FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suki46 » 28 jul 2019, 22:42

Igra odlicna , rezultat :thumbdown: Ali nema veze , borit se svaku utakmicu kolo po kolo , bez 6-7 igrača fakat predobro igramo.Sad kući pobjediti Slobodu i vratiti se na mjesto koje nam i pripada :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2019, 22:42

joker90 je napisao/la:Odlične smo mi pripreme odradili i fino ovo dozirali. Još 3 kola i imat ćemo 15 igrača sa povredama.
Ja kad sam to govorio @ziponja levat me napade. Odlicne pripreme, treninzi i briga o igracima! Samo tako nastavit i bicemo ko Band of Brothers! Sve ranjenik do ranjenika.

Guzina..... jel ono realno. Nisam ga cesto gledao u Mladosti al nadam se da mu ovo nije standard. Ovo danas-Melunovic izdanje treba zaboravit cim prije.
Hebibovic i fudbalski intelekt.. mah, kad bude znao primit loptu vrijedi komentarisat ga.
Isto tako i Sabanovic. Neka je 100% akademac, nek se okrene boksu. Fudbal nije za njega.
A Velkoski ocito mora igrat, pa makar bek, stoper.. mora. Drugog objasnjenja nema. Bez obzira sto je igrac manje na terenu on mora igrat.

Zenica posrana, ocito ima neka visa sila pa se ne da zgazit ovu nejac.
Zaboravit cim prije i okrenut se sljedecoj utakmici.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 28 jul 2019, 22:42

Bez toliko standardnih igrača ovo je i više nego dobro. Realno ovde je trebalo biti 0:3, al' valjda će biti što naš narod kaže izgubili na mostu dobili na ćupriji. Ovo će se negdje vratiti.

Kako smo ušli u sezonu ovo izgleda obećavajuće - za titulu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jul 2019, 22:43

Gavrić opet odigrao solidnu tekmu, neće on biti fula ako ovako nastavi. Andrej je morao od prve minute igrati, možda je u drugom i mali Salčin mogao dobiti šansu da gore nešto iskreira, Čelik je svakako bio u teškoj defanzivi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jul 2019, 22:43

Momci su igrali svi dobro, nema se nikome nista zamjeriti. Malo moramo popraviti realizaciju i tjt. Gavric mi se svidja , kao igrac naravno. Nema se ni Husrefu sta reci, probao je sa promjenom mjesta i dobro je to islo. Trebala je barem jedna da udje, ali eto. Bit ce to dobro abd. :opaopa:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 jul 2019, 22:44

Tacno treba pojedince ovdje odstraniti, sve da uzimamo svaku bili bi nezadovoljni.

Nego treba biti realan i reci da je ovo odlicno sa kakvim kadrom igramo ova dva prva kola, pogotvo ovu drugu protiv Celika, nismo gola primili, nismo izgubili, samo ovako da nastave, sa povratkom svakog igraca bice sve jaci i jaci. Uopste se ne brinim sa ovakvom igrom i pristupom da cemo odbraniti titulu.

Btw stoperski par je beton.

Dzemail15
Kontakt:

Post Postao/la Dzemail15 » 28 jul 2019, 22:45

A zašto bi vi više voljeli Rosenborg nego BATE??
Selam.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jul 2019, 22:45

Dominacija, ali bez gola nista. Tatar i ova zadnja sansa..uh. Guzonja i hajde, tek je poceo da igra takmicarske pa i nije u fazonu ali Tatar je ono morao dati.
Idemo dalje. Odmaraj ih. Treba slobodanku namiriti aBda. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2019, 22:45

ANDREJ ĐOKANOVIĆ !!!!
UGOVOR NA KOLIKO HOCE I PLATU KOLIKU HOCE! MASINA!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2019, 22:46

Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jul 2019, 22:46

Dzemail15 je napisao/la:A zašto bi vi više voljeli Rosenborg nego BATE??
Selam.
ma nije raja gledala prvu tekmu :D...a inace ako budemo ovako osakaceni, svejedno nam je, izbacit ce nas ljudi bez problema
Pyro is not a crime !

