L_blancos je napisao/la:Protiv Deportiva,u utakmici u kojoj je zabiljezena najbolja asistencija svih vremena-Guti, Pellegrino je igrao u formaciji 442 ,
Xabi
Granero-Guti
Kaka
Benz-Raul
koja je to utakmica? baš bi volio pogledati taj assist
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
peta kojom je Real nakon 20 godina dobio na Riazoru.
thnx moćno...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako bude opet Modrić igrao ofanzivnog veznjaka Haj da nemam Kaku i Ozila
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja ne znam samo kako vjerujete natpisima tih medija što se postava tiče. To je toliko debilno.
Xabi zaslužio odmor i dobio ga protiv ekipe koja nam nije neki ekstra protivnik. Nadao sam se da ću vidjeti Benzemu i bilo koga umjesto idiota Di Marie, ali eto šta je tu je, opet moram gledati njegovih milion pogrešnih pasova i milion izgubljenih i neupotrebljivih lopti.
Znači Luka umjesto Xabija.. Počelo je odmaranje, dobra odluka što se mene tiče. Ne može Xabi sam čitavu sezonu izgurat, kako će to izgledat vidit ćemo.
FKKC1932 je napisao/la:Ja ne znam samo kako vjerujete natpisima tih medija što se postava tiče. To je toliko debilno.
Xabi zaslužio odmor i dobio ga protiv ekipe koja nam nije neki ekstra protivnik. Nadao sam se da ću vidjeti Benzemu i bilo koga umjesto idiota Di Marie, ali eto šta je tu je, opet moram gledati njegovih milion pogrešnih pasova i milion izgubljenih i neupotrebljivih lopti.
Dje si objektivni Namiku, koga cemo da pljujemo poslije Angela ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.