FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 27 jul 2019, 13:00

Hajde Sarajevo, popišaj sutra ozračene. :pray:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Vaha1946
Kontakt:

Post Postao/la Vaha1946 » 27 jul 2019, 13:00

Ima li neko sliku kako nam njihovna zvanicna stranica rodjendan cestita. :urnebes: Tako i treba da radi jedna filijala. :thumbup: Medjutim nakon ovog jutros treba vidjeti da li i dalje zasluzuju da budu nasa filijala ili cemo naci nekog drugog. :thumbdown:

Puna liga tako bezveznih klubova koji jedva cekaju da budu filijala osvajaca duple krune.

:tralala:

NK Bibijada

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 jul 2019, 13:03

Evo pocelo je ono njihovo "gazi". Zaboravili svoju ružnu prošlost. Istog trenutka bi povukao malog Resica.

Grad Zenica ima pravo da daje kome hoce stadion, kad bude njihovo 1/1 onda ce se oni pitati.

Sad i za okupljanje se.ru. A kad ih je hodala šaka jada, tad nisu puno uslove postavljali. A niko ih nije pipnuo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 jul 2019, 13:04

Vaha1946 je napisao/la:Ima li neko sliku kako nam njihovna zvanicna stranica rodjendan cestita. :urnebes: Tako i treba da radi jedna filijala. :thumbup: Medjutim nakon ovog jutros treba vidjeti da li i dalje zasluzuju da budu nasa filijala ili cemo naci nekog drugog. :thumbdown:

Puna liga tako bezveznih klubova koji jedva cekaju da budu filijala osvajaca duple krune.

:tralala:

NK Bibijada
Hahahah, tako je!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2019, 13:09

Ma bezz se ovo povlaci po portalima. nemamo stadion treba se pomiriti s tim, aBd imati cemo ga. Pa trebalo je i gradu i celiku poslati upit al ne vidim ja tu nista spektakularno, vjerovatno ce biti na grbavici tako da nije ni bitno . zna li neko gdje se kupuju karta za sutrasnju utakmicu ??

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 jul 2019, 13:10

MortemHz je napisao/la: Da nisi ti ljudino pisao saopštenje :urnebes:
Upit je poslan na pravu adresu, vlasnicima stadiona, gradu Zenici.
Razumijem da braniš svoj klub ali samo mozgom malo razmisli, ne treba puno.
Greska.

Da hoces da iznajmis Bijeli brijeg, kome bi slao upit?

A i on je u vlasnistvu Grada Mostara.

Grad Zenica je vlasnik stadiona, ali samo NK Čelik moze odobriti ko ce koristiti teren i tribine.

Adresa za obratiti se:
NK Čelik Zenica
Bilino polje bb
72000 Zenica
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2019, 13:15

Pasha je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Da nisi ti ljudino pisao saopštenje :urnebes:
Upit je poslan na pravu adresu, vlasnicima stadiona, gradu Zenici.
Razumijem da braniš svoj klub ali samo mozgom malo razmisli, ne treba puno.
Greska.

Grad Zenica je vlasnik stadiona, ali samo NK Čelik moze odobriti ko ce koristiti teren i tribine.

Adresa za obratiti se:
NK Čelik Zenica
Bilino polje bb
72000 Zenica
koliko je javnosti do jutros uopste bio poznat taj podatak?
I u cemu je problem ako se i pogrijesilo zasto se dize ovolika frka na obje strane?
You are someone else I am still right here

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 jul 2019, 13:17

Ja ne znam sto se dize frka, a za to sto se nije znao podatak, treba pitati u FK Sarajevo. Zasto se nisu raspitali?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2019, 13:19

Pasha je napisao/la:Ja ne znam sto se dize frka, a za to sto se nije znao podatak, treba pitati u FK Sarajevo. Zasto se nisu raspitali?
Meni je smijesno preko noci se napravi skoro neprijateljska atmosfera ko da je zabranjeno pogrijesiti, kontam mozda znas kakva je situacija sa vase strane znam da si uvijek normala bio.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 13:19

Napisali saopštenje bez razloga jer su usmeno obavijestili FK Sarajevo, znači nekome je danas baš dosadno, dječija posla.
Nije greška jer smo poslali upit VLASNIKU stadiona!
Kao što sam i prije rekao, druga stvar su interni dogovori između grada i kluba, to Sarajevo ne može znati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2019, 13:24