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 28 jul 2019, 22:47

ANDREJ DZOKANOVIC UGOVOR NA 10 GODINA ODMAHH,NOVI CIMIROT

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 jul 2019, 22:47

Ovo veceras se moralo pobjedit, ovakav rezultat je sramota
Za povrede igraca neko mora odgovarat, ko je spremo igrace otkud ovolike povrede ???

Ja samo molim Boga da kod Ahmeta nije duza pauza inace smo ga popusili dobro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 jul 2019, 22:48

FrancescoTotti je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Odlične smo mi pripreme odradili i fino ovo dozirali. Još 3 kola i imat ćemo 15 igrača sa povredama.
Ja kad sam to govorio @ziponja levat me napade. Odlicne pripreme, treninzi i briga o igracima! Samo tako nastavit i bicemo ko Band of Brothers! Sve ranjenik do ranjenika.

Guzina..... jel ono realno. Nisam ga cesto gledao u Mladosti al nadam se da mu ovo nije standard. Ovo danas-Melunovic izdanje treba zaboravit cim prije.
Hebibovic i fudbalski intelekt.. mah, kad bude znao primit loptu vrijedi komentarisat ga.
Isto tako i Sabanovic. Neka je 100% akademac, nek se okrene boksu. Fudbal nije za njega.
A Velkoski ocito mora igrat, pa makar bek, stoper.. mora. Drugog objasnjenja nema. Bez obzira sto je igrac manje na terenu on mora igrat.

Zenica posrana, ocito ima neka visa sila pa se ne da zgazit ovu nejac.
Zaboravit cim prije i okrenut se sljedecoj utakmici.
Sta ti znas i sta si ti govorio, nisi jos iz srednje skole izasao...
Ti naso nekog levatom nazivati... Prvo sebe pogledaj, pa onda da imas prsvo nekome nesta govoriti

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jul 2019, 22:48

Sta je Hercegovac Djani zezno?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 28 jul 2019, 22:49

skoroalen je napisao/la:Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
Sta je rec
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 jul 2019, 22:49

Super borba i igra...idemo dalje :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 jul 2019, 22:50

AngelDiMaria je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
Sta je rec
Pije k'o smuk i duva k'o lokomotiva. I iznosi povjerljive informacije iz kluba vršnjacima u drugim klubovima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 jul 2019, 22:51

joker90 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Bez Rahmanovića, Ahmetovića, Stanojevića, Oremuša, Hodžića, Pidre...dominiraš cijelo drugo poluvrijeme, napraviš milion šansi, brane se pred 10 hiljada svojih navijača ne bi li izvukli bod. Samo se pitam, šta će biti kad se ovi vrate povrijeđeni??
Kad se vrate ovi, imat ćemo novih 6-7 van stroja jer ovdje je neko dobro zakazao sa pripremom igrača.
Yebo je nama Celtic nanu naninu sa one dvije utakmice. Bojeći se da se ne osramotimo momci su svi poginuli i svi su dali više nego što mogu. Jednostavno u obje utakmice nisu mogli stat i predahnut jer ovi lete. I te činjenice sigurno kumuju tim povredama.

Da Čelik igra protiv nas opet, mislim da bi i njih kasnije stigle povrede, ono što je Celtic za nas, to smo mi za Čelik. Ne mogu pratit naš tempo i kad daješ i više nego što možeš, povreda je neminovnost.

Ali opet, definitivno, treba preispitat dobro te povrede, konsultovat se sa stručnjacima i masno platiti nekog ko zna znanje i sve oko tog ako već ne može Jelešković obavljati taj posao. Strašno je šta nam se dešava, iritirajuće.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 28 jul 2019, 22:51

Odlicna utakmica, igramo lijep i gledljiv fudbal. Stvaramo sanse sto je bitno, golovi ce doci. Trcimo odlicno i odlicno smo spremni za ove lige, a bit cemo jos bolji kad se vrate svi i kad prodje evropa poslije reprezentativne pauze.

Ja koliko sam upucen igraci su radili u pauzi po jeleskovicevom programu, a i pripreme.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 28 jul 2019, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, PapakIzSa, robertkosar i 16 gostiju.