Ma ponijeloga u njegovom folu . Dokaz: Kako je U17 reprezentacija gotovo pa redovna ucesnica EP , a poslije nista. Uslovi(koje bi FKS trebao imati , ovo je dobro , ali mora bolje), profesionalizam (iz kuce,drustva i kluba), posvecenost(Mujakic,Pidro,Kovacevic,Sabanovic,Djokanovic,Resic ....).Kakva genetika .FoSte95 je napisao/la:I kaže Osim to je do genetike...... nije do nje već do igrača amateraAmca007 je napisao/la:Evo Handzica u Bosni od njeg nista sutra..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zajebancija ili ne, ako ne dodje ovaj lupiti mu ban.MortemHz je napisao/la:10 puta je napisao nešto ovako i uvijek je fulao, ili zajebancija koju ne shvatam jer je retardirana ili nešto drugo, uglavnom ne primaj se na ovo pa ako dođe dođe.paulus je napisao/la:sefe jel ovo zajebancija il si bas cuo od nekog ko bi trebo znatLakoste je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/diego-ziv ... ler/148545
Kazu da je to taj sto treba da dodje sljedece sedmice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prvo da pohvalim bordo prijatelje udruzenje za karanje zelenog dezertera picjetinu ajndzica. Ko god bude glaso za babamu bakira i njega i SDA daje pitar je budala.
Popisam i SDA AJNDZICA I BAKIRA A I AMAWA gluplji covjek od oca i ajndzica
Sto se tice akademije
Prvo pidro covjek bolji bek nego sto je bio puzigaca berberovic a plata duplo manja ugovor na 5 godina
Saban isto bolji od habiba i sisica i hodzica 3x manja plata
Dzokanovic isti kvalitet ko stanojevic duplo plata manja 100 ugovor, i sad kad se stanojevic vrati il ce bit ko pitbull il cebit zakovan na klupi, jer je svjestan da mu husref ni sabrina nece dat mjesto ako nece bit bar 3x bolji od malca
Kova prvo sto golman iz nase skole nije izaso ima 40 godina jedino lav jasin zvani alaim naj losi golman na svijetu, drugo coravi pavlovic zvani srednji prst rupcaga teska skinut sa gola duplo vecu platu od kove a 380x slabi golman, takode ovaj 100 godina ugovor i 21 godina.
Ovo sam napisao da financiaki smo u plusu jer djeca igraju dosta jeftinije drugo kvalitet imaju isti ili cak i vec plus mozes ih prodat za fine pare, al sto je najvaznije ove lopove propale igrace u vecini slucajeva kosto je habib said dupovac pa cak i standardne tjeraju da igraju ginu jer nikad neznaju kad ce husref zavirit u akademiju i dovest djete da bude na njegovom mjestu i plus pod 5x jeftinijom varijantom.
Stari igraci imaju veoma dobra primanja i njima se to ne gubi al ako nebudu privrjedivali klubu akademci ce uskocit i poslat ih na biro ili visocku bosnu, e to je nas dobit
Sto se tice akademije
Prvo pidro covjek bolji bek nego sto je bio puzigaca berberovic a plata duplo manja ugovor na 5 godina
Dzokanovic isti kvalitet ko stanojevic duplo plata manja 100 ugovor, i sad kad se stanojevic vrati il ce bit ko pitbull il cebit zakovan na klupi, jer je svjestan da mu husref ni sabrina nece dat mjesto ako nece bit bar 3x bolji od malca
Kova prvo sto golman iz nase skole nije izaso ima 40 godina jedino lav jasin zvani alaim naj losi golman na svijetu, drugo coravi pavlovic zvani srednji prst rupcaga teska skinut sa gola duplo vecu platu od kove a 380x slabi golman, takode ovaj 100 godina ugovor i 21 godina.
Ovo sam napisao da financiaki smo u plusu jer djeca igraju dosta jeftinije drugo kvalitet imaju isti ili cak i vec plus mozes ih prodat za fine pare, al sto je najvaznije ove lopove propale igrace u vecini slucajeva kosto je habib said dupovac pa cak i standardne tjeraju da igraju ginu jer nikad neznaju kad ce husref zavirit u akademiju i dovest djete da bude na njegovom mjestu i plus pod 5x jeftinijom varijantom.
