P.S Cak ne moras davati ni ime ni prezime

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dobro je Chuck NorrisVjecna Robija je napisao/la:Daj meni biti ce ti gotov u roku 24 sata.
P.S Cak ne moras davati ni ime ni prezime
Sta radim Semiru nije svjestan a i ti da si malo stariji znao bi te vjerovatnojasmin256 je napisao/la:zar nisi u carsiji, il ces kasnije ??? ima ovaj neki koncert za onog pepija. 3 marke ulaz. oticu ja, ako nista da kartu samo kupim. svaka cast mirzi teletovicu, dade mu lik 5 000 eura.
Ja sam ti se ponudiopatinho7 je napisao/la: Dobro je Chuck Norris![]()
vidim ja da ti mene handrisLudLo 4 je napisao/la:Sta radim Semiru nije svjestan a i ti da si malo stariji znao bi te vjerovatnojasmin256 je napisao/la:zar nisi u carsiji, il ces kasnije ??? ima ovaj neki koncert za onog pepija. 3 marke ulaz. oticu ja, ako nista da kartu samo kupim. svaka cast mirzi teletovicu, dade mu lik 5 000 eura.
Ma treba mi onako bezveze da se mogu hvalitispielführer_21 je napisao/la:Treba li ti zbog nekog specijalnog razloga ili onako bezze?enobarca je napisao/la:Imam jedno veoma vazno pitanje...Htio bih da kupim SE Aino,trazim ga vec pola godine...Nasao sam na stranicama nekih mobilnih radnji(imamex,kamconnecting,univerzalno.com),ali ja nazovem kazu nemamo ga...Pi*ka vam materna sta ce vam onda u ponudi??Trazio sam na stranicama mreznih operatera,nema ga...Zna li netko gdje ima taj mobitel???Hvala unaprijed...i trazio sam i na piku,ali kad nazovem kazu nema,a polovan necu...
Pa zatrazio sam,ali kazu da ne vjeruju da ce ga nabaviti jer je valjda veoma tesko nabaviti taj mobitel...A oni u imamexu mi nabavljaju vec 3 mjeseca...QUARESMA 18<<< je napisao/la:kad nazoves univerzalno ili neke druge, ne pitas imaju li u ponudi, vec zatrazis da ti nabave mobitel, a ne imas nemas, ok cao
Moli Boga da valja linkVjecna Robija je napisao/la:siso :d probaj ovdje http://en.softonic.com/s/msn-messenger-9.5
ma u q... ne valja Bgm'Vjecna Robija je napisao/la:Molim siso,molim![]()
mora valjat ba
K PlusGhostRider je napisao/la:Koja piva u Bih je najjeftinija i da nema okusa po cidiki?![]()
Trebaju mi malo vece kolicine, pa da se uspara stogod...
Fala jarane, jel' se to samo u konzumu moze kupitiPapastathopoulos je napisao/la:K PlusGhostRider je napisao/la:Koja piva u Bih je najjeftinija i da nema okusa po cidiki?![]()
Trebaju mi malo vece kolicine, pa da se uspara stogod...ozb
e to ne znam stvarno....moguce je da ima i u drugim radnjamaGhostRider je napisao/la:Fala jarane, jel' se to samo u konzumu moze kupitiPapastathopoulos je napisao/la:K PlusGhostRider je napisao/la:Koja piva u Bih je najjeftinija i da nema okusa po cidiki?![]()
Trebaju mi malo vece kolicine, pa da se uspara stogod...ozb
Valja probat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.