Budući da si upućen u njegov rad, de nam reci koju o Bašiću, kakav je trener, šta da očekujemo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Budući da si upućen u njegov rad, de nam reci koju o Bašiću, kakav je trener, šta da očekujemo.
Sablja je za ovog, Carlo Ancelotti.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:40Basic je trenirao slovenske prvoligase Radomlje i Goricu ali u 45 utakmica ima
10 pobjeda 14 remija 18 poraza
U premijer ligi BiH dok je vodio Tuzlu, Metallege I Travnik u 47 utakmica
13 pobjeda 12 remija 21 poraz
Ostalo je sve vodio druga liga slovenije i kod nas prva fed i druga to necu ni racunat
Bez europskih utakmica
Bez trofeja
Pa toManijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:32Hahaha bukvalno tako
Meni se svidja ovo kod basica ima plan za svaku situaciju
Od posjeda do gubitka istog
Nije nista napamet
Budi realan. Nemoj svršavati na gluposti. Nama nije problem trener nego uprava i skupština bedzelebarosa.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:44Jesi ti crnjak i pesimista burke
Zar mislis da bi on primirisao sloveniji da nema pojma
Nema ni Jusufbegovic trofeja pa vidis sta radi s Velezom
Hulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:04Budi realan. Nemoj svršavati na gluposti. Nama nije problem trener nego uprava i skupština bedzelebarosa.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 18:44Jesi ti crnjak i pesimista burke
Zar mislis da bi on primirisao sloveniji da nema pojma
Nema ni Jusufbegovic trofeja pa vidis sta radi s Velezom
Ovaj će biti na klupi malo duže od Bake..
Kompetetan je delinjo,zgmebopopuslic,sanjin zvani mali mu mase ispred opcine,.frajer zivi vani i ovdje pametuje nesto, i ovi ostali dzozlasi. Daj ba.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:13Vidis carapice ni ti sam ne znas koga bi doveo za zamjenu
Al bi sve mijenjao
Takav sam i ja bio u pocetku
Nista mi ne valja ha hu
Samo sam srao i pametovo
Ali kad sam bolje razmislio na neka pitanaja ja nemam odgovor jer nisam kompetentan da pricam o tome
Mozda kad bi bolje i detaljnije bio upoznat s funkcijama skonto bi nesto
Ovako belijim ko tele u sarena vrata
Bez odgovora
Idemo podrzat trenera svi zajedno
Jer trenutno ne mozemo nikako bolje pomoci zelji
Nasa pomoc je podrska i moramo svi ko jedan biti tu
To se slazem u potpunosti ali trenutno takvi ljudi zabilaze klub u sirem luku zbog vise razlogaHulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:17Trebaju nam ljudi privrednici,ljudi koji imaju pare i koji će dovesti kvalitetne ljude i otjerati ovaj sljam koji se u klubu povlači godinama. A ne ljudi koji su na Zeljinoj sisi rade i čekaju pare transfera I da budu pomozi.ba. i da ljudi hladno izadju da kažu da su posudili 130k. Znači ljudi lažu sve. Nisu stručni ni za sta. Amaterski greške tjerati trenera kad si tu negdje samo da bi ga smijenio a da uopće nemaš predstavu koga možeš dovesti.
Ovoj seljacic nista ne gubi. Imat ĆE U CV vodio Željezničar.