Stari igraci imaju veoma dobra primanja i njima se to ne gubi al ako nebudu privrjedivali klubu akademci ce uskocit i poslat ih na biro ili visocku bosnu, e to je nas dobit
Raja ima li prenos tekme veceras? Mojatv, arena,bh?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prenosi mojaTVNorthN01 je napisao/la:Raja ima li prenos tekme veceras? Mojatv, arena,bh?
KLIKS ne objavi saopštenje bordo prijatelja, fuj, pali su mi u očima
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja nesto nadam da smo konacno popravili igru iz prekida . Kad smo Celticu napravili probleme iz tog segmenta , mislim da mozemo svakoj ekipi u PL i EL (trece kolo nije malo) , a jos nismo rekli posljednju rijec . Mogao bi i pavlovic biti nasa sansa (ako ne poludi).Lecler je napisao/la: Šteta samo što Rahmanovića nema on njih siluje godinama. Drago mi je da konačno ima neko da izvodi dobro kornere to Milanović za sada odlično radi tako da smo sada opasni i iz prekida.
Vamos Sarajevo!
prenosi Moja TV, ali 2.BordoSarajevo je napisao/la:Prenosi mojaTVNorthN01 je napisao/la:Raja ima li prenos tekme veceras? Mojatv, arena,bh?
KLIKS ne objavi saopštenje bordo prijatelja, fuj, pali su mi u očima
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Iskoristićemo sigurno naš kvalitet njima je odbrana katastrofalna pogotovo bekovi a mi imamo extra krilne igrače. Svjesni su i oni da su loši nego su malo u euforiji treba ih ohladiti ranim pogotkom.Samozdravlje je napisao/la:Ja nesto nadam da smo konacno popravili igru iz prekida . Kad smo Celticu napravili probleme iz tog segmenta , mislim da mozemo svakoj ekipi u PL i EL (trece kolo nije malo) , a jos nismo rekli posljednju rijec . Mogao bi i pavlovic biti nasa sansa (ako ne poludi).Lecler je napisao/la: Šteta samo što Rahmanovića nema on njih siluje godinama. Drago mi je da konačno ima neko da izvodi dobro kornere to Milanović za sada odlično radi tako da smo sada opasni i iz prekida.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
K l i x mi je bio drag i cito sam ih sad cu ih prekrizit, **** ima ajndzic mater, za 500 km su se prodali
Mi ako zabijemo na pocetku pavlovic je mentalni patuljak i zabijacemo ko sto je nama atlanta..
Mrzeg bevseg igraca mi nema.
Mi ako zabijemo na pocetku pavlovic je mentalni patuljak i zabijacemo ko sto je nama atlanta..
Mrzeg bevseg igraca mi nema.
-
Historicar
- Kontakt:
Na osnovu nešto više od pola sata što je odigrao među senioroma, ti tvrdiš da je Djokanovic isti kvalitet kao StanojevićPitar6785 je napisao/la:Prvo da pohvalim bordo prijatelje udruzenje za karanje zelenog dezertera picjetinu ajndzica. Ko god bude glaso za babamu bakira i njega i SDA daje pitar je budala.
Sto se tice akademije
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hodža na Trebeviću? Postavi sliku, hajd kontam možda je od prije, kad postavi i story.. šteta, očekivo sam ga u prvih 11 jer se pokazo na BP, izgleda da nije u konkurenciji.
