FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 27 jul 2019, 15:46

Samozdravlje je napisao/la:
paulus je napisao/la: Nisam nigdje napiso filijala , rekao sam ako cemo posudit igraca posudicu Velezu i Mladosti sa kojim klub nije nikad problem imao , Moje postove mozes nac na Velezu jos dok su bili u 1 ligi federacije , da se ne daju da se smire i graju tekmu po tekmu kad im je ono Olimpik priso , Normalno da su mi dragi . Ne voli ih SDA JA IH ODMA OBOZAVAM , al moja ljubav ide prema Velezu iz Juge i inace volim mostar al moram rec da se Mladost stvarno dostojno ponasa u PL
Znam i nisam ni sumnjao , samo mi malo nespretno receno . Izvini sto prokomentarisah , RODZENE gotivimo ocito i Ti i ja :thumbup:
Defiitivno!!! Ljudi su rivali samo 90 minuta na terenu , pored toga prijatelji , gradjani drage nam zemlje i najvaznije nemaju kompleksa i vole svoj klub , naravno pomaze sto su im dragi pitari ko ti i ja :D al volio bi ih i bez toga. Velez je Velez , veliki klub u Jugi , igrom sudbine ispade dobro sto odose sa one polurusevine koja ce to i ostat , stadion im izgleda sve bolje .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 15:49

Evo na Grbavici igramo, definitivno.
Amer Dupovac!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jul 2019, 15:51

Daj smirite loptu, bezveze dizete tenzije, pa ce se neka budala napalit i izbit ce belaj.

To eto mi polemisemo ovdje ko, gdje, sta, kako. Zaboli me tuki, sa tim pitanjima neka si glavu razbijaju oni koji su placeni za to.

Nase je da podrzimo klub i ovo nas moze dodatno ojacati, da krenemo u realizaciju svog stadiona.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 15:53

Rahma je napisao/la:Evo na Grbavici igramo, definitivno.
Gradonačelnik je insistirao na tome, rekli su da će pokriti troškove organizacije utakmice ako se ne varam.
Imali su sastanak jučer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jul 2019, 15:53

paulus je napisao/la: Znam i nisam ni sumnjao , samo mi malo nespretno receno . Izvini sto prokomentarisah , RODZENE gotivimo ocito i Ti i ja :thumbup:
Defiitivno!!! Ljudi su rivali samo 90 minuta na terenu , pored toga prijatelji , gradjani drage nam zemlje i najvaznije nemaju kompleksa i vole svoj klub , naravno pomaze sto su im dragi pitari ko ti i ja :D al volio bi ih i bez toga. Velez je Velez , veliki klub u Jugi , igrom sudbine ispade dobro sto odose sa one polurusevine koja ce to i ostat , stadion im izgleda sve bolje .[/quote]

:bow: Napisao sam i obrati se tebi prije nego @Virtu4l , napisa ovo na prepucavanjima (str.8867) , razumjeli smo se i to je najbitnije prijatelju :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 15:55

MortemHz je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Evo na Grbavici igramo, definitivno.
Gradonačelnik je insistirao na tome, rekli su da će pokriti troškove organizacije utakmice ako se ne varam.
Imali su sastanak jučer.
Posteno od njega, ali svakako bi bila bruka za grad da smo igrali u nekom drugom.
Amer Dupovac!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 jul 2019, 15:58

Posteno :salut:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 16:06

Memara je napisao/la:Posteno :salut:
Vjerujem, nezaboravno iskustvo za obojicu. Video je ekstra :thumbup:
Amer Dupovac!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 16:10

slika

Pencilin za pobjesnjele Zenicane.
Amer Dupovac!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 jul 2019, 16:13

Rahma je napisao/la:slika

Pencilin za pobjesnjele Zenicane.
Nazalost nije u kombinaciji za sutrasnji mec.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 16:17

Vjeruj da je dovoljna slika kako bi se vratili u rupe. :D
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 16:24

Gledam ove stadione.. najmanji stadion koji ima kategoriju 4 se nalazi u Mađarskoj, kapacitet mu je 8.903

slika

94 miliona maraka :damn: ali ima i duplo većih koji su duplo jeftiniji.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 27 jul 2019, 16:26

Perverzija, ciji je?
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 16:28

Haladas, vlasnik je grad.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2019, 16:33

Za sda bagru i kriminalce iz opcine predvodjene kosovcem.
Post je prekopiran sa infa od gospodina @md, nadam se da se nece ljutit. Ovo treba sto vise ljudi da vidi i skonta koliki su lopovi, lazovi i muljatori ovi iz opcine!
Samo onako informacije radi: Budžet općine Centar za 2019. godinu je 52.000.000 KM i otprilike je takav bio i u ranijim godinama. Prema Izvještaju o izvršenju budžeta za 2018. godinu, općina Centar je u istoj ostvarila prihode i primitke u iznosu od 56 miliona KM. Istovremeno, ukupni izdaci su 35 miliona KM. Dakle, u 2018. godini, općina Centar je imala pozitivnu razliku od gotovo 21 milion KM.

Prvo, općina višak od 20 miliona KM vuče godinama. Drugo, očajno se planiraju sredstva, to se ne ispravlja rebalansom i ona ostaju zarobljena. Na primjer, budžetom za 2018. su planirani izdaci za materijal i usluge (to vam uglavnom dođu režije općine, MZ, gorivo, tekuće održavanje) 6,4 miliona KM. Stvarno je potrošeno 4,3 miliona KM. Čak i da nemaju hrabrosti isplanirati neko ulaganje, ova odstupanja su prilično jasna u septembru i rebalansom budžeta za posljednji kvartal, ove pare bi se mogle preusmjeriti bilo gdje drugo.

