Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Zar nije izjavio da ne igra utakmice cetvrtkom ?
Nadam se da će se pokušati dovesti Griezmann. Mourinho ga je ganjao i u Chelseau čini mi se?
Ma jeste ali on trenutno nije realna meta nikome. ATLM postaje stabilan i ozbiljan klub, jedini konkurent Realu i Barceloni i nadam se da ce nastaviti sa uspjehom i kada ode Simeone jednog dana. Ne djeluje mi kao neko ko ima ambicije ici dalje iz Atletica ali ni mi se nismo nijednom povezivali s njim.Devi1 je napisao/la:Nadam se da će se pokušati dovesti Griezmann. Mourinho ga je ganjao i u Chelseau čini mi se?
Ako vec ganjamo napadaca bio bi pun pogodak dovesti Kanea ako ikako moze, ponuditi Tottenhamu koliko god treba.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ovo što si napisao za ATM vrijedi i za Tottenham. U istom su procesu s tim da je Atletico već, po meni, dogurao do branda za kojeg se igrači žele vezati. Generalno bi bilo teško dovestio key playera iz Atletica svakome (Godin, Griezmann, Saul, Koke) a posebno bi nama bilo teško dovesti igrača iz Tottenhama, znamo svi zbog čega.Rooney88 je napisao/la:Ma jeste ali on trenutno nije realna meta nikome. ATLM postaje stabilan i ozbiljan klub, jedini konkurent Realu i Barceloni i nadam se da ce nastaviti sa uspjehom i kada ode Simeone jednog dana. Ne djeluje mi kao neko ko ima ambicije ici dalje iz Atletica ali ni mi se nismo nijednom povezivali s njim.Devi1 je napisao/la:Nadam se da će se pokušati dovesti Griezmann. Mourinho ga je ganjao i u Chelseau čini mi se?
Ako vec ganjamo napadaca bio bi pun pogodak dovesti Kanea ako ikako moze, ponuditi Tottenhamu koliko god treba.
Nisam za Benzemu i iz ovih razloga van-terenske prirode (afera sa ucjenom Valbuene). Iz Reala bismo najprije mogli Varane-a dovesti.
Ma ljudi moramo biti maximalno realni, zašto bi Griezman prešao kod nas pa igrao Evropa ligu a kod Atl Madrida ima sve potrebno da još više napreduje i bude u top3 igrača svijeta skoro? Igra Ligu prvaka i finale s njima i bori se još za titulu u Primeri pored Barce i Reala, znači previše nerealno da bi mogao preći kod nas 
Neko je već spominjao, a i ja sam za tu opciju, da se dovede Ibra al' Rašo da bude i dalje jako bitna opcija i kombinacija sa Ibrom tokom sezone. Šteta bi bilo propustiti onakav talenat kad bi već za par sezona mogli imati nevjerovatnog napadača sa 20-ak godina.
Mourinho mora dovesti neko opako krilo ili kreativca u napadu, kao što je Gaal govorio igrača sa brzinom i kreativnošću
, prijeko nam je potreban ovakav igrač a sama statistika ove sezone pokazuje koliko smo bezidejni i tromi u napadu bili (istina, to je najviše zbog nakardnog sistema). Ove ostale pozicije se podrazumijevaju.

Neko je već spominjao, a i ja sam za tu opciju, da se dovede Ibra al' Rašo da bude i dalje jako bitna opcija i kombinacija sa Ibrom tokom sezone. Šteta bi bilo propustiti onakav talenat kad bi već za par sezona mogli imati nevjerovatnog napadača sa 20-ak godina.
Mourinho mora dovesti neko opako krilo ili kreativca u napadu, kao što je Gaal govorio igrača sa brzinom i kreativnošću

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Elko Born @Elko_B
Dutch newspaper De Telegraaf are reporting Zlatan Ibrahimovic has joined Manchester United. De Telegraaf have connections with Zlatan's agent Mino Raiola, who is Dutch. He could be the **** of this information. According to De Telegraaf, there are plans for Zlatan to become an 'assistant coach' at Manchester United after his playing career.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
znalac

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policajac mrzi Balaguea iz dna duse. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
to nije tajna 

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
A dobro, treba priznati da u posljednje vrijeme covjek i nema bas najpouzdanije izvore.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC

Plus Lasana Diarra slobodan igrac, pa ko zna mozda mu Mou ponudi ugovor, jer je igrao pod pomenutim u Realu, tam u periodu 2010. - 2012., a moze odlicno posluziti za siri roster.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Times

José Mourinho harbours reservations about signing James Rodríguez, the Real Madrid and Colombia playmaker, despite both the player and Manchester United being keen to push a deal through.
It is thought that he does not regard Rodríguez as sufficiently robust to withstand the Premier League and also harbours doubts about his workrate.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa work rate mu i jeste ocajan, poprilicno je nekonstantan iako je skill tu. Za novac, koji ce svakako biti ogroman, treba dvaput razmisliti da li platiti takvog igraca. Mada ce Mou dobiti koliko hoce, tako da je to mozda i nebitna stavka.
Za napadaca vam izgleda nema bolje opcije od Ibre, em su pozne godine, a klasa je i dalje tu, a ne mora da se zadrzava dugo u klubu i da gusi Rashforda. Da nema tog malog, onda bi pricali drugu pricu.
Za napadaca vam izgleda nema bolje opcije od Ibre, em su pozne godine, a klasa je i dalje tu, a ne mora da se zadrzava dugo u klubu i da gusi Rashforda. Da nema tog malog, onda bi pricali drugu pricu.
Najbolje bi bilo prvo dovesti pouzdanog stopera, i to onog koji je fizički na visokom nivou, u trenutnom rosteru baš fali tip igrača koji je snažniji od većine napadača i krila kao što su bili Ferdinand i Vidić prije svih. Tačno fali takva podrška Smallingu.
Što se tiče napadača, ja bih hrpu novaca dao za Cavanija, ali teško će doći do toga.
Što se tiče napadača, ja bih hrpu novaca dao za Cavanija, ali teško će doći do toga.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Kako bi ja volio Mane-a da dodje,on desno Martial lijevo Ibra naprijed iza Rooney i Herrera,bolji je Mane od Jamesa..
Slazem se, iz Reala bi bilo dobro uzeti Kroosa iako bi i James bio pojacanje sigurno bih prije izabrao Manea u ovom trenutku. Covjek koji moze pokriti cijeli ofanzivni dio ekipe i koji cesto u najbitnijim momentima pokazuje kolika prevaga moze biti na stranu svoje ekipe. Jedno vrijeme smo se i povezivali s njim ali sada je to splasnulo, nazalost.edoroki je napisao/la:Kako bi ja volio Mane-a da dodje,on desno Martial lijevo Ibra naprijed iza Rooney i Herrera,bolji je Mane od Jamesa..
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.