NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Taj menadzer samo zna pricat i nista vise njega niko nista ne pita dnevno po 20 put nazove sve iz uprave samo da udje u klub a ne moze nikako jer je lazov i prevaranant kao mnogi menadzeri
Ma kakvi menadžeri, ulagat u djecu iz vlastitog pogona. Treba podrzat ovu generaciju juniora da izbore juniorsku pl, sa tim bi postali regionalni omladinskih centar.
Kakav je to menadzer koji ganja pravdu na forumu? Znaju li te tvoje igračine trčati? Jel ti NKZ najveći klub u kojem imaš svoje profesionalce?
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nesto ste se usutili sta li je problem pa sutite i jel i de ko u subotu na utakmicu
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kazu kako se broji u gradaccu
Jedan, dva, jedinstvo,cetiri,pet,rudar,velez, osam devet

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
@SMR187
Jel krenula ta visoka gradnja oko stadiona, milioni avioni i kamioni? Kad ce bit gotov stadion zna li se ?

Jel krenula ta visoka gradnja oko stadiona, milioni avioni i kamioni? Kad ce bit gotov stadion zna li se ?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jel ovaj Dominantan celav lik ?
Znam da ima neki lik hvali ove poluigrace hoce u Slobodu da uvali izmedju ostalog i Jacimovica?
Znam da ima neki lik hvali ove poluigrace hoce u Slobodu da uvali izmedju ostalog i Jacimovica?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
crvenobijeli je napisao/la:Kazu kako se broji u gradaccu
Kazu prvo idu manji radovi pa onda visoka gradnja. Sve ce biti gotovo do 20......................... i neke.
Opet ce kazu praviti top ekipu. Samo iznova, posto vecina sadasnjih ode. Kazu dole nice sportski centar, tako barem Spiska kaze. A njemu je vjerovat jer nista do sad nije masio i slagao.
Samo da ne zaboravim jedan od uslova da se sve ovo ispuni je da ja ne pisem po forumu. Zato sam se bio par mjeseci iskljucio i dole vec bageri ubise.
Opet ce kazu praviti top ekipu. Samo iznova, posto vecina sadasnjih ode. Kazu dole nice sportski centar, tako barem Spiska kaze. A njemu je vjerovat jer nista do sad nije masio i slagao.
Samo da ne zaboravim jedan od uslova da se sve ovo ispuni je da ja ne pisem po forumu. Zato sam se bio par mjeseci iskljucio i dole vec bageri ubise.
Bekan kupuje Zvijezdu eto bit ces vlasnikcombe je napisao/la:Kazu prvo idu manji radovi pa onda visoka gradnja. Sve ce biti gotovo do 20......................... i neke.
Može on da nudi i hvali koliko hoće ti igrači mogu ić samo ako ih Zvijezda pusti. LpWandelanoite je napisao/la:Jel ovaj Dominantan celav lik ?
- ASD
- Kontakt:
Bez obzira na menadzera, treba biti objektivan, Jacimovic je daleko od poluigraca.
Nah1d je napisao/la:@SMR187
Jel krenula ta visoka gradnja oko stadiona, milioni avioni i kamioni? Kad ce bit gotov stadion zna li se ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sto mene prozivas? Gdje sam ja pisao da ce se ista radit na stadionu?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ili ako menager uplati odredjenu sumu za raskid ugovorazvijezda1 je napisao/la:Može on da nudi i hvali koliko hoće ti igrači mogu ić samo ako ih Zvijezda pusti. LpWandelanoite je napisao/la:Jel ovaj Dominantan celav lik ?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Denis ćelo trazi ga InterpolWandelanoite je napisao/la:Jel ovaj Dominantan celav lik ?
-
Dominantan
- Kontakt:
fender13 je napisao/la:Denis ćelo trazi ga InterpolWandelanoite je napisao/la:Jel ovaj Dominantan celav lik ?
u kokosinjcu pogledati
ili u kantu za smece
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Lahko je tebi sad pričati kad je šalda penzionisan, gdje si bio par godina prije da vidiš kako šalda lomi rebra : PDominantan je napisao/la:
fender13 je napisao/la:Denis ćelo trazi ga InterpolWandelanoite je napisao/la:Jel ovaj Dominantan celav lik ?
Znam da ima neki lik hvali ove poluigrace hoce u Slobodu da uvali izmedju ostalog i Jacimovica?mozda trebaju sa Saldom milicijonerom
u kokosinjcu pogledati
Davno sam ja govorio da sigurno neko mora biti kriv. Znaci Bekan je. E jest đubre, on je kriv za šesticu i sedmicu. Kriv je sto je na kraju prosle sezone otisla citava ekipa a sad na polusezoni skoro pola. I tako par godina unazad.fender13 je napisao/la:Bekan kupuje Zvijezdu eto bit ces vlasnikcombe je napisao/la:Kazu prvo idu manji radovi pa onda visoka gradnja. Sve ce biti gotovo do 20......................... i neke.
On je supak to sve odradio. Umjesto da se drzi goriva i duhana on se uzeo mjesat u fudbal i pametovat strucnim ljudima, ljudima od struke, ala Mali od Cireta, Cipi Cips idr.
Bekane priznaj da si kriv.
Ne znam smecaru koji je tvoj problem pa mene spominjes, reko sam ti fino da sjases sa mene, niti me zanimas ti niti me zanima Zvijezda, birali ste gledajte! Uostalom samo prdes ovdje po forumu a u facu ne smijes rec ni dobar dan sam sebi... Zato **** ba covjece vise od mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.