Dakle, najveća laž koju lokalni **** promiču jeste "nema lokalna zajednica para". Lokalne zajednice imaju najviše para koje ne znaju gdje će utrošiti. Četiri sarajevske općine i grad Sarajevo nosaju preko 50 miliona KM razlike u budžetima. Praktično, da isplaniraju fino sredstva, 4 gradske općine i grad Sarajevo bi mogli napraviti stadion od 50 miliona KM. Ili, ni ne trebaju stadion, to je ipak nerentabilno, ali 101 stvar da. U krajnjo liniji, općini Centar je izdvoiti za stadion milion ili dva apsolutno ništa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 16:43

FrancescoTotti je napisao/la:Za sda bagru i kriminalce iz opcine predvodjene kosovcem.
Post je prekopiran sa infa od gospodina @md, nadam se da se nece ljutit. Ovo treba sto vise ljudi da vidi i skonta koliki su lopovi, lazovi i muljatori ovi iz opcine!
Samo onako informacije radi: Budžet općine Centar za 2019. godinu je 52.000.000 KM i otprilike je takav bio i u ranijim godinama. Prema Izvještaju o izvršenju budžeta za 2018. godinu, općina Centar je u istoj ostvarila prihode i primitke u iznosu od 56 miliona KM. Istovremeno, ukupni izdaci su 35 miliona KM. Dakle, u 2018. godini, općina Centar je imala pozitivnu razliku od gotovo 21 milion KM.

Prvo, općina višak od 20 miliona KM vuče godinama. Drugo, očajno se planiraju sredstva, to se ne ispravlja rebalansom i ona ostaju zarobljena. Na primjer, budžetom za 2018. su planirani izdaci za materijal i usluge (to vam uglavnom dođu režije općine, MZ, gorivo, tekuće održavanje) 6,4 miliona KM. Stvarno je potrošeno 4,3 miliona KM. Čak i da nemaju hrabrosti isplanirati neko ulaganje, ova odstupanja su prilično jasna u septembru i rebalansom budžeta za posljednji kvartal, ove pare bi se mogle preusmjeriti bilo gdje drugo.

Dakle, najveća laž koju lokalni **** promiču jeste "nema lokalna zajednica para". Lokalne zajednice imaju najviše para koje ne znaju gdje će utrošiti. Četiri sarajevske općine i grad Sarajevo nosaju preko 50 miliona KM razlike u budžetima. Praktično, da isplaniraju fino sredstva, 4 gradske općine i grad Sarajevo bi mogli napraviti stadion od 50 miliona KM. Ili, ni ne trebaju stadion, to je ipak nerentabilno, ali 101 stvar da. U krajnjo liniji, općini Centar je izdvoiti za stadion milion ili dva apsolutno ništa.
Ovo svako zna ko je jednom ušao na recimo google vezano za ovu tematiku, svima je dostupno ovo i svi ovo znaju, odnosno oni koji to žele.
Ne kažem ja da općina mora napraviti stadion i da odmah da 50 miliona maraka, to nije moguće.
Općina može učestvovati u izgradnji, pa evo rogatički papak je obećao da će dati stadion za marku (naravno ne on lično jer to ne može ali općina kao cjelina) i što se mene tiče ne moraju ništa više dati i sa tim bi dovoljno učestvovali u gradnji, znači daj mi to i ne otežavaj mi, to je sve.
100 godina od rata obećavaju to, nisam ja to izmislio. Tvoje je bolan da tražiš investitore i da sve radiš da se taj problem riješi kako si i obećao. Ne možeš ispuniti obećano? Nikakav problem! ali budi onda **** čovjek i daj nekome drugom na upravljanje, nekome ko može uraditi to, ponovo je obećano da će Općina Centar dati stadion ''za marku'' ako se izgradi dobar stadion, znači zemljište nam ne treba ako bi se odlučili da renoviramo olimpijski stadion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2019, 16:49

Ovo sam postavio Morto jer ova qovna iz opcine prebacuju krivicu na savez, a nisu htjeli ni taj milion-dva km izdvojit iz opcinskog budzeta. Zato sto ih boli neka stvar za Kosevom-najvise bi volili kad bi FKS otisao sa njega pa da prave scc2 na toj lokaciji.
Koliko vremena vec najavljuju nekakve investitore, arape, australce, kurce palce, a sve sto su uradili je to da su ofarbali ulaz, polijepili reklame, postavili kamere i po ko zna koji put renovirali cenife.. sve im lopovsko yebem.

Nek uprava sjedne s Namom, objasni mu situaciju, kaze mu koliko love treba da bi se Kosevo dovelo u cat4, i ako on pristane da finansira to neka javno ponude onom talibanu tu marku.. za lijeka mu trebala!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 16:56

Općina Centar će i više nego dovoljno pomoći ako se prepiše stadion na klub i dijelom na investitore, kako bi već išlo u ugovoru.
Po meni ni marke ne moraju dati i to bi bilo dovoljno i onda tražiti od čitavog svijeta pomoć a i mi bi se aktivirali. :D
Neka gradi ko i koliko hoće tržnih centara, hotela, bazena, parkinga i šta već sve ne ali izgradi i stadion pa nek sve bude jedan ogromni kompleks.
Svašta se tu može uraditi, investitor uloži lupam 5 miliona a za to dobije tu pored besplatno da izgradi nešto recimo.. samo bezveze lupam sad ali hiljadu se stvari može uraditi i da svima bude dobro.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2019, 17:30

U prvoj postavi igra ''Danijel Cnički'' :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.