kažu da je to jedini pravi kompromis kad su obje strane nezadovoljneFrancescoTotti je napisao/la:Jest da cemo pokupit sihre al bar nam se necete kurcit ko ovi. Vama krivo, nama krivo-svi zadovoljniOsim13 je napisao/la:Vala kad ih vidim...bujrum na Grbavicu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Pa da informisu navijace svoje da su poslali dopise na dvije adrese za odigravanje utakmice , pravim vlasnicima , interni ugovori su nebitni barem za Sarajevo , niko tu nije pokusao rec Celiku nije to vas stadion , al ovo vase javno saopstenuje , do njega nije bilo nikakve frke, nasli se vi uvrjedjeni sto smo mi pitali vas grad , pravog vlasnika stadiona , i da ste to rjesili telefonom faxom mailom nikakih problema , al to objava jebote deklaracija. Ne znam necu vise da razmisljam o vama , mislio sam da ste malo dosli do stanja svjesti ne moramo ih voliti al ne moramo ih ni mrziti , ovih dana sve sto sam cito sam pogrjesio. I nadalje imas opste diskusijeLawer_88 je napisao/la:Ovako ćemo, mi ćemo igrati na Kamberoviću a vi i PL igrajte na BP, ipak se mi svi moramo vama prilagođavati. I stolice ćemo na BP prefarbati u bordo bijele.paulus je napisao/la:Nadam se da ce ovo Musemic dobro upotrjebit da nabrije nase igrace , nek odigraju ko protiv Zrinskog , samljecemo ih. Grbavicu biram , makar ljudi su sami nes napravili i imaju prava da se nes i busaju kolko tolko oi se busaju stadionom bukvalno marke Celik nije dao za taj stadion.Da nije repke NS Uefe , Fife i poreskih obveznika zenice , ne robijasa i Celika to bi se raspadalo danas
Bilino Polje je Čelikov stadion, napravljen za potrebe istog, ma ko šta i kako ulagao, on ostaje za potrebe kluba, bez obzira kakav je pravni status istog.
I zaista bespotrebna se frka digla oko svega. Ovo se sve trebalo u miru i bez pompe zavrsiti medju svim stranama. A i iz vaseg kluba odmah izasli uslikani dopisi upita za ponudu i objavljeni u svim sportskim medijima. Ne znam čemu i to.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako je FKS uopste trebalo znat za te interne dogovore grada Zenice i Celika? To negdje pise? Na web stranici, negdje? Ovi iz Celika iskoristili situaciju da se bahate i kurce bez ikakvog razloga jer nisu bili izazvani ni po kom osnovu.
Al neka, ko visoko leti...
Sutra dvica ako Bog da pa onda pa onda rentat amawow stadion, a sa ovim 'sportskim prijateljima' zavrsit pricu za sva vremena.
Sutra dvica ako Bog da pa onda pa onda rentat amawow stadion, a sa ovim 'sportskim prijateljima' zavrsit pricu za sva vremena.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U pravu je Prison
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ok. Haj sad **** s temeprisonbreak je napisao/la:Fino u saopstenju naoisamo da su usmeno ih obavjestili. Procitaj saopstenje, a vasi su i pored toga pokusali zaobici Celik. Ja vas fkt ne razumijem.FrancescoTotti je napisao/la:Kako je FKS uopste trebalo znat za te interne dogovore grada Zenice i Celika? To negdje pise? Na web stranici, negdje? Ovi iz Celika iskoristili situaciju da se bahate i kurce bez ikakvog razloga jer nisu bili izazvani ni po kom osnovu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Rekoh vam ja odmah Grbavica . Hvala Manijaci sto nas ne volite , kao ni mi Vas , al smo brate Insani .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne treba mene neko uciti poslu, kad ga radim preko 10 godina. Sve dodje na redJadnimi je napisao/la:Dječače, ako ste moderator tako se i poonašajte.Pasha je napisao/la:@paulus, eh pa kao moderator imam pravo da pisem po cijemom forumu.
Ja vam objasnim, a vi glumite "uvrijedjene mlade".
Al' hajd' uzivajte. Necu vas vise bihuzuriti...
Na temi koju "kontrolišete", poziva se na lomljenje udova na jednoj fudbalskoj utakmici, i to Vas oduševljava.
A onda se pojavite na tuđu temu, i usprkos, očitoj limitiranosti, pokušavate, tumaćiti pravo. JADNO
Dobi Tobe konkurenciju, sem ako nije i ovo jedan od njegovih....
I hvala za djecace. 5-u banku grizem
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Očekujem puno danas od super Marija Crničkog 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta su se ovo robovi uspalili kako cemo doci 
Kako mi hocemo.
