Narucio sam i ja za pocetak samo gostujuci dres da vidim kvalitet. 20 eura sa dostavom. Vjerujem da su ovo oni dresovi koji se prodaju po fejsu i piku za 75+KM. Vidjet cemo kad dodje na sta lici...tutankamon1905 je napisao/la:Upravo sam naručio ovaj plavi gostujuci dres i plavu 'polo' majicu ..35 eura s dostavom. Javim se sa slikama kad dođe.tutankamon1905 je napisao/la:https://www.fyysports.pro/soccer-jersey ... milan.htmlTritolone je napisao/la:Ajde posalji u PP link stranice ako ti nije tesko da vidim sta imaju.
Prosli put kad sam narucivo doslo je za 20ak dana
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Javi kakav bude kvalitet.Mago je napisao/la:
Narucio sam i ja za pocetak samo gostujuci dres da vidim kvalitet. 20 eura sa dostavom. Vjerujem da su ovo oni dresovi koji se prodaju po fejsu i piku za 75+KM. Vidjet cemo kad dodje na sta lici...
"We need to suffer. And we need to fight."
Cim dodje javim 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Tko su Ntube,Pirola i Persyn?Here is Inter’s squad for the training camp:
GOALKEEPERS
Samir Handanovic, Daniele Padelli, Tommaso Berni, Filip Stankovic
DEFENDERS
Danilo D'Ambrosio, Henrique Dalbert, Stefan de Vrij, Andrea Ranocchia, Milan Skriniar, Michael Ntube, Lorenzo Pirola
MIDFIELDERS
Borja Valero, Marcelo Brozovic, Antonio Candreva, Roberto Gagliardini, Joao Mario, Valentino Lazaro, Radja Nainggolan, Ivan Perisic, Stefano Sensi, Lucien Agoumé, Tibo Persyn
FORWARDS
Mauro Icardi, Matteo Politano, Samuele Longo, Facundo Colidio, Sebastiano Esposito, Edoardo Vergani
3 buduca pojacanja ali su im tu stavili Winning eleven imena. Ova nova maketing sluzba je toliko jaka i inovativna da nova pojacanja predstavljaju u vidu skrivenih zagonetki.SiamoNoi je napisao/la:Tko su Ntube,Pirola i Persyn?Here is Inter’s squad for the training camp:
GOALKEEPERS
Samir Handanovic, Daniele Padelli, Tommaso Berni, Filip Stankovic
DEFENDERS
Danilo D'Ambrosio, Henrique Dalbert, Stefan de Vrij, Andrea Ranocchia, Milan Skriniar, Michael Ntube, Lorenzo Pirola
MIDFIELDERS
Borja Valero, Marcelo Brozovic, Antonio Candreva, Roberto Gagliardini, Joao Mario, Valentino Lazaro, Radja Nainggolan, Ivan Perisic, Stefano Sensi, Lucien Agoumé, Tibo Persyn
FORWARDS
Mauro Icardi, Matteo Politano, Samuele Longo, Facundo Colidio, Sebastiano Esposito, Edoardo Vergani
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
GeriOldman
- Kontakt:
Ja nista ne kontam ovo za novi stadion. Moraju li Inter i Milan uloziti po €600miliona da izgrade ovaj novi stadion vrijednosti €1,2billiona ili će ovo grad izgraditi. Davati €600miliona za kapacitetom manji stadion koji je i dalje u VLASNISTVU grada i dijelit ce se i dalje sa Milanom nema apsolutno nikakve logike...
#Ausilio OUT
Jericho je napisao/la:Ja nista ne kontam ovo za novi stadion. Moraju li Inter i Milan uloziti po €600miliona da izgrade ovaj novi stadion vrijednosti €1,2billiona ili će ovo grad izgraditi. Davati €600miliona za kapacitetom manji stadion koji je i dalje u VLASNISTVU grada i dijelit ce se i dalje sa Milanom nema apsolutno nikakve logike...
Inter i Milan ce uloziti pare i dobit zemljiste na koristenje 90 godina, pare idu njima. Stari stadion bi se rusio a na tom mjestu bi se gradio nekakav sportski kompleks, a novi bi bio na nekom prostoru pokraj. Jedino jos da idiot od gradonacelnika pristane
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa pristao je dok su danas izbacili official objavu????Tritolone je napisao/la:Inter i Milan ce uloziti pare i dobit zemljiste na koristenje 90 godina, pare idu njima. Stari stadion bi se rusio a na tom mjestu bi se gradio nekakav sportski kompleks, a novi bi bio na nekom prostoru pokraj. Jedino jos da idiot od gradonacelnika pristane
Prije
Poslije

#Ausilio OUT
Koliko sam ja skuzio ovo je tek projekt koji se daje na razmatranje i nije jos odobren, prije koji tjedan je gradonacelnik Milana izjavio da se o novom stadionu tek moze raspravljat poslije nekakvih igara?
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma samo se izvrsio pritisak na gradonacelnika izbacivanjem ovoga u javnost. Kazu da je dokument od 750 stranica. Ako su imalo ko nasa administracija zavrsit ce razmatranje za sest godinaTritolone je napisao/la:Koliko sam ja skuzio ovo je tek projekt koji se daje na razmatranje i nije jos odobren, prije koji tjedan je gradonacelnik Milana izjavio da se o novom stadionu tek moze raspravljat poslije nekakvih igara?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Izgleda da Icardi planira promjeniti agenta? Mozda postoji sansa da se ovo sranje popravi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ajde dođite pameti svi.**** vas Lukaku.
€85mil ManUtd traži za ovo drvoSiamoNoi je napisao/la:Ajde dođite pameti svi.**** vas Lukaku.
#Ausilio OUT
Serie A filijali omoguceno igranje LP na Meazzi.Atalanta president Antonio Percassi: "Thank you Inter, Milan and the City for letting us play at the Meazza in the Champions League. Your decision fills us with joy
Dogodila se i prva ozljeda:
Taman da netko od mladih dobije priliku pokazat što zna.**** vas Dzeko.Missing out on the tour in Asia is a real possibility for Matteo Politano who suffered a muscular injury yesterday in training. Tests revealed that it was a muscular strain in right thigh and according to the Gazzetta dello Sport, he’ll miss the first three friendlies of the summer: Lugano on Sunday, Manchester United in Singapore and Juventus in China. The hope is to have him available in the last game versus PSG.
SiamoNoi je napisao/la:Taman da netko od mladih dobije priliku pokazat što zna.**** vas Dzeko.
#Ausilio OUT
"The media could not be played" kuknjavaJericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Taman da netko od mladih dobije priliku pokazat što zna.**** vas Dzeko.
Idi na Desktop Site ako koristis chrome na androiduSiamoNoi je napisao/la:"The media could not be played" kuknjavaJericho je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Taman da netko od mladih dobije priliku pokazat što zna.**** vas Dzeko.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Just 17 year old Esposito schooling Nainggolan and Brozovic in trainingSiamoNoi je napisao/la:"The media could not be played" kuknjava

#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.