Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
bas ti hvala sto podjeli s nama tu "skenjanu" pricu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
neg, de mi sad odg odakle ti mene znasLudLo 4 je napisao/la:Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jesi to ti Sema ?Papastathopoulos je napisao/la:neg, de mi sad odg odakle ti mene znasLudLo 4 je napisao/la:Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.![]()

Objasnio sam Jasminu kako te znam ,nek ti kaze

||| FKZeljeznicar |||
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Najveći Isusov kip u Riju u Brazilu ima 37 metara. Željko Kerum poručuje da ga želi nadmašiti s kipom od 39 metara na Marjanu u Splitu
hahah ode Marjan u 3 pm
hahah ode Marjan u 3 pm

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Imam jedno veoma vazno pitanje...Htio bih da kupim SE Aino,trazim ga vec pola godine...Nasao sam na stranicama nekih mobilnih radnji(imamex,kamconnecting,univerzalno.com),ali ja nazovem kazu nemamo ga...Pi*ka vam materna sta ce vam onda u ponudi??Trazio sam na stranicama mreznih operatera,nema ga...Zna li netko gdje ima taj mobitel???Hvala unaprijed...
i trazio sam i na piku,ali kad nazovem kazu nema,a polovan necu...

- spielführer_21
- Kontakt:
Treba li ti zbog nekog specijalnog razloga ili onako bezze?enobarca je napisao/la:Imam jedno veoma vazno pitanje...Htio bih da kupim SE Aino,trazim ga vec pola godine...Nasao sam na stranicama nekih mobilnih radnji(imamex,kamconnecting,univerzalno.com),ali ja nazovem kazu nemamo ga...Pi*ka vam materna sta ce vam onda u ponudi??Trazio sam na stranicama mreznih operatera,nema ga...Zna li netko gdje ima taj mobitel???Hvala unaprijed...i trazio sam i na piku,ali kad nazovem kazu nema,a polovan necu...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Retko gde na ovim prostorima mozes sresti onakvu seljacinu kao sto je KerumVjecna Robija je napisao/la:Najveći Isusov kip u Riju u Brazilu ima 37 metara. Željko Kerum poručuje da ga želi nadmašiti s kipom od 39 metara na Marjanu u Splitu
hahah ode Marjan u 3 pm

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Vjecna Robija
- Kontakt:
hahah ima i tog
Ma samo bruka Split (po meni) a i Hajduk

K`o meni nakon onog zelenog zla.Tribalian je napisao/la:Retko gde na ovim prostorima mozes sresti onakvu seljacinu kao sto je KerumVjecna Robija je napisao/la:Najveći Isusov kip u Riju u Brazilu ima 37 metara. Željko Kerum poručuje da ga želi nadmašiti s kipom od 39 metara na Marjanu u Splitu
hahah ode Marjan u 3 pmFrizura mu je najjaca,kao rumunski fudbaler s pocetka 80-tih

Svaka dlaka svome jatu leti.

A ideja mi se svidja te iako nisam te vjere rado bi posjetio taj kip, bilo bi lijepo vidjeti da neka drzava sa ovih prostora dobije nesto tako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa normalno,a brukaju se i oni sami,cim im je gradonacelnik onakav,lik klasican debil.ceo zivot je u sukobu sa nekim "jugoslavenima"Vjecna Robija je napisao/la:hahah ima i tog![]()

Rooney i njegovo zeleno zlo

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Joj jarane ja bi se sad raspisao o Kerumu i Splitu ali zabranit ce nam Chat ulazimo u politikuTribalian je napisao/la: Pa normalno,a brukaju se i oni sami,cim im je gradonacelnik onakav,lik klasican debil.ceo zivot je u sukobu sa nekim "jugoslavenima"To ti je buraz primer iz udzbenika poremecenog sistema vrednosti,onakav je u normalno vreme eventualno mogao da taksira na magarcu,a sad postao gradonacelnik
Rooney i njegovo zeleno zlo![]()
![]()

p.s ali svakako riva je sama po sebi simbol splita,koji ce ku*ac isus na njoj

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma ja samLudLo 4 je napisao/la:Jesi to ti Sema ?Papastathopoulos je napisao/la:neg, de mi sad odg odakle ti mene znasLudLo 4 je napisao/la:Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.![]()

Ma buraz otislo sve... u pmVjecna Robija je napisao/la:Joj jarane ja bi se sad raspisao o Kerumu i Splitu ali zabranit ce nam Chat ulazimo u politikuTribalian je napisao/la: Pa normalno,a brukaju se i oni sami,cim im je gradonacelnik onakav,lik klasican debil.ceo zivot je u sukobu sa nekim "jugoslavenima"To ti je buraz primer iz udzbenika poremecenog sistema vrednosti,onakav je u normalno vreme eventualno mogao da taksira na magarcu,a sad postao gradonacelnik
Rooney i njegovo zeleno zlo![]()
![]()
p.s ali svakako riva je sama po sebi simbol splita,koji ce ku*ac isus na njoj(bez uvrede)

cema ba koju si to ti meni trebu mazno majke ti ?????

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
neg, de mi sad odg odakle ti mene znasPapastathopoulos je napisao/la:Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.

Jesi to ti Sema ?

ma ja sam

Pa kliko na ovo da te vidim golog i prepoznao te

||| FKZeljeznicar |||
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jesi to ti Sema ?LudLo 4 je napisao/la:neg, de mi sad odg odakle ti mene znasPapastathopoulos je napisao/la:Nesto sad mi trebao onaj toalet papir,perfex i gledam ga i skontam se,prije jedno 2g bio ja u Kanu(caen) onaj festival bio pa se slucajno zadesio tu / uvratili se i prisralo se meni udjem u neki wc iskenjam sam kad vidim toaletni papir znate li koliki je,sviju mi dva puta da omotas oko slovenije opet ti ostane da guz obrises znaci ogroman,ja se prepao bio imao neku maramicu sa njom se obrisao.![]()

ma ja sam

Pa kliko na ovo da te vidim golog i prepoznao te

hahaha...

@kivi zajebajem se ja, tebi je neko drugi mazno

zar nisi u carsiji, il ces kasnije ??? ima ovaj neki koncert za onog pepija. 3 marke ulaz. oticu ja, ako nista da kartu samo kupim. svaka cast mirzi teletovicu, dade mu lik 5 000 eura.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma nisam....mozda cu ic na onaj sto ce bit u utorak, isto za pepija i jos neko dijete....mirzi svaka castjasmin256 je napisao/la:zar nisi u carsiji, il ces kasnije ??? ima ovaj neki koncert za onog pepija. 3 marke ulaz. oticu ja, ako nista da kartu samo kupim. svaka cast mirzi teletovicu, dade mu lik 5 000 eura.
Kad se daje ono 200KM za pasoš (da ti bude gotov u roku 48h) jel mora imati neki razlog ili .. ? (Pošto je to u hitnim slučajevima) ... ??
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.