FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve si u pravu ziponja. Ti si uvijek u pravu i najpametniji si.
Kad se vracanju ovi ranjenici iz bolnice? Rahmanovic, Oremus?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ta djeca bas nikako da nauce. Hebo talent ako ne radis na sebi..goni ih u pm ako nece raditi i slusati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lakše ćeš saznat usvojeni budžet za 2019. godinu u Pjong Jangu.FrancescoTotti je napisao/la:Sve si u pravu ziponja. Ti si uvijek u pravu i najpametniji si.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Toga se rijesiti, to je tako u krvi, taj karakter i da prestane piti i pusiti nece biti ni u pola borben. Ocito mu je raja prioritet a ne karijeraskoroalen je napisao/la:Pije k'o smuk i duva k'o lokomotiva. I iznosi povjerljive informacije iz kluba vršnjacima u drugim klubovima.AngelDiMaria je napisao/la:Sta je recskoroalen je napisao/la:Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
On, Sehic i Osmanovic redovne musterije MyFaceaskoroalen je napisao/la:Pije k'o smuk i duva k'o lokomotiva. I iznosi povjerljive informacije iz kluba vršnjacima u drugim klubovima.AngelDiMaria je napisao/la:Sta je recskoroalen je napisao/la:Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I to sto kazes...skoroalen je napisao/la:Lakše ćeš saznat usvojeni budžet za 2019. godinu u Pjong Jangu.FrancescoTotti je napisao/la:Sve si u pravu ziponja. Ti si uvijek u pravu i najpametniji si.
Doktori, treninzi, kondicioni-nesto ne stima i neko mora odgovarat zbog ovih povreda. Ovoliko povreda a ni 5 utakmica nije proslo nije prirodno i ne sluti na dobro!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Znaci Salcin klasični Bošnjak. Piši propalo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Baš vala, nema cajke koju nisu ispratili dole...svabo8 je napisao/la: On, Sehic i Osmanovic redovne musterije MyFaceatalenti
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neozbiljno i djeluje, baš dijete, ne razmišlja a možda i nema čim. Imaš takav talenat a sa takvim načinom ćeš propast prije nego što išta i zaradiš. Ja kad sam vidio sliku kad su krenuli put Škotske, on ponio neku čokoladu i jedeskoroalen je napisao/la:Pije k'o smuk i duva k'o lokomotiva. I iznosi povjerljive informacije iz kluba vršnjacima u drugim klubovima.AngelDiMaria je napisao/la:Sta je recskoroalen je napisao/la:Apsolutna podrška Husrefu za nedavanje prilike Salčinu. Kad nauči šta je klub i šta se smije radit a šta ne, nek onda igra. Ovako, vozdra buraz da si Fabregas lično.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bolje se 'vataj žena k'o Kurdić nego votke i cigara. 
- siroliver69
- Kontakt:
Za ovo sam i ja cuo da je bilo nesuglasica ali nisam htio pisati. Kondicioni je pod moranje i da ga Husref uvažava ko god da bude...Ne možeš sve znati Husrefeeeemma_hz je napisao/la:Jeleskovica moliti da se vrati nekako,nismo svi glupi nisu u pitanju samo " obaveze" ,ima tu jos nekih stvari nbt da ne pisemo ovdje nadam se samo da Ce Husu doci iz guzice u glavu.
- Burberry46
- Kontakt:
Bolji smo duplo bili, ovdje smo izgubili 2 boda.
Celik moze biti sretan sto su bod uzeli. Sarajevo dosta bolje i pored dosta problema sa povredama.
Celik moze biti sretan sto su bod uzeli. Sarajevo dosta bolje i pored dosta problema sa povredama.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Naravno, fudbal se igra za šanse.Kamuflazn je napisao/la:Odlicna utakmica, igramo lijep i gledljiv fudbal. Stvaramo sanse sto je bitno, golovi ce doci. Trcimo odlicno i odlicno smo spremni za ove lige, a bit cemo jos bolji kad se vrate svi i kad prodje evropa poslije reprezentativne pauze.
Ja koliko sam upucen igraci su radili u pauzi po jeleskovicevom programu, a i pripreme.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
A brate ne mozes napisati plan priprema i sve i onda da ti neko kaze ma jok nista to vako cemo.siroliver69 je napisao/la:Za ovo sam i ja cuo da je bilo nesuglasica ali nisam htio pisati. Kondicioni je pod moranje i da ga Husref uvažava ko god da bude...Ne možeš sve znati Husrefeeeemma_hz je napisao/la:Jeleskovica moliti da se vrati nekako,nismo svi glupi nisu u pitanju samo " obaveze" ,ima tu jos nekih stvari nbt da ne pisemo ovdje nadam se samo da Ce Husu doci iz guzice u glavu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jeleskovic je poceo pripreme i naglo obaveze kako su plate kasnile
. Ali def ga treba zvati.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 28 jul 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ima li kapiten Husrefove gole slike na telefonu?mma_hz je napisao/la:A brate ne mozes napisati plan priprema i sve i onda da ti neko kaze ma jok nista to vako cemo.siroliver69 je napisao/la:Za ovo sam i ja cuo da je bilo nesuglasica ali nisam htio pisati. Kondicioni je pod moranje i da ga Husref uvažava ko god da bude...Ne možeš sve znati Husrefeeeemma_hz je napisao/la:Jeleskovica moliti da se vrati nekako,nismo svi glupi nisu u pitanju samo " obaveze" ,ima tu jos nekih stvari nbt da ne pisemo ovdje nadam se samo da Ce Husu doci iz guzice u glavu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ja pasa govorim sto znam sigurno ,a ti ako ne znas to je tvoja stvar.
FK SARAJEVO.
Serbecic ne da je dostojna zamjena Nihadova nego ako ovako nastavi i jos odigra koju tekmu u tandemu sa Lazicem mozda bude i bolji.
Valja nam na proljece opet traziti stopera jer ovakva masina od igraca nece sigurno ostati da igra nasu ligu....primjer Kapic
Valja nam na proljece opet traziti stopera jer ovakva masina od igraca nece sigurno ostati da igra nasu ligu....primjer Kapic
-
belosevic28
- Kontakt:
Salcina na tribine do kraja ugovora, a ima ugovor bar jos 3-4 godine. Papak mali nafurani, djaba talenat kad je prazan prostor u glavurdji.
Andreju dati ugovor na 7 godina
Andreju dati ugovor na 7 godina
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Guzina umjesto umjesto Čelika da naguzi, nas rezultatski naguzio. Šteta za propuštene prilike.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.