FK Sarajevo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[/size][/b][/color]Pitar6785 je napisao/la:
I ovo ispred sto si napisao je ok , ali ovo je TOP . Preskupo je imati Lazica,Serbecica,Lazica,Serbecica(4 vrhunska stopera,dva uvijek na klupi), skupo ,ljubomora i losa atmosvera u svlacionici . Stoperski par se ne mijenja , jedino silom prilika . Imas u rezervi 2 Akademca i pare za brzu reakciju , ako dodje do nB teze povrede. Igraci sredine terena i napadaci su malo drugacija prica , ali trebaju ,ako nista biti Akademci blizu aut linije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma stalno smo na Moja TV tako da ni ovo danas neće biti izuzetak.NorthN01 je napisao/la:Raja ima li prenos tekme veceras? Mojatv, arena,bh?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
johntravolta123
- Kontakt:
Prenos je na moja tv sport 2 kanal
Ako bude igro do oporavka stanoje bice vjeruj mi, prem nebi me iznenadilo da i nebude al nece bit puno losi i sigurno ce stanoja igrat jos bolje jer zna da imamo mladog i jeftinijeg igrac sto je bio moj bit postaHistoricar je napisao/la:Na osnovu nešto više od pola sata što je odigrao među senioroma, ti tvrdiš da je Djokanovic isti kvalitet kao StanojevićPitar6785 je napisao/la:Prvo da pohvalim bordo prijatelje udruzenje za karanje zelenog dezertera picjetinu ajndzica. Ko god bude glaso za babamu bakira i njega i SDA daje pitar je budala.
Sto se tice akademije
Stari igraci imaju veoma dobra primanja i njima se to ne gubi al ako nebudu privrjedivali klubu akademci ce uskocit i poslat ih na biro ili visocku bosnu, e to je nas dobit![]()
-
Historicar
- Kontakt:
Kovačević, Hebibović, Lazić, Šerbečić, Letić, Đokanović, Velkoski, Gavrić, Tatar, Milanović, Ahmetović
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Posljednji sam koji treba nesto reci Hz koji idu na utakmicu u Zenicu , nadam se da mi necete zamjeriti . NE NASJEDAJTE NA OVE PROVOKACIJE ROBIJE. HOCE DA OPET BACATE TU . ONADA DODJU KORNJACE I POKVARE SIJELO . KAKO BI BILO DOBRO DA MANGUPSKI PO.PISAMO PROVOKACJU.
LIJEPO BI BILO CUTI: "HAJDE PUSTI GOL ,HAJDE PUSTI GOL ,PA DA SLAVIMO ......."(upuceno pavlovicu). ISKRENO MENI BI DRAZE BILO DA IH NA TRIBINI UZMEMO(ono carsijski kvarno , na kvarnjaka).BODOVI SE MOGU NADOKNADITI ,DUGO PRVENSTVO , A OPTIMISTA JESAM . SVI OCEKUJU DIVLJANJE HORDI , JOJ KAD BI IH UZELI NA TRIBINI , ONO KAO LIJEPA STAROGRADSKA MAHALA. Izvinite ,znam pojma nemam o tom navijackom fazonu. Zaboravite .
LIJEPO BI BILO CUTI: "HAJDE PUSTI GOL ,HAJDE PUSTI GOL ,PA DA SLAVIMO ......."(upuceno pavlovicu). ISKRENO MENI BI DRAZE BILO DA IH NA TRIBINI UZMEMO(ono carsijski kvarno , na kvarnjaka).BODOVI SE MOGU NADOKNADITI ,DUGO PRVENSTVO , A OPTIMISTA JESAM . SVI OCEKUJU DIVLJANJE HORDI , JOJ KAD BI IH UZELI NA TRIBINI , ONO KAO LIJEPA STAROGRADSKA MAHALA. Izvinite ,znam pojma nemam o tom navijackom fazonu. Zaboravite .
Samozdravlje je napisao/la:Posljednji sam koji treba nesto reci Hz koji idu na utakmicu u Zenicu , nadam se da mi necete zamjeriti . NE NASJEDAJTE NA OVE PROVOKACIJE ROBIJE. HOCE DA OPET BACATE TU . ONADA DODJU KORNJACE I POKVARE SIJELO . KAKO BI BILO DOBRO DA MANGUPSKI PO.PISAMO PROVOKACJU.
Kovačević, Dizdarević, Hebibović, Milanović, Šabanović, Tatar, Gavrić, Letić, Lazić, Mustafić, Kurdić, Šišić, Guzina, Šerbečić, Đokanović, Velkoski, Ahmetović i Salčin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro je, Velkoski je tu, Hodžić fali, ali bar je Letić tu.
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], KarloIvandic, NazorUso i 29 gostiju.