Kako mi hocemo.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
ajdohordas
- Kontakt:
Doci ce ti 500-600 ljudi sta ces uraditi povodom toga ? Gadjati kamenjem nas iz nekog žbunja? Smijem se kladit da si neki dvadesetogodisnjak koji je zaludjen juznoamerckom ultras furkom mani se te price čovječe. Opet kazem najmanje sto ovoj ligi treba, koja je ionako bijedna, jeste da se desi novi Vedran Puljic ili Mirza Rašcic.prisonbreak je napisao/la:Nema to veze sa pobjedom,isto bi bolo da smo izgubili 6-0 razdvoji neke stvari.ajdohordas je napisao/la:Sta ti hoces ovdje ?ovdje moral i pravo prosipas a na svojoj temi pozivas na prekidanje kortea skidanje majica i slicno ?prisonbreak je napisao/la:Stani prije dva dana sve bilo dog9vreno sa Celikom, i vasi napisali da je dosta jeftinija opcija Grbavica, i onda jucer salju dopis Fudi, daj ba hahahah
Fino vam receno pogresnu ste adrsu, a vi se ovdje upalili
**** vas Tuzlaci i jeste jedni za druge. Kurcite se nakon jedne pobjede a godinama tavorite u donjem dijelu 101 lige na svijetu.
Pozivam da ne hodate slobodno kroz Zenicu, kao sto i mi ne hodamo kroz Sarajevo !! Neces doci u Zenicu kao da mi ne postojimo, nije ovo Travnik, Kakanj, Zepce.
Sta sad to kao vi u Beogradu, nastrojeni zajebani pa nijedna druga grupa ne smije korteo radit kroz Zenicu ?
Fkt ja vas ne razumijem.odakle tolika mrznja prema navijacima naseg kluba.
Ajde vise dobro te... Morto ovaj dobronamjerni satro je stvarno posto dosadan , nije navijac Sarajeva citam ga svaki dan ovdje, imas temu gdje mozes svoje furke iznosit il objavi ih na sport sport .ba dopisom , samo **** sa foruma za navijace Sarajevaprisonbreak je napisao/la:Nema to veze sa pobjedom,isto bi bolo da smo izgubili 6-0 razdvoji neke stvari.ajdohordas je napisao/la:Sta ti hoces ovdje ?ovdje moral i pravo prosipas a na svojoj temi pozivas na prekidanje kortea skidanje majica i slicno ?prisonbreak je napisao/la:Stani prije dva dana sve bilo dog9vreno sa Celikom, i vasi napisali da je dosta jeftinija opcija Grbavica, i onda jucer salju dopis Fudi, daj ba hahahah
Fino vam receno pogresnu ste adrsu, a vi se ovdje upalili
**** vas Tuzlaci i jeste jedni za druge. Kurcite se nakon jedne pobjede a godinama tavorite u donjem dijelu 101 lige na svijetu.
Pozivam da ne hodate slobodno kroz Zenicu, kao sto i mi ne hodamo kroz Sarajevo !! Neces doci u Zenicu kao da mi ne postojimo, nije ovo Travnik, Kakanj, Zepce.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 27 jul 2019, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne stavljaj Velez u isti kos , znam dobronamjerno . To je klub vrijedan svakog respekta i koji se ne povija pred problemom. Celik jeste nasa filijala , Velez nije i nikad nece biti . Izvini @paulus , slab sam na Rodzene , nespretno sa tvoje strane , po mom misljenju .paulus je napisao/la:Dobro rekose pokusavas da normalizujes odnose , dvije zadnje sezone uprava nasa im je izasla u susret sto se tice igraca posudbi i vidis ti , ma radije Mladosti i Velezu dat , makar nema busanja nema ove mrznje prema glavnom gradu njihove zemlje. . Molim moderatore da ove upute dalje od ove teme
Zamolio te Morto da ides na javne diskusije , sta vam je ba , idite nam sa teme , niko vas ne zeli slusat , izdajte saopstenje il nes .Pasha je napisao/la:Ne treba mene neko uciti poslu, kad ga radim preko 10 godina. Sve dodje na redJadnimi je napisao/la:Dječače, ako ste moderator tako se i poonašajte.Pasha je napisao/la:@paulus, eh pa kao moderator imam pravo da pisem po cijemom forumu.
Ja vam objasnim, a vi glumite "uvrijedjene mlade".
Al' hajd' uzivajte. Necu vas vise bihuzuriti...
Na temi koju "kontrolišete", poziva se na lomljenje udova na jednoj fudbalskoj utakmici, i to Vas oduševljava.
A onda se pojavite na tuđu temu, i usprkos, očitoj limitiranosti, pokušavate, tumaćiti pravo. JADNO
Dobi Tobe konkurenciju, sem ako nije i ovo jedan od njegovih....
