, Redfire16, Rigoletto, rodjeeni1922, ronaldo99, Rule_hz, Venom i 126 gostiju.