Sa njim ispadne 928 miliona na ove hablečine, nevjerovatno, dobro je ovaj klub u životu.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Brko iz druge galaksije!
Zabiti jos jedan i izvesti Pedrija, Raphinhu i Yamala.
Benfica je za par dana.
Benfica je za par dana.
Treba im Flick rec da se manje zajebavaju u 16.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Realno, ovo je bilo sa pola snage, bez pretjeranog truda i bez neke igre.
Fala na crvenom. Inače bi ponovo gledali Xavijevu igru i ovu tekmu
U ovom dijelu sezone to je jedna od vaznijih stvari, da rutiniras protivnike bez velike potrosnje. Sad ide lud tempo i svaka pobjeda ostvarena na malo laksi nacin dobro dodje.
⚽FK Garaže⚽
Daj Flicke izmjena.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kol'ko dugo nije Yamal zabio pa je ovoliko očajan da zabije
Od clasica cini mi se.
Popravak, zabio je protiv Valencije. Povjerovao sam komentatoru
Zadnja izmjena: FCB1986, dana/u 02 mar 2025, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
⚽FK Garaže⚽
Provjerio sam, u ligi nije dao gola još od Reala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Tako je, 26.10. zadnji gol u ligi, poslije toga dva u superkupu, dva u kupu i jedan protiv Atalante.
⚽FK Garaže⚽
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Solidno rutiniranje ali bespotrebno je ovo forsiranje Yamala i nekih igrača nakon što se utakmica riješi u 60. minuti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ma nije to problem, utakmica je od 20. minute bila ko neki laksi trening,ne moze se smatrati da se neko tu bogzna nesto potrosio, bitno je da nije bilo povreda i da svi budu spremni za gostovanje kod benfikeBoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 mar 2025, 18:23Solidno rutiniranje ali bespotrebno je ovo forsiranje Yamala i nekih igrača nakon što se utakmica riješi u 60. minuti.
Tu je pitanje dal da pocne arauho il inigo, bez obzira na sve dobre utakmice,mislim da bi arauho trebo biti starter jer ipak klasa je iznad iniga.
Drugo pitanje je u veznom redu , de jong i pedri su sigurni starteri,ostaje pitanje dal ce flik igrati ofanzivjiju varijantu sa olmom ko trecim veznim, ili ce tu defanzivnije sa gavijem ili ferminom, mozda i sa casadom. Po meni,treba napasti s olmom,no flik ce to poceti vjerovatno s gavijem ko da gledam
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Poravnali su se neki dugovi sa Las Palmasom i Sociedadom, naredna Osasuna.
Pobjeda, 3 boda, idemo dalje, korak po korak, bez euforije.
Žao mi što ona Pedrijeva ne uđe. Igra majstorski.
Žao mi što ona Pedrijeva ne uđe. Igra majstorski.
- jasonstatham
- Kontakt:
Pedri je mozak tima. Sa i bez lopte. Nevjerovatan igrač. Privilegija i čisti merak ga je gledati kako igra. S njim, ostali samo trebaju da odrade svoj dio posla. Raphinha mi se ponovo pogubio, nema specifičan uticaj na igru, niti ključno doprinosi. Olmo savršen, nepredvidljiv, na malom prostoru, idealan lijek za dupli blok.
Biće pakleno u Lisabonu.
Biće pakleno u Lisabonu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Krenut ce lamina golovi sad kad je najbitnije, igra maestralno i prije svega za ekipu,nije da sad nesto promasuje prilike nego jednostavno mu se poklopi da ne ulazi u gol sanse nego ih kreira prvenstveno
Imam osjecaj da ce protiv benfice izdominirati
Trebalo bi da ih zgazimo, ona utakmica odnedavno nije neko mjerilo,em smo bili osigurali oaminu finala,em smo cak tri gola nekako cudno primili,dva zbog golmana i jedan autogol
Ovo u srijedu ce biti sigurno za tri klase ozbiljjiji pristup, ocekujem strasan presing kao protiv atletica neki dan kad su ih nasi pojeli, taj presing i pokoja majstorija lamina,pedrija i sl i bice benfika proknjizena, cim se otvore malo vise lamin bi to trebo iskoristiti za koji gol
Ne bi me ni jos jedna petarda iznenadila u toj utakmici,jer nova hegemonija je začeta
Imam osjecaj da ce protiv benfice izdominirati
Trebalo bi da ih zgazimo, ona utakmica odnedavno nije neko mjerilo,em smo bili osigurali oaminu finala,em smo cak tri gola nekako cudno primili,dva zbog golmana i jedan autogol
Ovo u srijedu ce biti sigurno za tri klase ozbiljjiji pristup, ocekujem strasan presing kao protiv atletica neki dan kad su ih nasi pojeli, taj presing i pokoja majstorija lamina,pedrija i sl i bice benfika proknjizena, cim se otvore malo vise lamin bi to trebo iskoristiti za koji gol
Ne bi me ni jos jedna petarda iznenadila u toj utakmici,jer nova hegemonija je začeta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.