Pasha je napisao/la:Ja ne znam sto se dize frka, a za to sto se nije znao podatak, treba pitati u FK Sarajevo. Zasto se nisu raspitali?
Pa dobro pogrijesili sta sad??
I grad je svakako trebao dobit upit treba organizovati utakmicu nije to samo stadion ima policija, hoteli, vatrogasci, itd itd.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 jul 2019, 13:29

fera je napisao/la:
Meni je smijesno preko noci se napravi skoro neprijateljska atmosfera ko da je zabranjeno pogrijesiti, kontam mozda znas kakva je situacija sa vase strane znam da si uvijek normala bio.
Saopstenje je realno "za unutrasnju upotrebu". Doslo je nekoliko novih ljudi, pa da se malo pokazu.
Atmosfera se bezveze zakuhava to stoji. Niko ne tjera niti jednog navijaca Čelika da ide na utakmicu...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2019, 13:33

A ja sam fino govorio da je najpametnije u Beograd poslat zahtjev. :mrgreen:
Bezveze se frka diže, ljudi izdali saopštenje a i mi skočili k'o uvrijeđene mlade odmah. Pogriješili i šta? Pobijedit utakmicu sutra, ako ne dozvole stadion nakon toga ima Grbavica, ako ne daju ni oni da'će nam neko u pm. :lol:
Ti lutaš bebo. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jul 2019, 13:35

Nasa uprava nije pogrijesila, jer vlasniku se salje zahtjev za stanovanje igranje utakmica ili bilo cega, VLASNIKU ne korisniku.

Ako Vlasnik ima neki interni ugovor, kao sto celik ima onda vlasnik pregovara pita celik ili kaze nemozemo mi tu idluku pitaj te celik, i to je to.

Cuj korisnik odreduje prava vlasnika i to javno.

Kaze tip kome bi poslali pod bjelim brijegu molbu pa mostaru odnosno koje vlasnik.

Skretnicari i velez su druga prica oni su vlasnici i nemas koga drugog pitat do njih.

Al Celik se prsi sa prsima leptira

Resica odma vratit sa posudbe i uzet kakanj ili velez za filijalu popisat ove picke

Nemogu da vjerujem da oni ovo podrzavaju

djbobo
Kontakt:

Post Postao/la djbobo » 27 jul 2019, 13:38

Adresa za obratiti se:
NK Čelik Zenica
Bilino polje bb
72000 Zenica[/quote]

Klocu Pasha ti admin na forumu Celika,ne znas adresu kluba Bulevar Kulina Bana BB.Cuj Bilino Polje :lol: **** te horde ti njih malo im ga popusi...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jul 2019, 13:44

djbobo je napisao/la:Da hoces da iznajmis Bijeli brijeg, kome bi slao upit?

Adresa za obratiti se:
NK Čelik Zenica
Bilino polje bb
72000 Zenica

Klocu Pasha ti admin na forumu Celika,ne znas adresu kluba Bulevar Kulina Bana BB.Cuj Bilino Polje :lol: **** te horde ti njih malo im ga popusi...[/quote]

Haveru niko nije rekao da celik to pravo nema nit je iko htio oduzet celiku to pravo, vec moras prvo vlasnika kontaktirat a vlasnik ce da te usmjerava dalje ili ce reci ne. To je to, vec je ovde samo huskanje sa strane vaseg kluba radi sutrasnje utakmice..i ako je htio to da kaze gdje se treba poslat tose trebalo poslat privatno klubu i poslat dopis a ne javno.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jul 2019, 13:44

Ma smijesno saopstenje , trazenje dlake u jajetu al nebitno svakako , iako su nam odnosi da kazemo prijateljski sa Celikom uvijek je bilo bar na Bilinom u kost da se ide i nek se ide , draze su mi takve ekipe koje idu u kost prema svima nego ovaj Radnik koji se naguzi ustasama a nas i kone satare
Inace odigrat sutra cvrsto, ne upustt se u njihovu seljacku igru ubi nabij zabij, i bit ce pobjeda aBd, dosta i minimalna
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 jul 2019, 13:48

Joj glupe rasprave, šta ste se uvrijedili ko curice kakve, na obje strane, bolje raspravljat o sutrašnjoj utakmici, igračkom kadru i ko će uopšte moći igrati obzirom na veliki broj povreda..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 27 jul 2019, 13:50

ne vidim ni jedan jedini razlog zasto (ukoliko naravno vi zelite) ne biste odigrali tekmu na bp,pa vi ste nas jedini zaduzili onim posudbama iz prosle i ove godine ,a davali smo Stadion na koristenje i zepcu,vitezu mladost dk,slobodi,sirokom,tosku) sto se mene a i mnogi drugi normalni bujrum i rasturite te bugare il norvezane ,a mi cemo koji dodzemo znati da vas ispratimo kako i dolikuje jednom sampionu bih znaci aplauzom pozzz za sve navijace sarajeva a poseban pozz naravno morti
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jul 2019, 13:51

0:1 tarar 7 minuta, to je vec poznato.

Sb im je trebo dat tricu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, Fouzi1, Vanja8 i 34 gosta.