I hvala za djecace. 5-u banku grizem
-
Historicar
- Kontakt:
[quote="FrancescoTotti"]Sarajevo konstantno u vrhu. Od samog osnivanja ove jadne lige, zadnjih godina isto tako. Sjecam se kad su oni iz tuzle sa sisonjom se borili za vrh pa imali identicnu pricu ko zenicani sad... vjecito sredina-prosjek-borba za opstanak, i sad nakon jedne utakmice oni favoriti protiv osvajaca duple krune... hajd neka, favoriti su. Favoriti su i za osvajanje lige. Pa vidjecemo kako ce sve to zavrsit 
Čelik i Sloboda se poslije svakog iznenađujučeg rezultata, a pogotovo kad nama i konama otkinu koji bod, nafuraju da će titulu uzeti, a na kraju gotovo svake sezone, budu bliže dnu nego vrhu tabele

Čelik i Sloboda se poslije svakog iznenađujučeg rezultata, a pogotovo kad nama i konama otkinu koji bod, nafuraju da će titulu uzeti, a na kraju gotovo svake sezone, budu bliže dnu nego vrhu tabele
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Imali pojacanja ? Bolje ovako : koliko kom. ?
Nisam nigdje napiso filijala , rekao sam ako cemo posudit igraca posudicu Velezu i Mladosti sa kojim klub nije nikad problem imao , Moje postove mozes nac na Velezu jos dok su bili u 1 ligi federacije , da se ne daju da se smire i graju tekmu po tekmu kad im je ono Olimpik priso , Normalno da su mi dragi . Ne voli ih SDA JA IH ODMA OBOZAVAM , al moja ljubav ide prema Velezu iz Juge i inace volim mostar al moram rec da se Mladost stvarno dostojno ponasa u PLSamozdravlje je napisao/la:Ne stavljaj Velez u isti kos , znam dobronamjerno . To je klub vrijedan svakog respekta i koji se ne povija pred problemom. Celik jeste nasa filijala , Velez nije i nikad nece biti . Izvini @paulus , slab sam na Rodzene , nespretno sa tvoje strane , po mom misljenju .paulus je napisao/la:Dobro rekose pokusavas da normalizujes odnose , dvije zadnje sezone uprava nasa im je izasla u susret sto se tice igraca posudbi i vidis ti , ma radije Mladosti i Velezu dat , makar nema busanja nema ove mrznje prema glavnom gradu njihove zemlje. . Molim moderatore da ove upute dalje od ove temeNe mogu u istu recenicu
Stvarno, vec 3 stranice ih kulturno pokusavamo uputit na opste diskusije , cak je Morto i zamolio , jok kako nas nije stid poslat vlasniku stadiona dopis. I to meljel meljezagorski je napisao/la:prison, pasha i ostali padobranci na temi, fino nam se napusite kurca i **** sa teme... Mrššš
Stvarno se pretjeruje sa ovim, pa dovoljno je vidjeti kako se kod njih u Zenici organizuje teferic i narodno veselje svaki put kada Sarajevo dolazi. Mene ne cude ovakve stvari, jer su zadojeni mrznjom prema glavnom gradu (cast pojedincima). Sutra ih vratiti gdje i pripadaju, gospodski kao i obicno, pa nek se kurce negdje drugo. 
Amer Dupovac!
Onima koji su birvaktile psovali i ismijavali Markale nikada ne mogu vjerovati i uvijek se pokaze da sam u pravu ma koliko se neki pokusavali lazno uvlaciti i dodvoravati, hinja ostaje hinja.paulus je napisao/la:Stvarno, vec 3 stranice ih kulturno pokusavamo uputit na opste diskusije , cak je Morto i zamolio , jok kako nas nije stid poslat vlasniku stadiona dopis. I to meljel meljezagorski je napisao/la:prison, pasha i ostali padobranci na temi, fino nam se napusite kurca i **** sa teme... Mrššš
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Znam i nisam ni sumnjao , samo mi malo nespretno receno . Izvini sto prokomentarisah , RODZENE gotivimo ocito i Ti i japaulus je napisao/la: Nisam nigdje napiso filijala , rekao sam ako cemo posudit igraca posudicu Velezu i Mladosti sa kojim klub nije nikad problem imao , Moje postove mozes nac na Velezu jos dok su bili u 1 ligi federacije , da se ne daju da se smire i graju tekmu po tekmu kad im je ono Olimpik priso , Normalno da su mi dragi . Ne voli ih SDA JA IH ODMA OBOZAVAM , al moja ljubav ide prema Velezu iz Juge i inace volim mostar al moram rec da se Mladost stvarno dostojno ponasa u PL